43
-
andersh #43 amúgy meg getdropbox.com -
andersh #42 ahogy látom nem terjedt el :D -
allpeers #41 Tisztelettel jelentem be nektek, hogy az AllPeers.HU megkezdte működését...
Elsődleges célunk az AllPeers Firefox Add-On népszerűsítése.
Másodlagos célunk, hogy egy olyan portált hozzunk létre, amely segítségével idegen emberek megismerkedjenek 1 közös cél érdekében...:)
Nyilván rájöttetek, hogy a közös cél az adatmegosztás az AllPeers segítségével... -
#40 Szevasztok járogat ide vki ?
Megtudnátok nekem mondani, hogy lehet beállítani a proxy t a firefox ban.? Az a gondom, hogy elfelejti és minden indulásnál be kell írnom. A kézi proxy beállításon van, mert csak itt megy. -
Cat 02 #39 nem muszály felrakni =) -
#38 Ha integrálják bele a chat-et is, akkor válik feleslegessé a GTalk. Az MSNről nem is szólva :)
Amúgy maradok az Azureusnál. Majd ha lesznek többezres közösségek, akkor majd ránézek.
De azért jó ötletnek tartom, ez tovább fogja növelni a Firefox népszerűségét.
Böngésző toplistám:
Firefox - Mozilla - Opera - sok egyéb böngésző ... - Ie
:D -
#37 Ez nem így megy. Nem a fájlcserélőtől függ mi megy mi nem. Ha nemtudsz bejövő kapcsolatokat fogadni mindenhol passzív vagy, bármilyen fájlcserélőben, vagy más adatátvitel során. -
#36 itt nem számít mert mig torrenten passzívak lennénk, itt vígan tudjuk egymást ol tötleni a cuccost! -
Shadow_THH #35 fukken saved!
igy is már volt fenn vagy husz addon de ez remek ötlet -
#34 Sz'tem felesleges... 1 böngésző dolga h böngésszen... lehetőleg gyorsan... ennyi... -
kelkaposzta #33 Milyen izgalmas olvasni az okoskodásotokat.. a sok alternatívát amit kitaláltok.
Csak épp azt nem veszitek figyelembe hogy ez a többségnek készül, és nem azoknak akik csukott szemmel torrentet csinálnak, és elküöldik a másik számtech guru haverjának.
Egy csaj hol fog azzal pöcsölnii h torrentet csináljon, majd elmagyarázza a bnőjének hogy rakjon fel 1 klienst, és szedje le?
És lexarom h max sebességel tudok feltölteni torrentel, 5mbos zene miatt nem fogok ilyenekkel pöcsölni. .I.. -
Kingfisher #32 Majd ha külön lesz, akkor megnézem. Addig meg ha kell valakinek valami egy klatty és fennvan az ftp szerver. -
Caro #31 Az Azureus tudja kezelni a TOR és az I2P hálózatokat is, amik névtelenek. -
cateran #30 Gondolom,hide ip-rol meg nem hallottal....te kis naiv:D Arrol nem is szolva, hogy csak ugy nem kerheto ki ip cim a szolgaltatotol... -
cateran #29 Gondolom,hide ip-rol meg nem hallottal....te kis naiv:D Arrol nem is szolva hogy csak ugy nem kerheto ki ip cim... -
#28 Itt is számít, bittorrent technológiára épül. Aktívság alól meg csak a natolt wlan net ad felmentést. A többi már csak a felhasználótól függ. -
#27 csak ott számíat a passziív aktív net, és nem mindenkinek lehetséges az aktív net... -
#26 Torrentnél sem kell public torrentre feldobnod. Csinálsz egy torrentfájlt, azt elindítod a klienseddel, és elküldöd a torrentet akinek akarod, és ő is elindítja, onnantól már megy a fájlcsere (DHT kell hozzá, dehát ez már minden kliens tudja). -
#25 szerintem meg ez jó dolog,msn:folytatni tudod?nem!maxxal tölti?nem!külön erre való?nem!ez ugyebár tulajdonképpen az amit mat írt,de itt nem kell public torrentre feldobnod,hanem egyből megy havernak,amit aztán tényleg senki sem figyel,hiszen nem is tud,ez az igazi privát le-fel töltő hálózat,vagy hogy mondjam -
