Szelíd motoros a Logitechtõl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hittem, porszívó vagy autó

manapság egyre jobban egymáshoz vannak dizájnolva ezek a cuccok... a villanyborotva pont olyan formájú lesz mint a busz, csak kisebb <#hehe><#hehe><#hehe>
N0S
eddig azt hittem hogy a logitech szep egereket gyart, de most csalodtam bennuk :|
keremszepen, hogy nez ez ki? :\

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

csakhogy ez a modszer nem mindenhol mûködik

Maradok én is a Razeremnél.Nem csicsás,egyszerû és mégis komoly.Ez sem csúnya,de amire én használom(játék),elönyösebb mint eme Logitech.
Nemtom, nekem nagyon tökéletes a mostani Razer egerem, és nem értem, hogy miért lenne probléma, vagy nehézkes mondjuk a diamondback egeremmel több oldalakat görgetni? Annyira biztos nem, hogy ezért vegyek új egeret...

Intel Core-i7 920@3GHz, 4GB DDR3 Corsair RAM,ATI 4850 512MB, 900GB HDD, Razer Steelseries Xai, Logitech Wave keyboard, Samsung 40C650 LCD TV

Hát ennyi.
Fekusz se ájult el ezektõl.
Na meg a Logitech-es muki is kijelentette, hogy ezek irodai használatra ajánlottak s nem játékra!

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

A fix.tv-n most mutatják be ezeket az egereket

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

mikloss
Nekem is olyanom van és nagyon király, 1 éves és még semmi baja nem volt igaz minden héten megtisztítom :)

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.

Pár napja vettem egy G5-öt, és sokkal jobabn tetszik, mint a korábbi MX1000, így ez nálam nem játszik. Bár nagyon vagányul néz ki.

De miért nem szeded ki te is azt a pöcköt, ami fékezi a görgõt?

Darth Sith
én eddig az MX1000-resemmel tökéletesen megvoltam elégedve, talán 1-2 év múlva, beruházok egy ilyenre. :)

Nem a lényeg, hanem a fontos!

10ezer soron csak egy idóta görget át. A logitech már kinjában nem tud mit ujitani.
"Miért, szerinted ezzel a módszerrel pontosabban lehet görgetni?"

Most, hogy ne kopjon le az újjam 5 sorra van állítva a görgõ. Ha ilyenem lenne, levenném 1 sorra és örülnék. Érted.

Jól néz ki,de semmi több.
MEdievil
pff ha egyszer tökéletes akkor minek változtatni rajta? én razeren kívûl más egeret nem veszek amíg tartja a szinvonalat és nincs jobb egér nála <#fogmosas>
(mellesleg csak 20% ban használom játékra 80%ban flash-photoshop-3dmax-maya)

F

Az egereknek azt az oldalát, ahol a kisujjamnak nincs hely, sohase mutatják.
Ezért van annyi heccsát

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Ja ami érdekes volt az én egerembe azaz, hogy habár optikai egér, ennek ellenére a fényes felületeken is jól mûködik! Nem úgy mint a 3 éves másik egerem ami csak a textil egéralátéten nem ugrott a sarokba néha-néha.

Miért, szerinted ezzel a módszerrel pontosabban lehet görgetni?
Szerintem az egér külsõre jó, de nem egy olyan nagy durranás.

Nekem egy Genisu NetScroll+ Superior 800dpi-s 10 gombos egerem van amit AutoCAD-hez és játékhoz egyaránt ajánlanak. Én AutoCAD-be dolgozom és teljesen kényelmes és jól használható.

Viszont a Logitech MX oldalt elhejezett 2. görgõje az okosan lett elhelyezve (végre)!

nem mintha nem lehetne kattintani a görgõvel és egy csipetet lejjebb húzva az egeret magára hagyni....

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Forradalmi lendkerekes egér 30 ezerért... Hm, nekem már évek óta lendkerekes egerem van: kiiktattam azt a cuccot, amitõl kattogva, nehezen forog a kerék. Kb. 5 perc volt. (Újabb 5 perc meg az, hogy halkabban kattogjanak a gombok.) Igaz, nem 7mp-ig forog, hanem 3-4, de az épp elég.

iyet veszek!

Ez nem gamer/precíz egér, Logitech mindig is ezt csinálta: az új technikát elõbb egy general egéren teszteli, aztán jönnek a finomított verziók (lásd MX1000) És gratu nekik az új dizájnhoz, minden generációval tudnak újat mutatni... (nem mint Razerék uncsi laposegerei - bár más a célközönség)
Azzal nem lehet pontosan dolgozni. Én pl. bazi hosszú kódnál nagyon sokat görgetek és nagyon jó lenne egy ilyen.

Ha vezetékes lenne, 2000DPI-s és nem 29k HUF, akkor vennék egyet.

Ja és köszönöm a gratulációt :)

Hát én pl. egy 2000DPI-s egeret használok és gyakorlatilag csak dolgozom. Egésznapos programozásnál, grafikai munkánál nagyon sokat számít hogy mennyit kell túráztatnod a csuklódat, ezzel meg 1 pixel elmozduláshoz csak mikroszkópikus mértékben kell elmozdítanod a kezed. Szóval nekem számít, és nem vagyok egy játékbuzi sznob. Na jó, egy picit :)

Extraboy
Jah, hulyeseg, viszont baromi jol nez ki.

ez fasság, görgõklikk, aztán meg gondolom tudja mindenki mi történik. kurzorunkból 4 irányú nyilacska keletkezik, kissé lejjebb pozícionáljuk és máris görgetõzünk lefelé, olyan gyorsan amennyire akarjuk, és máris megspróroltunk egy ilyen idióta egeret. csak gratulálni tudok annak aki emiatt majd megveszi ezt
bertino
valaki azt hiszi ezzel mindenkit lever :O

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Király, ha egy év mulva lesz belõle 2x00DPI-s gaming egér majd talán veszek is egyet.

Azt azért érdemes lehet megjegyezni, hogy kishazánkban egy 29k HUF lesz, ami ugyebár enyhén szólva is brutál.