110
-
#30 Értem. Köszi.
Palinko: Ha az SP2 telepítése után se jó az előző link a 2.0-ás frameworkkel, akkor a hivatalos oldalról le tudod szedni, és ez biztos jó, külömben nem rakták volna föl ;) LINK -
#29 a photoshop fényévekre jobb de ez se rosz, alap dolgokat ezzel is meglehet csinálni, de pl. ahogy a Paint.NET a rétegeket kezeli az nagyon nem jó alig találtam meg a keverést, a színkeverője viszont nagyon bejön, a szűrők terén is elég lemaradot de ami van benne azt jól és egyszerüen lehet alkalmazni,
nekem még azt tünt fel hogy a szűrőket lassabban alkalmazza mint a Photoshop,
egy 10 perc használat után ennyit tudok rólla mondani
(VT-zni meg se próbáltam vele ) -
#28 sp1-en el se indul ez a progi, dölsd le a microsoft oldaláról az sp2-es frissítést és rakd fel -
#27 én is ezt szedtem le előzőleg! kül. köszi a segítőkészséged.
szóval 3 másodperc alatt leszedi,ami elég furcsa,mert 100kbs s netem van :D és utánna nem akarja instalálni :D leszedet valami másik progit is velem,azt is leszedtme,felraktam,de nem segített... SP 1 esem van,ha ez segít... -
Newfronter #26 .NET Framework 2.0 -
#25 adjatok egy pontos linekt a lámának,ahonnan lejöhet a frameword 2.0,mert már szedtem le egy párat és nem jött be,nem akarta felrakni... -
#24 zsenge.... -
#23 a legjobb a kijelölés effektje tetszik:p -
#22 tisztára olyan tényleg mint a photoshop, csak lebutitva:) ami nagyon tetszik, hogy gyors, és egyszerü/átlátható a dizájn, jobb mint a PS-é:). van jópár dolog ami nincs benne, de pl. egy gyors képátalakitáshoz/effektezéshez tökéletes sztem. -
#21 én is photoshopozgatok. majd meglesem a progit:) -
#20 én csak ezt nem értettem :D -
#19 ok
előbb frissítenem kell sp2-őre az xp-t mert ez nem megy sp1-en :( -
#18 Hecker007 majd tőled kérnék szépen egy elemzést hogy mennyiben külömbözik, mennyiben más, mennyire más a kezelése, mennyivel jobb(ha jobb) a Photoshop a Paint.NET től. Csak kiváncsi vagyok. Köszi. -
#17 ja ez tényleg egész jónak néz ki
én photoshopot használok de felrakom eztis 1 próbát megé
meg ezt suliban is felrakhatom :D -
#16 jaj ez jó
szabadszoftver és égész jól használható -
#15 Hát plug-in-eket én sem fogok hozzá csinálni egy ideig az biztos, de a hivatalos oldalon a forum menüben találni néhányat. Még nem néztem meg őket mert a tutorialokkal vagyok elfoglalva. Vannak érdekes megoldások egyes képek megszerkesztésére. -
izb #14 aha... -
#13 és szabadon fejleszthető, bárki programozhat hozzá új dolgokat, bár én nem értek hozzá -
#12 Jaja, teljesen ingyenes, és legalább elég jó. Igaz nem egy Adobe Photoshop, de nagyon jó és könnyen kezelhető. -
#11 szóval szerintem jó program, azt hiszem ingyenes, én is használtam régebben -
#10 Nem, ez nem az. Ez egy egészen más program. A Windosz Paintje ehhez képest jura kori dinoszaurusz. -
#9 nem arra gondol
wikipedia
hivatalos oldal -
#8 D%
[BESZART] -
izb #7 arra gondolsz ami a winfosban van?? -
#6 képszerkesztő, szabad forráskóddal, tehát beleprogramozhatsz bármit, ha értesz .net-hez -
Daveee #5 A WinFos-os Paintra gondolsz? -
#4 Hát én nem tudom mire gondolsz, de ez egy grafikai és képszerkesztő program. Mint az Adobe Photosop csak alapabb formában. -
#3 -
#2 Mi az a Paint.NET? Ugye ez nem az amire én gondolok? -
#1 Nyitottam már egy topicot a programmal kapcsolatba, mert használom, de még kezdő szinten és minél többet meg szeretnék tudni róla. De várom a kérdéseket is, hátha tudok rá választ adni.