File Sharing Revolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha bûncselekményt követsz el, és feljelentenek (IP-címed alapján), akkor a szolgáltatódnak ki kell adnia a fent említett adatokat (tehát az IP-címhez rendelhetõ elõfizetõi adatokat).
Amíg nem kereskedsz a letöltött anyagokkal és nem vered nagydobra hogy mit töltesz le, addig nem kell félned. Magyarországon a letöltés legális, csak a feltöltés illegális.
Ha nagyon paranoid vagy, akkor használj anonim proxy szervert, vagy tor hálózatot.
Attol aki ért hozzá :
Mennyire lehet ellenörizni,hogy épp milyen tartalmat töltök le ??Avagy honan és hová töltök ?? Szoval mennyire ellenörizhetö ???
UP!
Még nem próbáltam, de biztos nem rossz.
Qwerty4
ikszdé XD
És én azért nyitottam a topicot, mert 4 hónapja ezt használom és nagy sikerrel, gondoltam megosztom az olyan fórumozókkal is akik nem ismerik.szerintem kiváló a program.
És többrõl fájlmegosztóról biztos nem fogok topicot nyitni, csak ha esetleg még találok valami kiemelkedõt.
Qwerty4
ikszdé XD
Qwerty4
ikszdé XD
Qwerty4
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Qwerty4
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Qwerty4
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mit nyújt?:a lényege az mint a dc-nek(tehát nem nagy játékok + fájlok letöltésére alkalmas)pl. zene. videóklipp, kép + ilyesmi letöltésére használom én.
A torrentnél szerintem 100-szor jobb, mert ott helyben keresel és nem kell még weboldalakot is meglátogatni a kereséshez.Lehet választani milyen tipusú fájlt keresel, magyar nyelvet is tartalmazza, lehet profilt készíteni, sok felhasználó cvan természetesen.
Nem tudom mire alapul pontosan, de asztem a Shareaza utódja.
sz
Qwerty4
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
amugy ez smot a sharezea utodja vagy miatök? 😄
valami bõvebb info? mire alapul? stb stb...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Qwerty4
Nameg a kezelõfelülete is sokkal tetszetõsebb.
Itt letölthetitek az FSR-t
A program weboldala
Itt is ez a szabály mint a DC topicban:
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
Qwerty4