20
-
#20 Lehet tudni vmit arról, hogy kiadják-e MO-n a sorozatot dvd-n?? mert ott hibáztam annak idején, hgy elkezdtem nézni a sorozatot asszem tv3 volt a neve az adónak... és ott talán az első évadot se adták le. aztán újrakezdték a tv2-n de ott már nem néztem mert hogy úgyis abba hagyják, de mégis azért valamelyest nyomon követtem, és tényleg abba hagyták ugyanott... na ekkor lett tele a tököm... aztán megint előről kezdték vetíteni, na ekkor már szartam rá... erre tessék...leadták teljesen...mondhatom fasza.... rengeteg részt nem láttam.... na most csak meg akartam ezt osztani veletek mert sztem ez elég szívás... viszlát uraim -
irkab1rka #19 sikereees? Nem volt konkurenciája a magyar tévében (se).
Film viszont van jobb.
Na, lehet kövezni, Blien kettőt dobhat :))) -
nenad #18 4. poen, 5.lazabb, 6. kihagy-inkab csak variacok egy lehetseges sg moviera.
7. rendesen ut. Sztem innen kezdenek igazabol elkezdodni az esemenyek. -
#17 10.évad valóban igéretes, de a 3.részig láttam csk eddig, Atlantisra ugyanez igaz (3x03)
De mostanában seaQuest-re feküdtem rá (kijött dvd-n az első évad!) -
nenad #16 a 9. evad volt talan a legizgalmasabb szezon eddig sztem.
de a 10. is nagyon igeretes.
Az atlantist nem nagyon neztem, sztem az 1 evad csak arnyeka a sg1-nak, de hatha a 3. evad. -
#15 Oké Tompika nyugalom
És a na mindeggy jellegő hozzászólásokkal tököm telelevan..ha mind1 akkor miért írtad le? most van véleményed van nincs? =)
És nem lincselünk le csk a "na mindeggy" ektől feláll a szőr a hátamon
És a "Csá-t"is felejtsük már el kéremszépen.. hihetetlen egy undorító szó
Sziasztok..vagy üdv...vagy Byez..de ne Csá
-
arsher #14 tényleg kár érte, de mostmár szvsz csak tönkre teszik/tennék, nálam az sg1nnak a 7. évaddal vége volt... -
#13 Igen, csakhogy egy TV csatonán levő műsort a nézettség és nem a letöltések tartanak életben. -
Szocsi88 #12 Szerintem a csillagkapu azután is megőrizte színvonalát , hogy Richard Dean Anderson kilépett. És sztem hülyeség az hogy kevesen nézik, mert torrentekről töltik ezerrel, köztük én is, mert sztem jó sorozat. -
#11 9-dik széria, mint unalmas?? Na ezt még nem halottam.... -
Tompika007 #10 Most lehet hogy megfogtok lincselni de szerintem ez a csillagkapu gagyi.Én szeretem az ilyen stílusú filmeket de szerintem ez nem valami jó sorozat. Mondjuk itt van előttem a bizonyíték hogy mégis jó mert hát ügye 10. éved. Na mindegy szerintem szar. És tudom most én vagyok a kis hülye gyerek aki kitudja milyen szarokat néz. Na csá -
Gauge #9 Hmmmm, a BSG(az uj) szerintem az egyik legszinvonalasabb es legporgosebb sorozat, ami most fut... -
winnie #8 torrenten is többen atlantiszoznak, még többen bsg-znek. a többi sorozatról nem is beszélve (lost, prison break) -
harangx2 #7 Hát remélem átveszi valamelyik másik csatorna, kár lenne egy ilyen nagymultú sorozatért.Nekem először nemtetszet az atlantis de miután megnéztem az első két évadot ez megváltozott.Arról meg hogy rossz a nézetség , gyanítom ha lehetne a bittorrentes hálózaton iylet mérni akkor toronymagasan az sg-1 lenne a befutó legalábbis a TV sorozatok között.
BSG szvsz egy kalap szar. -
#6 :(
mégis hivatalos lett...
tényleg rda kiválása óta kicsit leágazóban volt, de azért hiányozni fog... -
quantum #5 A 9. szeria tenyleg unalmas volt, a 10. viszont ujra begyorsult es elvezheto. Nagyon remelem h a rajongok eszbekapnak es nezik 1000-rel, a SciFi Channel meg megrendeli a 11. szeriat is.
Aldassek az Ori! :) -
Zedas #4 Egyetértek teljesen de szerintem nyugodtan nézd a 3. évadot, elég jó. Legalább is uccsó kettő igencsak süti volt. -
Zedas #3 A 200. egy űberkirály rész volt :D
Sajnálom én is hogy vége, de azért volt pár igen nyögvenyelős évad. Most néztem az Atlantis-t a TV-ben, és hát ott is elég ütősek voltak az első részek, a 2. évad vége már nagyon harmatos volt azokhoz képest. Remélem ha lezárul az SG1, az Atlantis ismét komolyodik egy kicsit: legalább ennyi előny származzon az SG1 megszűnézéből. A 10. és a 3. évad mindenesetre nagyon jól indul, remélem végig bírják a tempót. Ja és pár kezdés a szélessávval rendelkező, angolul jól beszélő SF rajongóknak:
BSG 3. évad 10.06,
Lost: 10.04,
24: 2007.01.??,
Invasion: R.I.P.
Szóval SG1,
R.I.P. -
#2 Számomra hihetelen, hogy az Atlantis megy tovább és nem ez. Az Atlantis-ból az első sorozat igen jó volt, mint hajdan az SG-1 hajnala, az első két sorozat. (Félreéértés ne essék a SG-1 többi sorozata se rossz.)
Na, de az amit a 2. évdban műveltek az Atlantis -szal. Talán, ha 3 értelmes rész volt összesen. Az egyiket mind a mai napig meg se nézem, mert nem akarom, hogy még jobban csaldojak. A 3-dik sorozatból is jó, ha 1 jó rész volt eddig. (A replikátoros.) Ehhez képest az SG-1 9-dik sorozatában, jó ha egy gyenge rész volt. A 17-dik. -
#1 hja, minden jónak vége szakad...