3508
-
#1314 Hogyan lehet úgy játszani, hogy ellenfél nélkül kocsikázzak a városba? -
LeePí17 #1313 nyomd meg az F betüt..de ne állj meg..hanem annál a kék jelnél nyomd meg... -
#1312 Sarácok, mit kell csinálni annál a küldetésnél ahol busszal kell menni és 100 km alatt felrobban. MErt a végén van egy kék jel, de ha megállok benn 100 km alatt mindig felrobban. Mit kell csinálni?
-
LeePí17 #1311 reggelt.
kösz tesó!igyekeztem jót alkotni. :D -
#1310 persze, olvass vissza
köszi -
leipsig #1309 Sziasztok!
tudnátok egy linket adni ahol van valamiféle magyarositás?
köszi! -
#1308 O.o Ez nagyon jo lett :DD zene is uras, meg a jelenetek is.. kamionozási stílusod meg mármár művészet :DD grat
passatgt: ez egy video, ahol elég nagy szerepe van a látványelemeknek.. namost a google videora vagy a youtube-ra felkerülő minősége kb a sz*r szintjén van... pixeles, elmosodott, összenyomott, egyszoval gagyi.. igy meg a film éles képű, elég nagy felbontású, 130 megát le lehet huzni ha anyira érdekel a dolog.. sendspace meg nem is annyira lassu tárhely.. -
#1307 nem töltenéd fel google videora?sokkal egyszerűbb:) -
LeePí17 #1306 aki megszeretné nézni a múvimat az katt Ide :D -
LeePí17 #1305 köszi.
néha okosabb is lehetnék..1ből gúglét kéne használnom :D -
#1304 lol bocs -.- de má németül is megvan... yeye :DDDD -
#1303 Körzetük az autópálya, tempójuk halálos. Autótolvajok, zsarolók, gyilkosok ellenfelei. A Cobra 11 emberei éjjel nappal bevetésre készek. A biztonságunkért.
Ihr Revier ist die Autobahn. Ihr Tempo ist mörderisch. Ihre Gegner: Autoschieber, Mörder und Erpresser. Einsatz rund um die Uhr für die Männer von Cobra 11. Unsere Sicherheit ist ihr Job
-
LeePí17 #1302 juj TÉK
megtaláltam a szöveget :D
"Körzetük az autópálya, tempójuk halálos. Autótolvajok, zsarolók, gyilkosok ellenfelei. A Cobra 11 emberei éjjel nappal bevetésre készek. A biztonságunkért." -
#1301 Körzetük az autópálya, tempójuk halálos. Autótolvajok, zsarolók, gyilkosok ellenfelei. A Cobra 11 emberei éjjel-nappal bevetésre készek - a biztonságunkért! :) -
LeePí17 #1300 hi!
irja már le valaki nekem a magyar cobra 11 intrójának a szövegét.
1 fél mondat nem jut eszembe.. pls!
"körzetük az autópálya, tempójuk halálos, autótolvajok zsarolók gyilkosok ellenfelei..a cobra 11 ????? a biztonságunkért!" -
LeePí17 #1299 nah ma délelőtt gaméztam annyit h 1 rendes filmet tudnék csinálni..ha hazajövökmegcsinálom.. -
LeePí17 #1298 reggelt.
mentem olyat a kamionnal megint h csak na...
5kerekeztem..közben 1 balfasz becsúszott a pót alá..csórikámat nagyon összenyomta :D -
#1297 Szvsz a WR2 az egyik legszebb autós játék.. Nekem egy bajom van vele, hogy valamiért kicsit mű hatású az egész megjelenés.. Nemtom.. Talán egy visszafogott HDR jót tenne neki.. -
#1296 részben igazad van, mert ami a carbonban van, az nem emberi -.- én ugy vettem észre, h maxon tolva wr2 meg ugye a cobra11, közel áll az élethűséghez... -
#1295 minimumon élvezhetőbb a carbon mint a teljesen idegesítő túlcsicsás kondenzcsíktól elkezdve a blur efektekig -
LeePí17 #1294 aham.Kössz a választ.
akkor ezért tudtam megfordulni :D -
#1293 Azért robbanhattál, mert belédment valaki. Alacsony a sérülési szint limite az üzemanyagszállítónak!