oneman #24 gondolom te mobilból is olyat veszel ami, tele van olyan funkcióval, aminek a 95%-át életedben nem használod (mert lehet azt sem tudod mi) -
#23 Hát igen amit x oldal ír a népszerűségről az nem ér semmit, merthogy az operában lehet állítani hogy miként azonosítsa magát :) lehet mozilla, ie, vagy opera. -
MaT #22 Ezt te sem gondoltad komolyan, hogy az OPERA nem népszerű ugye?? Mert ha igen akkor olvasgass, nézz szét egy kicsit a neten! Egyébként én hülyeségnek tartom ezt az egészet! Illetve nem is hülyeségnek, hanem fölöslegesnek! Ha nem elég neked az msn file cserélője akkor fogod, csinálasz az adott dologról egy torrentet (kb 1 perc) és küldöd havernak, és max-szal töltöd fel neki! Ennyi! -
metaljesus #21 ha valami nagyobbat akarsz küldeni, ami egy mail-be nem fér be, de nem jó az msn: akkor próbáld ki ezt! -
#20 Az Opera torrent kliense népszerü - ez nem kétséges - de az Opera kvára nem,)) -
#19 FF++ -
Morden23 #18 Ha hasonlóan remek lesz, mint az Opera torrent-kliense, akkor nagy népszerűségre számíthat. -
#17 Végre valami jó dolog...legalább ha kell küldeni havernak valamit nem kell az MSN szar fájlcserélőjével basakodni...mert akármilyen up speed ed van baromi lassú... -
metaljesus #16 viszont ha a usereknek kell felvenni azokat akiktől/akiknek tölteni akarnak, akkor szvsz elég lassú lesz a fájlcserélés. legalábbis nálunk, ahol még a dsl az általános, lannal biztos nem ez lenne a helyzet. így nem nagyon lesznek több ezer fős közösségek szerintem. -
#15 nusenatorkukacgmailpontcom
Ha akar valaki vegyen fel kipróbálnám... -
Szefmester #14 Majd ha elterjed, és nem lesz beta állapotban akkor majd megnézem. Mert lehet hogy csak a hibáit látnám... -
#13 neked ajánlom az IE3.0-t! -
oneman #12 Nekem egy olyan bongeszo kellene vegre, amivel BONGESZNI lehet vegre normalisan... -
Caro #11 Ez még a sima bittorrentnél is biztonságosabb, mivel nincsen tracker.
Az információk elszórtan vannak csak meg.
Azt hiszem ez inkább egy darknet.
De jó lenne, ha nem csak extension-ként lenne, hanem külön programként. Vagy legalább külön ablakban. -
harangx2 #10 Cateran te kis naív. Utorrent alapból kiirja annak az ip/hostnevét akiről töltesz, szerinted mennyi ideig tartana hostnévből megtudni hogy pontosan kihez is kell mennie a zsaruknak. -
cateran #9 Dehogynem jo! Milyen konnyu lesz majd ellenorizni,hogy milyen fileok keresettek,illetve ki tolt illegalisan:D Aztan mar csak hazkutatast kell tartani es sittelni meg buntetni....... -
#8 hát szerintem semmire... -
#7 hát annyira nem fogot meg... se azt se irja ki h mennyivel szedi/hol jár atöltés, se azt h most épp szedik e tőlem vagy nem:( -
echo #6 Én sem értem miért lesz egyre divatosabb ez a böngészőbe mindent dolog, de úgy látszik ez a trend. Lásd egyre többen állnak át a hagyományos offline levelező kliensről gmailre, és akkor már ott a google összes többi webes dolga a gtalk, calendar stb. Lehet hamarosan már egy böngésző ablak lesz az oprendszer alap felülete... -
#5 vki adja meg anevét h felvehegssem ( akyyy vok) -
#4 Hát ennek kb annyi értelme van, mint az Operában a torrent kliensnek, de ne legyen igazam.