14
-
#14 Sajnos elfogult vagyok Hú-val kapcsolatban =)
Egy sorozatot 15 év után (persze ha nem számítjuk a tényleg kétes sikerű 96'os filmet)
ujraéleszteni nehéz feladat. VOltak buktatók az elején, megtalálni a stílusát..stb..
De az Ecclestonos részek a vége felé igen jól sikerültek, a 2006os évad pedig már a 2.résztől príma =)
Ajánlom a Tooth and Claw,The Girl in the Fireplace,The Incredible Planet-Satans Pit és Army of Ghosts-Doomsday epizódokat
(persze sorban nézni a legjobb..rengeteg utalás van a régi sorozatra is) -
winnie #13 szerinted nézem? miért vágták volna meg - egyenesen átvették az axn-től tudtommal. ha meg megvágták, akkor is csak azt írtam, hogy nem szokás, nem azt, hogy nem vágnak. (a harmadik műszak vérfürdői is természetes volt, hogy képernyőre kerülnek változatlan terjedelemben,) -
#12 Az RTL-en leadott Lost-ot sem vágták meg egy picit sem? R u sure? ;-) -
cateran #11 Sajnos ennek semmi koze az elvetemult brit humorhoz,,ez ugy szar ahogy van...a regi 100x jobb inkabb azt nezze aki teheti! -
tgunda #10 Az egész Dr Who témáról meg az előzményekről, a korábbi dolgokról sokat megtudhattok itt -
#9 Te bajod
(Csak a kiváncsiság kedvéért:A monthy Piton-t,ésa Brian Életét se szereted? Csak mert általában azok em bírják akik nem vevők az elvetemült britt humorra.. komoyan érdekel ) -
vg #8 Én egy rész birtam megnézni ebből a gagyihalmazból, nagyon szar az egész... -
#7 Köszönet a cikkírónak h talált normális képet a drága Rose-ról -
#6 én a 2006 os évaddal találkoztam először a Doctorral
azaz az ez után következőben (David Tennannt leszz a dok, Billy Piper meg marad Billy =)
De fokozatosan ahogy szedem nézem a régi részeket is. Az első Doktor ,) -
winnie #5 tévésorozatokat eleve tévére készítik, nem szokás belőlük kivagdosni. (a filmeket moziba szánják, naná, hogy ki kell vágni dolgokat) -
Pitbull76 #4 A Coolon már egy jó ideje megy a sorozat... -
#3 Meg h erőteljesen vágják a képkockákat kifele ........ -
Morden23 #2 Jééé. A régi sorozatot mindig néztem a nagyon-nagyon régenvolt Super Channel-en. Azt szerettem. Megnézem majd ezt is. -
#1 Szerintem egyre jobb a sorozat felhozatal.
Most szerdán , tv2n a médium, veszélyes őrjárat , rtln, a szökés, gyilkos elmék. Csak kár hogy ennyire egyszerre adják őket...