1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
-
#1316 megvagy. blackGamer te felvennél?:) -
#1315 Msn-em [email protected] felvehetsz de erről csak holnap dumálhatunk mert most mennem kell.Bocs -
#1314 én igen mivel webdesigner vagyok meg minden csak ez az egy a nem tidzta mivel ezt a lapot is én csinálok csak értek hozzá:D -
#1313 embed* -
#1312 honlaphoz én se értek :D -
#1311 ez az egy nem tidzta: hogy van a hang berakás az ebed. de az csak IE-ben megy nem? -
#1310 a fimlzene megvan -
#1309 ok add ide és megpróbálom berakni. vegyél fel msn-re ok? adhatok címet? -
#1308 hát gondolom a film zenéi,jó képek meg nem tom még mi -
#1307 majd rakd be a lapot a lap.hu-ra -
#1306 grat:) na szal mi legyen a letöltések menüpontban? -
#1305 az jó lenne,sokkal jobb lenne az oldal hangulata hogyha a háttérben valahol hallatszana a csodás kis dallam -
blackgamer #1304 :) mp3 linket tudok adni, illetve EMBED taggal beszúrható simán -
blackgamer #1303 ezt a fórum topikot? igen, illetve enyém a jurassicpark.lap.hu is -
#1302 Még elfér egy sor menüpont;) -
blackgamer #1301 menüpontok is lehetnének magyarul, news helyett hírek, downloads helyett letöltés, milyen helyett vendégkönyv -
#1300 Black Gamer te indítottad a témát?:) -
#1299 Szavazzatok is:) -
#1298 be tudsz zenét is tenni valahova,ami az oldal megnyitásával elkezd lejátszani egy JP dalt?
(ezt mondjuk nem azért szúrtam be:D -
#1297 van template.. Nekem nem kéne olyan. Viszont ez brutál én csinálom photoshop segítenek denem sokat nagyon kemény cod2-es oldal a klánunknak még nincs kész de kész lesz... -
#1296 Kell az a main menü felirat oda? Sztem helypazarlás mindenki látja hogy az a menü nem?:D -
blackgamer #1295 azt én látom, de van szerkezete -
#1294 Ha nem fér el azt is megoldom... -
#1293 Nem én JP Forever vagyok:) -
#1292 BlackGamer az egy szar template lap egy sablon -
#1291 Na az a kérdés hogy javaslatok kellenek!:D Ja ez nem kérdés. Na szal miket lehessen letölteni a letöltések menüpontban?????? -
blackgamer #1290 plusz JP Legacy-ról lehet ötleteket lopni menüileg és tartalmilag is -
#1289 vagy várj.keverlek valakivel? nem te vagy Dexantreal? -
#1288 én írtam a vendégkönyvbe.. amúgy nagyon jó Dex -
blackgamer #1287 azért gondoltam arra hogy nem érdemes most nagyon designolni, mert a szerkezetet lehet módosítani kell ha több menü lesz
itt oldalt vannak a menüpontok, mert felül egy idő után nem fér majd el
vendégkönyv helyett szerintem elég ez a fórum, ha valakinek tetszik az oldal akkor beírja ide hogy "Kira az oldalatok, csak így tovább"
vendégkönyveket ált. kevesen olvassák, kevesen írják és felhackelik -
#1286 Rohamos fejlődés állt be:DXD
Senki nem támogat lelkileg? :DXD
Senki nem ír:( -
#1285 kész a vendégkönyv is -
#1284 Már van szavazás is!! -
#1283 Jrex meglesz ;)
Szal a designen nem szeretnék sokat változtatni majd csak egy picit:)
-
#1282 igen szeretnék,de nem jarex hanem Jrex,sztem kevertél Garex-el. -
#1281 a design nem sokat változik sztem mert felesleges elcsicsázni lesz egy két flash phpval meg esetleg java
de nem sok... -
blackgamer #1280 elsőre jó, ha komolyan beindul az anyaggyűjtés akkor majd gyúrunk designra is -
#1279 Splendid tökéletes lesz,kösz. -
#1278 remélem tetszik 40 perc volt:P -
#1277 nem is tom hogy betegyelek e.. szerintetek?:P persze hogy beteszlek...