Emlékezz a Titánokra!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a való életnél nincs jobb forgatókönyv író😊
BUDA > miskolc.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szerintem ez egy nagyon jó film, érdemes megnézni többször is<#eljen>#eljen>. Mondjuk egy-két hete volt asszem RTL-n én akkor is megnéztem hajnalban.
Emlékezz a titánokra!
(Remember the Titans)
színes magyarul beszélõ amerikai filmdráma, 113 perc, 2000
rendezõ: Boaz Yakin
forgatókönyvíró: Gregory Allen Howard
operatõr: Philippe Rousselot
díszlettervezõ: Anne Kuljian
jelmeztervezõ: Judy L. Ruskin
zene: Trevor Rabin
producer: Jerry Bruckheimer, Chad Oman
executive producer: Mike Stenson, Michael Flynn
látványtervezõ: Deborah Evans
vágó: Michael Tronick
szereplõ(k):
Denzel Washington (Herman Boone edzõ)
Will Patton (Bill Yoast edzõ)
Kate Bosworth (Emma Hoyt)
Wood Harris (Julius "Big Ju" Campbell)
Ryan Hurst (Gerry Bertier)
Donald Adeosun Faison (Petey Jones)
Ethan Suplee (Louie Lastik)
Donald Faison (Petey Jones)
Craig Kirkwood (Jerry Harris)
Boone (Denzel Washington) kiváló amerikai futballedzõ hírében álló fekete tanárember. 1971-ben a virginiai Alexandria városában megkezdik a faji elkülönítés felszámolását, amelynek jegyében összevonnak két iskolát. Az amúgy is meglévõ feszültségeket tetézik Boone kinevezésével az egységes csapat élére. A fehér fiúk korábban sorra nyerték a meccseket, nehezen fogadják el az új színesbõrû edzõ utasításait. Az edzõtáborok eleinte botrányos verekedésektõl hangosak, de a srácok lassan rájönnek, hogy az egymás elleni gyûlölet felesleges. Jól szerepelnek a bajnokságban, de a legfontosabb meccs elõtt a kapitány autóbalesetet szenved. A Titánok csapatának most igazi egységet kell mutatnia...
Pár kép:
A kép és a rövid cikk a szereplõkkel, rendzeõvel együtt by port.hu
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!