Eltolódnak az évszakok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Szóval jöjön inkább a hideg !
nincs, nem is lesz...
Gyöngyös(Mátraalaja). mast nemtudok hozzafuzni
Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
"A hideg tél ellen legalább fel lehet öltözni és fûteni.Melegben kint nincs semmi védekezés."
Hát szerintem pedig akárhogy öltözöl fel télen ha nem mozogsz intenzíven akkor fázni fogsz. Amúgy nem értem az embereket, mindenki ezzel az indokkal jön. És szerintem kellemesebb kimenni a melegbe, mint a minusz 10-be. Én meg rühellem a hideget, inkább a kánikula. De a legjobb a 23-25 fokos idõ. Ja és a hideg az izületeknek sem tesz jót.
Máskor meg hidegebb volt.
Lesz ilyen ezután is. Az emberiség számára a technikai civilizáció teszi lehetõvé a túlélést, semmi más.
Az más kérdés, hogy érdemes lesz-e élni mondjuk 200 év múlva. Lehet, hogy sokkal borzalmasabb rabszolgatartás-szerû társadalom lesz, mint ami valaha is volt a történelem során. Ez sokkal jobban fenyeget, mint a világháború
Nagyon effelé rétegzõdik a társadalom az utóbbi 10-20 évben
Tavasz, nyár, õsz, tél, talicska.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Max okozol egy globális pánikot, és senki nem vessz semmit (vagy legalábbis az emberek jó része), ami egy fogyasztói társadalom vezetésének rémálma.
Vagy talán, teljesen hidegen hagyja az embereket, és nem is törõdnek vele mit mondanak mások, mert õk nem látják.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
De ahogy gyengül egyre inkább a "száraz kontinens belseje"-féle éghajlat terjed el, ami miatt kezdenek eltûnni a tél és a nyár közötti évszakok, és az áramlat mérséklõ hatása nélkül a nyarak melegebbek, viharosak, a telek hidegebbek, szárazabbak lesznek.
Alaposan vissza kéne fogni a pazarlásból ha visszaakarjuk fordítani a folyamatot (és még hogy a hatások érvényesülhessenek is, még rengeteg plusz év szükségeltetik).
De a természet azért nem kívánja könnyen adni magát, rengeteg tanulmány készült már arról is, hogy mostanában az esõerdõk gombamód szaporodnának, de a lépést akkor sem tudnák tartani, ha nem irtanák õket terv nélkül, nyereségért, folyamatosan.
Részemrõl a lényeg:
Egy átlagos ember nem veszi észre az éghajlatban bekövetkezendõ abnormális változásokat, csak ha már közvetlenül érinti.
És még valami: A levegõ CO2 tartalma sohasem volt ilyen magas mit mostanában, ezt rengeteg módon bebizonyították már, de persze a "pénz" az úr, és nem a józan ész.
Tehát változni kell, vagy rövidesen nem kell majd aggódni amiatt, hogy télen megfagyunk, sokkal inkább amiatt, hogy az azbesztruha amit viselünk rendben legyen mielõtt kimegyünk a napsütésre.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Szerintem jó ez az idõ,kicsit tényleg lehetne melegebb,de azt mondom inkább legyen hideg tél mint 35 fok feletti hõmérséklet.A hideg tél ellen legalább fel lehet öltözni és fûteni.Melegben kint nincs semmi védekezés.Bent mondjuk lehet használni légkondit.
Én is oda tartok <#circling>#circling><#crazya>#crazya><#gonosz1>#gonosz1>
Több lesz a nyár, kevesebb hidegfront.
Több bícselés, kevesebb kabáthordós-hosszúgatyás nap!
Nem kényelmesebb rövidgatyában és pólóban közlekedni?
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
Ez egyszerûen a media hatása, valamibõl hírt kell csinálni. Marhajó példa a Balaton. 2 éve arról szóltak a hírek, hogy így kiszárad, meg úgy kiszárad, és tessék, nem száradt, csak a 7 száraz év végére csökkent a víz szintje.
Inkább a viharokkal foglalkoznánk, az tényleg mond valamit. Elgé durva viharok vannak mostanában ami a nagyob hömérsékletkülönbségeket jelenti.
Állandóan esik az esõ és most augusztusban igényünk sem volt arra, hogy strandra menjünk mert nem volt olyan meleg... õszies az idõjárás.
Évek óta panaszkodnak a Balatonon is, hogy a rossz idõ miatt mennyire nem biznisz már a vendéglátás.
Idén júliusban szerencséjük volt, de júniusban, augusztusban már sokkal kevésbé.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Pl: Amikor jégkorszak volt, akkor hidegebb volt mint most bármikor <#fejvakaras>#fejvakaras>,
amikor a bolygó meg még ki sem hûlt, akkor pedig melegebb <#duhos2>#duhos2>.
Azaz nincs miért aggodnunk.<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
Ráadásul egyszerre mondják, hogy télen egyre hidegebb és nyáron meg egyre melegebb van, azaz az évi átlaghõmérséklet nem változik.
Kivancsi volnek,hogy minek kene bekovetkeznie mifele katasztrofanak kene tortenie ahhoz,hogy az emberek akarcsak minimalis mertekben lemondjanak barmirol is.Az energia pazarlasrol a felesleges autokazasrol,a kornyezet gatlastalan kihasznalasarol,feleleserol.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Amúgy természetesen is tolódnak az évszakok, csak kicsit lassabban :) 13000 év múlva ilyenkor augusztusban lesz a tél utolsó hónapja délen meg fordítva.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
követelhetjük a hosszabb nyáriszünetet!!!<#banplz>#banplz><#taps>#taps><#hawaii>#hawaii><#nyes>#nyes>
De pl kb 4 éve áprilisban közepén havazott miskolcon.De emlékszem olyanra is vagy 7-8 éve hogy február elején egy pulóver elég volt.
Inkább a hideg felé tolódjon mint a meleg felé.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Valakik azt mondják, h még mindig az átlagon belül vagyunk, valakik, meg h ez nem úgy van.
Jó lenne már valami konkrétumot is tudni.
Bár az idõjárásban csak akkor van konkrétum, mikor már éppen történik :) :)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.