21
Nem új, de jó játék: Taxi 2
-
#21 köszönöm -
#20 Na akkor probléma megoldva, a játékokat a francia ubi adta ki, és onnan rendelhetők!
taxi 2
Taxi 3
Taxi 2 hely még
Infók(FRANCIA)
taxi 2
taxi 3
na itt megtalálhatók, warezen meg sehol nem is láttam, talán pont azért, mert túlképp francia játék franciáknak..
-
#19 Ha van teljes, szívesen kipróbálnám, na nem azért mert 16 évesen nincs jobb dolgom, csak nagyon szeretem a filmet és a demo valamennyit visszaadott a hangulatból. -
#18 de várjál nem biztos, mert én kipörgettem, és volt benne vagy 20-30 pálya, a demóban csak 1 van -
#17 értem, kösz -
#16 a teljes nem készült el ha jól tudom
amúgy gagyi játék -
#15 bár annyi lettem volna (: -
#14 :D -
#13 akkor 10 éves voltál?:O
-
#12 ezt még 5 éve ígérte nekem egy immáron volt osztálytársam hogy elhozza, hm... (x -
#11 az is megoldás, de ha a chat és a fórum célját összehasonlítjuk, a fórum áll ehhez közelebb -
#10 a harmadik az extreme rush, igaz? az nem tetszik annyira. meg annak talán van topikja. de ha nem jól mondom javíts ki. -
#9 miért nem a 3. rész?:) -
#8 Nyitottam egy topikot egy játéknak, ha nem tetszik, be lehet zárni. -
#7 torrenten nem találtam, dc-t nem használok, de most raktak fel egy torrentet, 1,5 k val jön.
Köszönöm a segítséget. Nem értem, ha nem tudtok segíteni, akkor miért cseszegettek... -
#6 -
#5 megnézném dc-n és torrenten... -
#4 vagy megkérdezném a cseten! -
#3 Persze ide jöhetnek, akik ezzel játszanak és megoszthatják egymással észrevételeiket.
De elsősorban igen, azért h megkérdezzem, ugyanis a fórumok arra valók, hogy kérdéseket tegyünk fel és megválaszoljuk. Te mit csinálnál, ha szeretnél egy programot, de nem találnád sehol? Gondolom fórumon érdeklődnél. -
#2 ezért nyitottad ,hogy meg kérdezd???????????? -
#1 A Taxi 2 nevű játékról tudtok valamit? A Demoval játszottam, de szeretném megszerezni a teljeset, honnan lehet? (boltban már nem találni) Nem a Crazy Taxi 2!!!