11
-
#11 origo.hu/szoftverbazis <----itt fent van -
csoxer #10 honnan lehet letölteni az ingyenes verziót? -
gErEth #9 jah meg csinálnának egy normális skint a magyar autóknak is :/ -
gErEth #8 remélem a unitedben nem lesz olyan probléma mint a sunrisenál volt, ott ugyanis minden elindítás után kétszer háromszor ujrakellett indítanom a gépet, mer lefagyott a security checknél... persze eredetiben megvettem de nem bántam meg még így se, csak azt az irányítást oldanák meg jobban...
tmn meg a legjobban sikerült, és télleg napi 6ezer ember még mindig fent van szal népszerű
fénykorában még többen is voltak, de már eljárt felette az idő, jön is az újabb... pályaépítők előnyben!!! -
#7 Nekem mostanában a Crashday jön be (sajna gyakran kilép, vmi programozási hiba lehet ), de ezek után valószínű, hogy a TM-t is ki fogom próbálni... :) -
Kannibal #6 nemrég láttam amikor beléptem, h volt bizony 1. hely is :) -
Indigo #5 Igen, én tudom ;) -
#4 én ugyí tudom a muszáj az pontos J -
Indigo #3 Én úgy tudom hogy csak az első tíz helyezett pontjai számítanak bele a világranglistába, én meg voltam kb háromezredik amikor abbahagytam :)) Szóval ilyen szempontból tökmindegy, törje csak magát az első tíz ha annyira fontos a helyezésünk :)
Egyébként egyetértek, hatalmas feelingje van, pláne ha ismerősök között van az ember. Még saját skin-t is csináltam :) Megvan még a játék telepítője, félek is hogy egy gyenge pillanatomban egyszercsak felrakom ^^ -
Tecnamo #2 Azt bizony rosszul tetted :D
Akkor biztos miattad nem került be hazánk a legjobb 10 közé (pedig milyen csodásvolt látni a 7. helyet)
Nekem az érettségi szólt közbe, szal muszály volt abbahagyam, amit rettentően sajnálok mert hatalmas feelingje volt az egésznek!
Mindenki kipróbálhatja, biztos nem bánja meg senki... -
Indigo #1 Szoktad még nyúzni a TMN-t Szabi?
Én már letakarítottam mert egyszer nagyon felbosszantott :D