10
  • Slipy
    Problema megoldva:)
  • Slipy
    SZiasztok!

Miért lehet az h ha elindítom az L2-őt (C5) és kékhalállal meghal a windowsom....Van 2 gép itthon és az enyémben 1 ATi X1600 Pro van a másikban meg csak integrált és ezen a gépen megy az L2....Mi lehet a gond?

Plíz vki help ME!!!
    ELőre is THX
  • whitemage
    Sziasztok!

Találtam egy nagyon jó C5-ös szervert kocka gm-ek vannak és segítőkészek! (nem ugy mint néhány szerveren)Érdemes megnézni!
    XP:25X , SP:25X , Adena:40X ha érdekell látogass el a http://darkiris.uw.hu/ címre! Jó játékot mindenkinek!
    (Tojpike)
  • KokoMi8813
    hali
    ha valaki tudna nekem küldeni 1 LAN servert a Lineage2 c3 vagy c5 hoz azt nagyon megköszönném!
    címem: [email protected] -pls a c5 jobb lenne,de a c3 is megteszi...
    csak is servert küldjetek rá kérlek, nem kell semmi más...
    java programozást nem tanultam... (még)
    előre is Köszi
    (többen is küldhettek, ha pl a ki olvassa és van neki az küldje el...
    ha túl nagya mérete nem 200Mb akkor e-mailt írj és megbeszéljük...)
    BY
  • léthé
    Van egy kis gondom!!ha feltelepitem aC4-es szervert C5-re frissit!!ezzel nem müködik !NEM TUDNA VALAKI SEGITTENI!!
  • The Methode
    nem tudja valaki a hogy a Lineage az fizetős vagy ingyenes?
  • Bith
    Szóval ezt írja, na: "You must have an active Lineage II account to download and play on the Public Test Server."
  • Bith
    Én úgy vettem ki az oldalról, hogy nem bárk próbálhatja ki, hanem az akinek van élő Lineage 2 accountja. De javítsatok ki, ha nem így van.
  • Goth
    hát 75-ös szinten 100k az semmi...

A harmadik kép nekem valamér nagyon teccik o.O
  • menpe
    múltkor még 100 milla adena és 76 milla SP-ről volt szó...mondanom sem kell, a cikkben említett erőforrásokkal mennyit érnénk...