14
  • Warpcore
    Sajnos elfogult vagyok Hú-val kapcsolatban =)
    Egy sorozatot 15 év után (persze ha nem számítjuk a tényleg kétes sikerű 96'os filmet)
    ujraéleszteni nehéz feladat. VOltak buktatók az elején, megtalálni a stílusát..stb..
    De az Ecclestonos részek a vége felé igen jól sikerültek, a 2006os évad pedig már a 2.résztől príma =)
    Ajánlom a Tooth and Claw,The Girl in the Fireplace,The Incredible Planet-Satans Pit és Army of Ghosts-Doomsday epizódokat
    (persze sorban nézni a legjobb..rengeteg utalás van a régi sorozatra is)
  • winnie
    szerinted nézem? miért vágták volna meg - egyenesen átvették az axn-től tudtommal. ha meg megvágták, akkor is csak azt írtam, hogy nem szokás, nem azt, hogy nem vágnak. (a harmadik műszak vérfürdői is természetes volt, hogy képernyőre kerülnek változatlan terjedelemben,)
  • Tinman #12
    Az RTL-en leadott Lost-ot sem vágták meg egy picit sem? R u sure? ;-)
  • cateran
    Sajnos ennek semmi koze az elvetemult brit humorhoz,,ez ugy szar ahogy van...a regi 100x jobb inkabb azt nezze aki teheti!
  • tgunda
    Az egész Dr Who témáról meg az előzményekről, a korábbi dolgokról sokat megtudhattok itt
  • Warpcore
    Te bajod
    (Csak a kiváncsiság kedvéért:A monthy Piton-t,ésa Brian Életét se szereted? Csak mert általában azok em bírják akik nem vevők az elvetemült britt humorra.. komoyan érdekel )
  • vg
    Én egy rész birtam megnézni ebből a gagyihalmazból, nagyon szar az egész...
  • Warpcore
    Köszönet a cikkírónak h talált normális képet a drága Rose-ról
  • Warpcore
    én a 2006 os évaddal találkoztam először a Doctorral
    azaz az ez után következőben (David Tennannt leszz a dok, Billy Piper meg marad Billy =)
    De fokozatosan ahogy szedem nézem a régi részeket is. Az első Doktor ,)
  • winnie
    tévésorozatokat eleve tévére készítik, nem szokás belőlük kivagdosni. (a filmeket moziba szánják, naná, hogy ki kell vágni dolgokat)
  • Pitbull76
    A Coolon már egy jó ideje megy a sorozat...
  • otrosinka
    Meg h erőteljesen vágják a képkockákat kifele ........
  • Morden23
    Jééé. A régi sorozatot mindig néztem a nagyon-nagyon régenvolt Super Channel-en. Azt szerettem. Megnézem majd ezt is.
  • pTk
    Szerintem egyre jobb a sorozat felhozatal.
    Most szerdán , tv2n a médium, veszélyes őrjárat , rtln, a szökés, gyilkos elmék. Csak kár hogy ennyire egyszerre adják őket...