Elhunyt az első szuperszámítógép szülőatyja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak erdekesseg:
a Control Data-nal kezdte Seymur Cray is, mint fotervezo😊
a Control Data-nal kezdte Seymur Cray is, mint fotervezo😊
szerintem valami rokona lehetett, mert egyszerü földi halandó nem képes ilyenre...
emellett szegénynegyedekben épített gyáraival is igyekezett enyhíteni az ott élõk nehézségein.
Ezt a mondatot.. senki sem épít gyárat a belvárosban, a Polgármesteri Hivatal mellett a Fõ téren..persze, h a legolcsóbb telken épít gyárat..ehh..
Ezt a mondatot.. senki sem épít gyárat a belvárosban, a Polgármesteri Hivatal mellett a Fõ téren..persze, h a legolcsóbb telken épít gyárat..ehh..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
<#vigyor3>#vigyor3>.....Teljesen igazad van! - idôközben megcsapja Anakyn-t és a kezébenyomja a bibliát + dorgál: éés most lapozz a teremtés fejezethez és addig bogarászni amig már kívülrôl nem fogod fújni, és nem beszélsz ilyen gyerekes sületlenségeket a jövôben!
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Chuck -nak nem volt apja õ kezdettõl fogva van.
én is Chuck-ra associáltam hirtelen 😄
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Chuck Norris apja???