Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez LOL volt... eláfarolok kézifékkel, állunk, megindul a másodpercszámláló... aztán tolni kezdi a keresztben állo "suprámat" ... tolja pár métert, majd borulok és elmenekül... és csak ugy állt meg, h felszaladt a szalagkorlátra és elment a hajtás 😄
ez a játék egyenlõre 10/10 !!!! tuti h ujra végigtolom 😊 RTL kapja be, mi lehetett volna itt multiban ... 😊
...szoljatok ha zavaro a "spoilerkedésem" 😊
Forza.
#762 köszi!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
(elég kamusnak tûnik, mert túl hosszú a szó...)
15. kisérletre nekiment egy lakokocsisnak, megálltak, nekem csak elé kellett "parkolnom" 😄

Forza.
OFF
hejj, ha a kamionos játékoknak ilyen grafikája és fizikája lenne (18wos széria)

Forza.
VW Jetta II 1,8T

Forza.
Valaki fordítana?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ez a pálya így kiábrándító, összefüggõ autópályarendszer kellett volna, nagy keresztezõdésekkel, mint Kölnnél, és lejáratok lennének, mint Észak, Centrum, Dél pl.. Ezt így is megoldhatták volna...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ha nem állítottad át a billentyûket...
amúgy nem rossz a game csak elég rövid...
easyn másfél óra alatt kivégeztem
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Volvo FH16
Hát ezaz, én hosszú szórakozást akarok. Gondolom te sem vetted meg 2 hét miatt 😊. Csak az a gond, sokan megveszik, és 2-3 hét múlva kuka?
.: mobilize.hu :.
Elnézést ha nem áll össze a szöveg, bé vagyok baszva...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
tárhelyet nyitok nem totyikot -.-
nyissál topikot a filmnek. Nekem most nem kell warn <#gonosz2>#gonosz2><#idiota>#idiota>
ahab terorrnista leszel??
dejó..<#violent>#violent> terrornyista..bomhecsát 😄
hadd legyek mán a prostituáltakat megronto autoval menekülö arab <#ticking>#ticking> strici <#whatever>#whatever>
Forza.
Nekem bejön. Teccik. Nem szimulátor, de nekem bejön az irányítás. Eszméletlen hogy mennyire észnél kell lenni mikor száguldasz. Egyetlen kis hiba és nézheted vissza mit mûveltél. A sérülés is jó. Megelõzve a beszólásokat: NFS. Értitek mire gondolok.
Graffal kapcsolatban annyi, hogy szerintem rendben van. Igaz, hogy a forgalom nincs annyira kidolgozva mint a saját kocsit, de 150-300 környékén nem azt nézed. Még a 2d-s "fal" sem zavar. És ami már a MBWR-ben is tetszett meg itt is, ezek a srácok szerintem eszméletlen aszfaltot tudnak csinálni. Hol van ehhez képest az NFS? Azokkal a takony efektekkel az uton. Nagy sebesség mellett meg abszolute realisztikus a kép, ha értitek mire gondolok. Mintha tényleg ott tépnék 200-al egy rendõrségi Poschéval.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
most néztem nagybátyáméknál a holnapi elõzetesét
az se lesz rossz, majd nézzétek, mert megint lesznek benne jelenetek, nem gyengén
szek..
apropó..nem állunk filmet kreálni belõle?..
a mûkincstolvajosat..
király -.-
bárki bármit mond ahoz képest nagyon ott van <#eljen>#eljen>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ATOMGIGALOL...