10
-
Slipy #10 Problema megoldva:) -
Slipy #9 SZiasztok!
Miért lehet az h ha elindítom az L2-őt (C5) és kékhalállal meghal a windowsom....Van 2 gép itthon és az enyémben 1 ATi X1600 Pro van a másikban meg csak integrált és ezen a gépen megy az L2....Mi lehet a gond?
Plíz vki help ME!!!
ELőre is THX -
#8 Sziasztok!
Találtam egy nagyon jó C5-ös szervert kocka gm-ek vannak és segítőkészek! (nem ugy mint néhány szerveren)Érdemes megnézni!
XP:25X , SP:25X , Adena:40X ha érdekell látogass el a http://darkiris.uw.hu/ címre! Jó játékot mindenkinek!
(Tojpike) -
KokoMi8813 #7 hali
ha valaki tudna nekem küldeni 1 LAN servert a Lineage2 c3 vagy c5 hoz azt nagyon megköszönném!
címem: [email protected] -pls a c5 jobb lenne,de a c3 is megteszi...
csak is servert küldjetek rá kérlek, nem kell semmi más...
java programozást nem tanultam... (még)
előre is Köszi
(többen is küldhettek, ha pl a ki olvassa és van neki az küldje el...
ha túl nagya mérete nem 200Mb akkor e-mailt írj és megbeszéljük...)
BY -
léthé #6 Van egy kis gondom!!ha feltelepitem aC4-es szervert C5-re frissit!!ezzel nem müködik !NEM TUDNA VALAKI SEGITTENI!! -
The Methode #5 nem tudja valaki a hogy a Lineage az fizetős vagy ingyenes? -
#4 Szóval ezt írja, na: "You must have an active Lineage II account to download and play on the Public Test Server." -
#3 Én úgy vettem ki az oldalról, hogy nem bárk próbálhatja ki, hanem az akinek van élő Lineage 2 accountja. De javítsatok ki, ha nem így van. -
Goth #2 hát 75-ös szinten 100k az semmi...
A harmadik kép nekem valamér nagyon teccik o.O -
menpe #1 múltkor még 100 milla adena és 76 milla SP-ről volt szó...mondanom sem kell, a cikkben említett erőforrásokkal mennyit érnénk...