Indul a százdolláros laptop tesztelése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az még két év, ami alatt a jelenleg 100 dollár értékû cucc max 50-et fog érni...vajon jó bolt?
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Nice...
Bár a BIOS-ban is linux van, úgyhogy a lehetõségek száma gyakorlatilag végtelen.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
Nem tudom, miért olyan kurva vicces, hogy végre valamit próbálnak csinálni ezeknek a szerencsétlen afrikaiaknak...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Venni akarok!!!!!Tessék azonnal elkezdeni a sorozatgyártást!!!!!
Aztán majd tesztelik a fogyasztók 😊 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Majd hanyat estem, amikor megláttam az icewm-et😄
Gondolom nem annyira hülyék, hogy ne lehessen OS-t frissíteni, úgyhogy biztos lehet majd rakni rá más disztribúciót is. Vannak akik PDA-n Gentoo-znak.
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Minden jog fenntartva!
Egy ilyenre énis beruháznék.
Gondold el.Prezentációkhoz jó,útköben tudsz doksit írni, mondju ka vonaton.
A kurblival elhárul az felhasználási korlát, amit a 220 nélküli üzemmódban ad, és szívesebben viszed magaddal, mert kicsi, célnak megfelel, és nem kapsz a szívedhez, ha ez leesik, vagy megütõdik.
Azért egy 200 ezres notinál infarktust kapsz, ha mondjuk ráborul a kólád 😊))
Mellesleg ezt a kurblis eljárást én szívesen látnám a drágább gépeken is. Ott még tán elvárható is lenne ennyi pénzért.
A krédésre válaszolva: Ha jól tom red hat linux futkos rajta.
Vhol meg a vezetekes viz is luxus nem, hogy az aramellatas.
Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod? http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/