Vége a Csillagkapu sorozatnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Film viszont van jobb.
Na, lehet kövezni, Blien kettõt dobhat 😊))
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
7. rendesen ut. Sztem innen kezdenek igazabol elkezdodni az esemenyek.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
De mostanában seaQuest-re feküdtem rá (kijött dvd-n az elsõ évad!) <#finom>#finom>
/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/
de a 10. is nagyon igeretes.
Az atlantist nem nagyon neztem, sztem az 1 evad csak arnyeka a sg1-nak, de hatha a 3. evad.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
És a na mindeggy jellegõ hozzászólásokkal tököm telelevan..ha mind1 akkor miért írtad le? most van véleményed van nincs? =)
És nem lincselünk le csk a "na mindeggy" ektõl feláll a szõr a hátamon
És a "Csá-t"is felejtsük már el kéremszépen.. hihetetlen egy undorító szó
Sziasztok..vagy üdv...vagy Byez..de ne Csá
<#banplz>#banplz>
/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
BSG szvsz egy kalap szar.
mégis hivatalos lett...
tényleg rda kiválása óta kicsit leágazóban volt, de azért hiányozni fog...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Aldassek az Ori! 😊
Sajnálom én is hogy vége, de azért volt pár igen nyögvenyelõs évad. Most néztem az Atlantis-t a TV-ben, és hát ott is elég ütõsek voltak az elsõ részek, a 2. évad vége már nagyon harmatos volt azokhoz képest. Remélem ha lezárul az SG1, az Atlantis ismét komolyodik egy kicsit: legalább ennyi elõny származzon az SG1 megszûnézébõl. A 10. és a 3. évad mindenesetre nagyon jól indul, remélem végig bírják a tempót. Ja és pár kezdés a szélessávval rendelkezõ, angolul jól beszélõ SF rajongóknak:
BSG 3. évad 10.06,
Lost: 10.04,
24: 2007.01.??,
Invasion: R.I.P.
Szóval SG1,
R.I.P.
Na, de az amit a 2. évdban mûveltek az Atlantis -szal. Talán, ha 3 értelmes rész volt összesen. Az egyiket mind a mai napig meg se nézem, mert nem akarom, hogy még jobban csaldojak. A 3-dik sorozatból is jó, ha 1 jó rész volt eddig. (A replikátoros.) Ehhez képest az SG-1 9-dik sorozatában, jó ha egy gyenge rész volt. A 17-dik.