Jurassic Park IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tirian
jó nekem mindegy.Úgy írd fel hogy 12-15 méter,ok?

amúgy elég sok könyvben 15 méteres

szoval holt ponton vagyunk... akkor a tapsztalat alapján döljön el?<#buck>

Tirian
mondtam már: semmivel se bizonyít többet mint amiket én szúrtam be.

Tirian
hol a bizonyíték?

kh. 15.2m a valódi mérete! a Spinosaurusé meg 12.valamennyi. a TRiceratops is csak 7.9m Az ankylo 10.7m stb.

Jrex
az csak becsült,az eddig amit találtak legnagyobb az 14 egész valamennyi.

én azt mondom hogy a valódi méretét kéne írni a Rex-hez (15 m)

Tirian
Szal mivel T-rexnek nem biztos hogy 15 kissebbett írj.Mert szerepjátékon is beírtál neki 15 öt...

Jrex
de a tényleges méreteit írd le.

na. mind a könyv mind a regény fent legeny.

A hírek röktön a fõ oldalon megnézhetõek legyenek.
Külön menü az állatoknak (a leírásokat elkészítem) itt fajra bontva külön külön lenének az állatok. Film illetve könyv szerint kategorizálva (a jurassic park szerepjáték oldalon fent van az összes faj)
A filmekrõl és a könyvekrõl leírás, szereplõkról szinészekrõl stb. szolval minden.
én a dínos részét elválalom

JP Forever
Én benne vagyok. Monjátok milyen lap kéne milyen pontok legyenek:)

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

szerintem mindenek elõtt összegezni kéne hogy mien feladatok vannak.

de mien veboldalt? mien tipusu

JP Forever
Én meg elvállalom a weblapot..Ok?

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

HOnlap oké! A dinosaurusokról a leírásokat és hasonlókat elvalálnám.
találkozó is jó lenne

ezt nagyon jó ötletnek tartom

minap azon gondolkodtam, hogy Csillagok Háborújának, Harry Potternek, Gyûrûk Urának nagy rajongói tábora van, itthon is nagy klubok, tartanak összejöveteleket, ahol a film hangulatát adják vissza, pl. beöltöznek birodalmi katonának, tünde kenyeret sütnek stb.

Jurassic Parkhoz is kéne valami klubot vagy legalábbis egy komolyabb rajongókat toborzó magyar honlapot készíteni és talán egy találkozót is évente
mit gondoltok errõl?

tudom

még a forgatást sem kezdték el.

ja kiváncsi vagyok mikor lesz trailer..

Shiwo
ha majd lesz trailer, vagy több infó a filmrõl, akkor ugyis beindul a topic..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

JP Forever
Remélem még lesznek is!:D:)))
<#dumcsi><#nyes><#hehe><#eplus2>

JP Forever
Há kár:D Pedig jó dumálások voltak itt:)

eléggé úgy tünik

JP Forever
Mivan megállt itt az élet?

JP Forever
:)

amúgy az új könyvembe (aminek bõven elkérték az árát) is a Rex 15 és a 14,5

nem. a rex közkivánatra az jó régi biztos hír

JP Forever
Ezaz. Állítlag mégsem lesz közkivánatra a TRex a domináns hanem megint a spino:(

Új hír a JPlegacyn:
"Spielbergfilms, the ever wonderful news spot that has helped us in keeping up-to-date on new Spielberg-related news in to the regards of Jurassic Park frachise, has a wonderful news item for us today. The site reports today that Amblin Entertainment has denied the rumors that Jurassic Park IV is in the process of casting and therefore shattering the rumors that have been circulating of an early release and denying everything from a finished script to location scouting in Hawaii already occurring."

A lényege annyi, hogy ezen a Spielberges rendezvényen megcáfoltak minden JP4-es pletyit, a forgatókönyvrõl, a castingról, mindenrõl szinte..szal van még remény.

Tirian
ok. csak nem értettem minek szólsz bele ha nem tod a nevét <#beka3>

JP Forever
Meg ne egyél

JP Forever
Jól van na:D

Tirian
az nem giganto vazze. Hanem GIGANOTO. érted??

A Spino biztos legnagyobb mérete kerekítve is csak 13m.

JP Forever
Most cisnáltam magamnak logot. Milyen lett?:)

JP Forever
A rex nagyobb mint a giganto de a spino... hát nem tudom.

JP Forever
És a Spino mindegyiknél magasabb meg nagyobb?!

Jrex
vagy de.

épp az hogy nem...

Tirian
a pontos méret a legnagyobb megtalált és az alapján a Giga a legnagyobb

Shiwo
több millió éves csontok alapján menj pontos méretekre..sok sikert hozzá

nem teljesen.
én pontos méretekre megyek. és ez alapján a rex a legnagyobb. (a Spino csak kerekítva 13m)

Jrex
na végre megvan oldva.

Tirian
ez igaz

Shiwo
nem tökmind1, hogy melyik a nagyobb ? pár méter eltérés van a két dög között..átlagba közel ugyanakkorák lehettek..

Tirian
figyu ez télleg nem vicces.Egy oldalon találtál 15.2-tõt mikor meg te mondod hogy ne higyjünk a 12-13-14-et közlõknek!!!