Ha egyről beszélünk, akkor az a téma, hogy a sofőr valószínűleg szívrohamot kapott, ezért mellé kell menni, és tartani a vezetőfülke mellett pár máésodpercig a kamion tempóját, majd amikor átszálltunk, akkor meg a legközelebbi kijáratig kell vezetni. -
LeePí17 #1292 mer úgy élvezhető...
a másik amit szeretek h
csodálkoznak h MX440es kártyával nemmegy a karton -doboz
pedig az aláírásában 7800gt van -.- -
LeePí17 #1291 én fékeztem és robbantam -.-
vagy csak nem figyeltem a szövegre eléggé...
csak az enter.. :D -
#1290 carbon minimumon 640x480-ba,cobra11 és wr2 maxon -
#1289 Ja tudom már. De abban nincs olyan kikötés, hogy nem lehet fékezni! -
LeePí17 #1288 trucker in danger a küldi címe. -
#1287 Ööö igen, amiről én beszéltem az a buszos... :) De miylen küldi az, amikor kamionnal nem lehet fékezni? Így kapásból nem rémlik ilyen... :) Mi a küldetés címe? -
LeePí17 #1286 easyben mentem..megfordultam de nem robbantam fel...
de nem tuti h 1ről beszélünk.. -
#1285 Hogy tudtál megfordulni, amikor nem szabad ~130Km/h (nehézségi szinttől függően) alá vinni? :O -
LeePí17 #1284 minimum grafikán?
-
#1283 nekem 256 rammal ati 9550-el celeron 2,66-os procival carbon és a cobra11,wr2 is tökéletesen fut:) -
LeePí17 #1282 van 1 kamionos küldetés..mikor nemszabad fékezni asszem..
hát én megfordultam fék nélkül :D és forgalommal szembe mentem..míg 1 barom kamionos sávot nem váltott..és beleugrattam a 2 sáv közötti füves gyepre amit szalagkorlát véd..ki is jöttem onnan..de megakartam ismét fordulni..de volt szerencsém ismét kamionba ütközni...és robbantam.
pedig jól szórakoztam...
próbáltam 4kerékre borítani a kamiont..."drift"elni...
de még nem megy elég jól :D -
#1281 1. Korántsem csak a "RAM" és az "MHZ"-je a lényeg, sőt! Ha ilyen szinten nem értesz valamihez, ne adj tanácsokat másoknak
2. Ez részletesebb, mint a Carbon. A Carbonban hol van ennyi és ilyen részletes tereptárgy már és forgalom, stb? Azért mert abban van egy-két majsz effekt meg ilyen bevásárlókocsi fílinges kamufizika, attól az még nem részletesebb lol... -
#1280 aha vágom.De úgy állt. a videkártya RAM-ja és MHZ-je a lényeg,mert minél több annál jobban tudja vinni eggyes grafikai elemeket,De azért a Cobra11-ben nincsenek akkor részletességek ohgy ne vigye egy FX 5200-as kártya.Ha a Carbont viszi 800X600-ban akkor ezt miért nem visiz leggagyibb grafon minden lOW-on? -
#1279 de nem attol h függ 128os-e vagy 256-es e -.-
lehet egy ujabb 128as vidkari sokkal jobb, mint egy régi 256os... ez csak akkor mérvado, ha a két kártya tipusa ugyan az, akkor van kis kül a 128 és 256 között. vágod!? -
#1278 Ha akad az FX5200-son akor vegyél 256-s kártyát :D :D
Igaz nekem is FX 5200-om van és mégsem nyávogok.Úgyis lehet tolni,ha mindent leveszel minimumra. -
#1277 esküszöm h ilyen szinten vakon csak irjál és ne használd a tök fejed olvasáshoz, ez már kamu... -
LeePí17 #1276 ha visszaolvasnál 1 azaz egy hozzászólást láthatnás h magyarosítás NINCS!!! majd lessz.
kiegészítő????
mégis mire gondoltál? -
#1275 sziasztok honann lehet leszedni a jatekoz magyarosítást meg kiegészítőket.?
Lenne mégegy kérdésem hogy Fx5200 -es 128Mb videókártyát támogatja e a jatek mert akad
A válaszokat előre is kössz