Ruff Trigger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játszottam a Ratchet & Clankal,és a Ratchet Gladiatorral.És te játszottál a Ruff Triggerrel?
He? Játszottál bármelyik részével is egyeltalán? Keresztbe lenyeli ezt a produktumot. Na de ízlések és pofonok
PSN ID.: Beegabor
De azért jobb mint a Ratchet & Clank.
Képek videók
itt.
itt.
asse tom milyez 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nem egy kérdés miatt,hanem hogy lehessen beszélgetni a játékról,megosztani a tapasztalatokat stb.
na most te 1 kérdés miatt nyitottad ezt az oladlt??????
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Már megjelent,nagyon jó játék,érdemes beszerezni,megcsináltam az elsõ pályát,elvileg feloldottam valami mini game-t,és azt hol lehet megnyitni?
Az Octagon Entertainment és az Olasz székhelyû Playstos fejlesztõcsapat kiadót keres, Ruff Trigger: The Vanocore Conspiracy nevezetû alkotásukhoz. Ez egy, már régóta készülõ akció-kalandjáték lesz a következõ generációs konzolokra, és természetesen PC-re! A történet szerint, az állatok genetikai módosítása közben némi hiba lépett fel. A Vanocore Corporation legkedveltebb állatkája, a kismalacok ugyanis félelmetes szörnyetegekké alakúltak...(milyen eredeti, nem? 😄).Itt lépünk mi a képbe...
www.gamestar.hu
www.gamestar.hu