110
-
#110 A program gyökerébe kell bemásolni. -
füma1 #109 Igen, ezt töltöttem le én is az origorol. máshol is néztem, ott is ezt a magyarosítást adta. A Resoursec mappába másoltam bele. Lehet, hogy nem jól másoltam? -
#108 Kipróbáltam: Paint.Net 3.5.5 + 3.31-es magyarítás, és megy. -
#107 Nem lehet, hogy a magyarítás nem ahhoz a verzióhoz van? -
füma1 #106 Sziasztok!
Letöltöttem a Paint.net-et és sikerült is magyarosítani. de amikor a gép újra lett instalálva elveszett minden. Újra letöltöttem, a magyarosítást is, de egyszerüen most nem akar magyar lenni. Bemásoltam ahova kell, kitöröltem már minden mást is, hogy hátha. Csak a magyar van benne, és ha megnyitom mégsem találom a magyart, csak az eredeti nyelveket amik benne voltak. Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném.
füma -
Makakk0 #105 Sziasztok!
Már egy ideje használom, és nagyon egyszer (alapszinten) kezelni.
Most szeretnék a mobilomhoz egy témát készíteni, de ahhoz először kéne rajzolnom pár jó képet.
Körülbelül ilyet szeretnék: http://www.dhkaufmann.de/Florian/Forum/Unbenannt2.bmp
Tudnátok segíteni???
Előre is köszönöm! -
#104 Nekem nehezemre esik elolvasni a szöveget. -
#103 Véleményt kérek:
-
#102 na újra vagyok! :) nem tudjátok hogy lehet áttetszőnek megcsinálni egy képet , mert még júniusba megmutatta zvara de már elfelejtettem
amúgy már van 3.30as verzió ...(különösen semmiféle változást nem találok benne...) -
#101 ja már ezt belinkelted nekem csak pont ilyen kellene mint itt... -
#100 ték -
#99 És mi a neve annak a PLUGINNAK?? -
Na itt van amit ügyeskedtem a saját topikomhoz egy bannert .
Ez milyen ? De szerintem nem az a DLL fájl volt az amit elküldtél
mint itt a te bannerodba azt honnan lehet letölteni mert arra fáj a fogam
-
#97 sztem vegyél föl msn-re mert most már összezavarodtam :S -
#96 A tépett/szaggatott/egyenetlen szélet a Paint.net bannernek egy kiegészítővel(plugin-nel) csináltam.
De úgy is lehet, hogy radírral kiradírozgatot a kép szélét, hogy egyenetlen legyen. -
#95 nekem ez egy picit sötét....nem tudnád szájba rágósan mondani ? :))) -
#94 Ok köszi majd összehozok valamit a hétvégén ! :)) -
#93 fekete(vagy bármilyen más színű szegélycsíkhoz) CTRL+Shift+R, itt legalul a kis táblázatba középen legyen a kis logo, majd középen a szélességet és a magasságot növeld meg pár pixellel. Például 2 pixel vastg szegélyhez 4 pixellel kell megnövelni, mert így 2-2 pixelle lesz vastagabb alul, és felül.
Kép szélének elhalványítása (pl mint ez, ezt is én csináltam :D ) Kijelölöd az egész képet, majd itt is kb 2-2 pixellel(vagy amennyivel akarod) a bal fölső sarokból szintén a négyzet formályú kijelöléssel a jobb gombbal a jobb alsó sarokba eltávolítod a kijelölést, így csak az a pár pixeles szegély lesz kijelölve. Majd CTRL+Shift+C, és a felső csúszkát fejjebb veszed. OK, kijelölés eltávolítása, és kész.
Árnyék hozzáadása: kicsit bonyolultabb elmagyarázni, majd később.
Szélek egyenetlenítése: ez is összetettebb... -
#92 ok nekem mindegy ... csak egy valamit még nem tudok mégpedig hogy ezek hol vannak? -
#91 Bannerkészítés csak annyiban különbözik bármely más képszerkesztéstől, hogy mások a szabályok. Pl adott a téma, a maximális bannerméret, és általában kell valamilyen fajta szegély a bannernak. A szegély lehet eyszerű fekete/fehér/vagy valamilyen más csík, kép szélének elhalványítása, valamilyen érdekes, egyenetlen szél(mint amit most csináltam), árnyékolás....
