Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty

Ez LOL volt... eláfarolok kézifékkel, állunk, megindul a másodpercszámláló... aztán tolni kezdi a keresztben állo "suprámat" ... tolja pár métert, majd borulok és elmenekül... és csak ugy állt meg, h felszaladt a szalagkorlátra és elment a hajtás 😄

ez a játék egyenlõre 10/10 !!!! tuti h ujra végigtolom 😊 RTL kapja be, mi lehetett volna itt multiban ... 😊

...szoljatok ha zavaro a "spoilerkedésem" 😊

Forza.

Sland
Supra? :o

#762 köszi!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

autoszimulator
carmageddonhoz is brutál hosszu csítek voltak <#vigyor3>

.: mobilize.hu :.

hykao
Persze, mindent megoldhattak volna...ha kérte volna tõlük az RTL...csodákra még mindig nem kell számítani egy reklám kategóriájú játék esetében...
hykao
Kb: az idõ lenullázásához gépeld be játék alatt: "thestreetisnotenough"

(elég kamusnak tûnik, mert túl hosszú a szó...)
arty
és egy utolsó kép: ez nem volt eccerü küldetés: az ellen kocsija iszonyat hogy megy 😞

15. kisérletre nekiment egy lakokocsisnak, megálltak, nekem csak elé kellett "parkolnom" 😄

Forza.

arty
a wr1/wr2 ben sem egy naagy pálya volt... 😊

OFF
hejj, ha a kamionos játékoknak ilyen grafikája és fizikája lenne (18wos széria)

Forza.

Raho
Jah én is azt hittem, hogy csinálnak egy nagy térképet, és lesz 1-2város amit majd összeköt egy hosszú autópálya.

VW Jetta II 1,8T

arty
sajnos az egyik missziot csak EASY-n tudtam megcsinálni 😞 azóta ismét hardon tolom, de nagyon bassza az agyam ... 😞 a szerencse, h utolag is lehet ujrajátszani a küldetéseket 😊

Forza.

Sland
Ps: Cheat zum ausschalten des Rücksetztimers: thestreetisnotenough im Rennen möglichst schnell eintippen

Valaki fordítana?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

ja hogy nincsenek összekötve a helyszínek?
ez a pálya így kiábrándító, összefüggõ autópályarendszer kellett volna, nagy keresztezõdésekkel, mint Kölnnél, és lejáratok lennének, mint Észak, Centrum, Dél pl.. Ezt így is megoldhatták volna...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bertino
én majd most állok neki a gamenak -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hykao
Ja, aha lol, már értem...köszi 😊
le kell állítani a verdát legalább 1mpre..és kész 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

hykao
The Smuggler
nem emlékszem, mi a neve?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hykao
Akkor elmondanád mi volt a feladat?
én végigvittem, bugok nélkül, nem tudom

hykao
Ehh, a piros Ford Transitos "A Csempész" címû feladatnál mi a pálya? Hmm, lehet valami bug? Akármit csinálok sikertelen lesz...
exony
kössz tényleg az F et kelet nyomni sikerült.....

Volvo FH16

F-t kell nyomni...
ha nem állítottad át a billentyûket...
amúgy nem rossz a game csak elég rövid...
easyn másfél óra alatt kivégeztem

exony
ok kösssz

Volvo FH16

nyomjad a gázt..nem kell fékezni..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

exony
és közbe a gázt is vagyis menyek bele a vizba????
vagy áljak meg???

Volvo FH16

a rámpán nyomd meg az N betüt...

exony
Ki tudja hogy lehet megnyerni a buszos küldit mert felroban ez a szar és ott a végén nem tom mit kell mert azt irja nyomd meg a "N" gombot és beleugratok a vízbe de nem lessz jó

Volvo FH16

A WR2-õt nyomtam hónapokig, de nem váltott ki semmiféle extra reakciót.. A carbont megunom 2 hét alatt, de sokkal intenzívebb..

