File Sharing Revolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
Az Internet-szolgáltatódnak kötelessége rögzítenie, hogy az általa kiosztott IP-címet melyik felhasználója birtokolja; illetve azt, hogy az adott IP-cím kivel kommunikált.
Ha bûncselekményt követsz el, és feljelentenek (IP-címed alapján), akkor a szolgáltatódnak ki kell adnia a fent említett adatokat (tehát az IP-címhez rendelhetõ elõfizetõi adatokat).

Amíg nem kereskedsz a letöltött anyagokkal és nem vered nagydobra hogy mit töltesz le, addig nem kell félned. Magyarországon a letöltés legális, csak a feltöltés illegális.

Ha nagyon paranoid vagy, akkor használj anonim proxy szervert, vagy tor hálózatot.

Bocsi kifelejtettem a shareaza a kérdésem tárgya !!!
Hy all

Attol aki ért hozzá :
Mennyire lehet ellenörizni,hogy épp milyen tartalmat töltök le ??Avagy honan és hová töltök ?? Szoval mennyire ellenörizhetö ???
BB7
Qwerty4
ki hagyta magát?már fél éve nem is használom!!!

Qwerty4

haggyad magad ezzel a xar progival,BitComet 4ever

Qwerty4
Nem is tudtam hogy 5 hálózathoz csatlakozhatok , valszeg azért volt pár találat😄

ikszdé XD

neevous
nekem bejön a cucc😊

Qwerty4
hogyha csatlakozol mind az 5 hálózathoz akkor sok a felhasználó, de természetesen be kell állítani.Akár csatlakozhat az eDonkey programot használó userek megosztásaihoz.
És én azért nyitottam a topicot, mert 4 hónapja ezt használom és nagy sikerrel, gondoltam megosztom az olyan fórumozókkal is akik nem ismerik.szerintem kiváló a program.
És többrõl fájlmegosztóról biztos nem fogok topicot nyitni, csak ha esetleg még találok valami kiemelkedõt.

Qwerty4

neevous
hálózat/hálózat kiválasztása

neevous
köszi, mostmár jó

Ha minden fájlcserélõnek topigot nyitnák nem férne ki 50 oldalon , mellesleg kipróbáltam a progit, tetszetõs szépen néz ki , gyorsan is csatlakozott, a felülete is barátságos, ám nagyon kevesen vannak még a felhasználói között, ezért nem jött be nekem!

ikszdé XD

Qwerty4
még szép hogy leírom hogy spywares, de a program jó csak meg kell tanulni használni!!!Nyiss aminek akarsz.szevasz!!!

Qwerty4

Qwerty4
valmit állítottál rajta?lehet állítani melyik hálózathoz kapcsolódjon?

Qwerty4

Ez a program egy rakat kaki, még le is írod hogy spywares 😄 hülye láma, most nyissak topigot a frostwirenek?<#hehe><#lama>

ikszdé XD

neevous
nem, elõször csatlakozni vmi hálózathoz, de nem sikerült. egy darabig kiírta h kapcsolódás, és utánna meg h nem sikerült kapcsolódnia.

Qwerty4
keresni próbáltál?

Qwerty4

neevous
én felraktam, csatlakozni akarok 1 hálózathoz, de már fél órája azt írja h kapcsolódás, de semmi😊

Qwerty4
egyetértek veled:én az rmDC++-t, az FSR-t meg Qtorrentet is használok, ezek 3-an tökéletesen kiegészítik egymást.

Qwerty4

Értelmetlen ez a DC vs. BT vs. Emule vita, mind3-nak vannak elõnyei és hátrányai.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Qwerty4
akkor hogyha példát akartok, nem éppen dc stílus, hasonlít a kazaa-hoz,e-donkey, e-mule-hoz csak sokkal jobb az egésznél...

Qwerty4

HiPPoNaX
Attol meg, hogy DC kliensekbol van uj fejlesztes, maga a protokoll elavult, szoval ezt ne hozd fel peldanak :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Qwerty4
Ha valamit nem értetek az FSR-ben lehet kérdezni!!!

Qwerty4

ColdFire
nah, én már a WhenU-t meg is találtam, kiírtva 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

mind1, én kihagyom, ez eddig midnen szempontból a totál semmitmondó 1000+1 p2p filemegoszto 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Qwerty4
töltsd le és próbáld ki, de ne a honlapról mert onnan már a K-LitePro-t lehet csak letölteni ami az FSR utódja, de nem érdemes, mert az nem nagyon ment.

Qwerty4

SötétBarom
macimegosztás birtokolja az összeset..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Qwerty4
amúgy a dc sem elavult, sokféle új verziója van.
Mit nyújt?:a lényege az mint a dc-nek(tehát nem nagy játékok + fájlok letöltésére alkalmas)pl. zene. videóklipp, kép + ilyesmi letöltésére használom én.
A torrentnél szerintem 100-szor jobb, mert ott helyben keresel és nem kell még weboldalakot is meglátogatni a kereséshez.Lehet választani milyen tipusú fájlt keresel, magyar nyelvet is tartalmazza, lehet profilt készíteni, sok felhasználó cvan természetesen.
Nem tudom mire alapul pontosan, de asztem a Shareaza utódja.
sz

Qwerty4

hát a honalpot elnézve megint egy tucatszarság..., info 0, fõ indok hogy mért jó mert "FREEEEEEE" ..., nc 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

és ne a dc-vel példálozz, ami kb már 40 éve elavult..., pl torrenthez kéepst nyujt bármit? 😛

jah, és a leopárdtóls e kell félni mert nem bánt csak miután leharapta a fejed 😄DD
amugy ez smot a sharezea utodja vagy miatök? 😄
valami bõvebb info? mire alapul? stb stb...

NeoMaN

Qwerty4
de nem ártalmas amíg nem bezgeted!!!tehát nem kell félni tõle!!!

Qwerty4

akyyy
😄DD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Qwerty4
És még egy dolog:a program hoz magával egy spywaret(WhenU.SaveNow), de ahogy észrevettem idáig mindegyik antispyware felfedezte és elpusztította és azután már nyugodtan használható a program.

Qwerty4

Qwerty4
A File Sharing Revolution egy igazán könnyen kezelhetõ fájlmegosztó program, kezelése jóval könyebb mint a DC programoké, nem kell bonyolult beállításokat végezni és a letöltés is néha sokkal gyorsabb, persze a források számától függ.
Nameg a kezelõfelülete is sokkal tetszetõsebb.

Itt letölthetitek az FSR-t

A program weboldala

Itt is ez a szabály mint a DC topicban:

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

Qwerty4