Trackmania United - ezt már meg kell venni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
honnan lehet letölteni az ingyenes verziót?
jah meg csinálnának egy normális skint a magyar autóknak is :/
remélem a unitedben nem lesz olyan probléma mint a sunrisenál volt, ott ugyanis minden elindítás után kétszer háromszor ujrakellett indítanom a gépet, mer lefagyott a security checknél... persze eredetiben megvettem de nem bántam meg még így se, csak azt az irányítást oldanák meg jobban...
tmn meg a legjobban sikerült, és télleg napi 6ezer ember még mindig fent van szal népszerû
fénykorában még többen is voltak, de már eljárt felette az idõ, jön is az újabb... pályaépítõk elõnyben!!!
tmn meg a legjobban sikerült, és télleg napi 6ezer ember még mindig fent van szal népszerû
fénykorában még többen is voltak, de már eljárt felette az idõ, jön is az újabb... pályaépítõk elõnyben!!!
Nekem mostanában a Crashday jön be (sajna gyakran kilép, vmi programozási hiba lehet <#confused>#confused>), de ezek után valószínû, hogy a TM-t is ki fogom próbálni... 😊
Tégy egyszer szívességet valakinek, attól kezdve az lesz a munkaköröd. Jobban működik, ha bedugod a konnektorba! (Sattinger törvénye)
nemrég láttam amikor beléptem, h volt bizony 1. hely is 😊
Igen, én tudom 😉
én ugyí tudom a muszáj az pontos J
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én úgy tudom hogy csak az elsõ tíz helyezett pontjai számítanak bele a világranglistába, én meg voltam kb háromezredik amikor abbahagytam 😊) Szóval ilyen szempontból tökmindegy, törje csak magát az elsõ tíz ha annyira fontos a helyezésünk 😊
Egyébként egyetértek, hatalmas feelingje van, pláne ha ismerõsök között van az ember. Még saját skin-t is csináltam 😊 Megvan még a játék telepítõje, félek is hogy egy gyenge pillanatomban egyszercsak felrakom ^^
Egyébként egyetértek, hatalmas feelingje van, pláne ha ismerõsök között van az ember. Még saját skin-t is csináltam 😊 Megvan még a játék telepítõje, félek is hogy egy gyenge pillanatomban egyszercsak felrakom ^^
Azt bizony rosszul tetted 😄
Akkor biztos miattad nem került be hazánk a legjobb 10 közé (pedig milyen csodásvolt látni a 7. helyet)
Nekem az érettségi szólt közbe, szal muszály volt abbahagyam, amit rettentõen sajnálok mert hatalmas feelingje volt az egésznek!
Mindenki kipróbálhatja, biztos nem bánja meg senki...
Akkor biztos miattad nem került be hazánk a legjobb 10 közé (pedig milyen csodásvolt látni a 7. helyet)
Nekem az érettségi szólt közbe, szal muszály volt abbahagyam, amit rettentõen sajnálok mert hatalmas feelingje volt az egésznek!
Mindenki kipróbálhatja, biztos nem bánja meg senki...
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
Szoktad még nyúzni a TMN-t Szabi?
Én már letakarítottam mert egyszer nagyon felbosszantott 😄
Én már letakarítottam mert egyszer nagyon felbosszantott 😄