Hát ezaz, én hosszú szórakozást akarok. Gondolom te sem vetted meg 2 hét miatt 😊. Csak az a gond, sokan megveszik, és 2-3 hét múlva kuka?

passatgt
640X480-ban minimum grafikán semmi efekt nélkül sztem tök jó,és hangulatát tényleg nem tudja mostanában egyik játék se felülmúlni

autoszimulator
akkor eme kommented mondanivalóját is semmisnek veszem, és betudom annak h részeg vagy 😄D igazad van h a látványelemek változatosabbak, meg csili vili, de ami a carbonban meg az már hányás... tiszta motion blur az egész, fizika az nc, jol látod, videók tényleg érdekesek, de max 2-t leeht végigézni, mert változatosságuk 0, a történet meg, hát nem nevezném történetnek, csak vmi erõltett befejezetlen kis iromány

SötétBarom
Nemtom mér kell szegény carbont a szénbe fikázni.. Annál profibb gémet nem nagyon láttam mostanában.. Egyetlen hibának a nagyon elrugaszkodott fizikát lehet felhozni.. A zenék, a látvány, a színek, a videok, a hangulat mind ötös.. Más autós játék képtelen magával ragadni, mert nincs semmi koncepciója.. A WR2-õt nyomtam hónapokig, de nem váltott ki semmiféle extra reakciót.. A carbont megunom 2 hét alatt, de sokkal intenzívebb..

Elnézést ha nem áll össze a szöveg, bé vagyok baszva...

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

V43 1105
GeForce ti4200-al megy??

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Én is válalnék szerepet😄 Tucc tucc zenés köcsög gyerek?😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

autoszimulator
jo nagy legyen hogy elférjen a 2 órás egészestés mozi 😄

nekem se..
tárhelyet nyitok nem totyikot -.-

autoszimulator
hozom a román prostikat <#eljen>
nyissál topikot a filmnek. Nekem most nem kell warn <#gonosz2><#idiota>

jóvan..
ahab terorrnista leszel??
dejó..<#violent> terrornyista..bomhecsát 😄

autoszimulator
LáL <#idiota>

hadd legyek mán a prostituáltakat megronto autoval menekülö arab <#ticking> strici <#whatever>

a crack file honnan lehet leszedni mert nekem az írja ki hogy írás védett meg stb..
arty
Nem csillog az aszfalt, nem csillog a kocsi, nem huznak taknyot a fények, nem uszik kékes fényben az egész világ, nincs elég sötét, nem mosodik el a táj 80km/h felett, ... ez valóban nem az a játék. Ez izléses tudott maradni, de tudom, neked - és a karbonos arcok többségének - a parasztvakitás kell. Én kérek elnézést a Synetic nevében, h õk nem élrtek a lehetõséggel 😄

Forza.

<#vigyor>: röviden

Nekem bejön. Teccik. Nem szimulátor, de nekem bejön az irányítás. Eszméletlen hogy mennyire észnél kell lenni mikor száguldasz. Egyetlen kis hiba és nézheted vissza mit mûveltél. A sérülés is jó. Megelõzve a beszólásokat: NFS. Értitek mire gondolok.
Graffal kapcsolatban annyi, hogy szerintem rendben van. Igaz, hogy a forgalom nincs annyira kidolgozva mint a saját kocsit, de 150-300 környékén nem azt nézed. Még a 2d-s "fal" sem zavar. És ami már a MBWR-ben is tetszett meg itt is, ezek a srácok szerintem eszméletlen aszfaltot tudnak csinálni. Hol van ehhez képest az NFS? Azokkal a takony efektekkel az uton. Nagy sebesség mellett meg abszolute realisztikus a kép, ha értitek mire gondolok. Mintha tényleg ott tépnék 200-al egy rendõrségi Poschéval.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

hykao
Nem.
bertino
hát azért is mondom!
most néztem nagybátyáméknál a holnapi elõzetesét

az se lesz rossz, majd nézzétek, mert megint lesznek benne jelenetek, nem gyengén

jauvan^^

szek..

apropó..nem állunk filmet kreálni belõle?..

jakewyler
Sziasztok
Lehet a játékban FREE módba menni?

bertino
szedhetnéd a többit is...

leszedtem a múltheti részt...
a mûkincstolvajosat..
király -.-

bárki bármit mond ahoz képest nagyon ott van <#eljen>

Istencsászár
Nyomós érvek, de valahogy sejtettem😊 5 perc után egy játékot nem lehet megítélni, de aki Carbonra van izgulva és visszacsöppen a valóságba a német autópályára, valódi hétköznapi autókkal és szitukkal, annak nagy megrázkodtatás lehet<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
mi kérünk elnézést!

ATOMGIGALOL...

peti193
nem tom az egész nem tetszik öt perc után vertem a fejem a falba de nem baj Carbon..........😊

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??