Ingergazdag képek, amikről föl lehet ismerni, hogy miről is van szó.
A topik neve szerepeljen valamilyen módon.
Ne legyen nagyon sok üres hely (szinte mindenhol legyen valami, de ne túlzsúfolva)
Nem hiszem hogy fontos lenne msn-en megbeszélni ezt, itt is tudok segíteni. De ha nagyon akarod, felvehetlek. :) -
#90 felvennél msnre és megtanítanál bannert csinálni?? :))
Msn : [email protected] -
#89 Paint.net???uhh én ilyet5 vele nem tunnék csinálni télleg azthittem hogy PS -
#88 jaja az régebbi. Az csak a sima 3.00 -
#87 Paint.net-tel csináltam :P :)
Csak a jegyzetpapírokat szedtem google-ról.
3.08-ban csak hibákat javítottak, szal semmi extra dolog nincs benne. :) -
#86 Ez már régi ugye?? -
#85 Szia !
Jajj de szép lett így a topik !!!:))
Ezt a Paint.NET-el csináltad mert szerintem nem ....
Kérdés: a v3.08 mivel jobb mint a v3.07????
Mert ma frissítettem és letöltötte ezt a v3.07 helyébe??!! -
#84 kösz:) -
#83 sztem fasza lesz :)))) -
#82 Ez bannernek? Ez lesz, mert kértem a modiktól:))) -
#81 Köszönöm ! :))))) -
#80 Szivesen. :)
Üdv a Paint.Net-ezők széles táborában. :)
Itt csak felhős az ég. -
#79 köszönöm szépen a sok segítséget nagyon sokat segítettél vele :))))
ha még lesz kérdésem akkor szólok ! ott milyen idő van ? itt dörög az ég.. -
#78 jah jo, nem vettem észre hogy írtál. :) Akkor okés. -
#77 Nem engedi? :S Nyomj CTRL+R-t és szélessség 150 pixel, magasság 25 picel. -
#76 ok megvan köszi -
#75 Hát igenm egy kissé nagy lett :)))
Félreírtam, 150x25-ös kell :) Az a VIP méret.
Ha még meg van nyitva a kép a rétegekkel, akkor töröld a nevet, méretezd át a képet, és a név rétegére, ahonnan kitörölted a nevet, írd rá a nevet újra. -
#74 nem tudom átméretezni!!!nem engedi egy normális logóra méretezni!! -
Szerintem ez nagy nem? Pedig a 125x50-est használtam..
ja megvan 150-est használtam xD de most át szeretném méretezni és beírom hogy 125 akkor magától az alattalévőt átírja vagy pont fordítva..
újra kell csinálnom ugye?! -
#72 Nyisd meg a kiválasztott képet. Ha azt szeretnéd, hogy a traktor jobban beleférjen a 120x20/125x50-es logóba, akkor át kell méretezned a képet, és/vagy kivágnod belőle a traktort, vagy levágni belőle a fölös részleteket. Ha kivágni szeretnéd a traktort, akkor az eszköz palettán a Lasszó vagy a négyzet formájú kijelöléssel kijelölöd a kívánt részt, és a menüsorban a Körbenyírás gombra kattints. Kép átméretezéséhez a Kép/Átméretezés menüpont kell.
Szöveg ráírásához hozz létre egy új réteget(Rétegek menüpont > Réteg hozzáadása), kiválasztod a betű paramétereit(szín, méret, betűtípus...), és írsz. :)
Ha nem volt valami érthető, vagy nem meg, akkor nyugodtan kérdezz. ;) -
#71 és azt meg tudnád mondani hogy hogy tudom azt megcsinálni hogy
a háttér legyen pl. egy traktor és egy név lenne ráírva?mármint nem a
traktorra hanem úgy mint a tied?!
Előre is köszönöma válaszodat