Reflexive games - Karu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megtettem már mielõtt topicot csináltam, általában google-al kezdek <#worship>#worship>
Azok közül amiket kiad, a legközelebb a yahoo! games review-jában találok erre utálást, de ott is egy ember érdeklõdik iránta csak, de nem válaszol neki senki <#wilting>#wilting> <#nemtudom>#nemtudom>
Én még mindíg azon az állásponton vagyok hogy kell ez a topic <#nevetes1>#nevetes1> <#nezze>#nezze>
Azok közül amiket kiad, a legközelebb a yahoo! games review-jában találok erre utálást, de ott is egy ember érdeklõdik iránta csak, de nem válaszol neki senki <#wilting>#wilting> <#nemtudom>#nemtudom>
Én még mindíg azon az állásponton vagyok hogy kell ez a topic <#nevetes1>#nevetes1> <#nezze>#nezze>
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Google-ba simán kidob pár találatot, ezért szvsz kár volt új topikot nyitni.
http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=karu+ancient+riddle+level&meta=
http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=karu+ancient+riddle+level&meta=
a játéknak nincs külön topikja.... szóval nem értem ezzel mi a gond 😛
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Az az igazság, hogy rákerestem, de nem volt róla még post, gondoltam akkor csinálok egyet...
Meg ha a segítségesbe postolom be akkor ha 1-2 nap alatt nem jön be oda olyan ember aki tud segíteni, akkor eltûnik a süllyesztõben a kérdés, itt meg azért mégiscsak megmarad...
De azért postoltam oda is, köszi <#vigyor2>#vigyor2>
Meg ha a segítségesbe postolom be akkor ha 1-2 nap alatt nem jön be oda olyan ember aki tud segíteni, akkor eltûnik a süllyesztõben a kérdés, itt meg azért mégiscsak megmarad...
De azért postoltam oda is, köszi <#vigyor2>#vigyor2>
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
ezért topikot nyitni,lett volna olyan is ,hogy segitséget kérek!!PL
mondjuk itt!!
mondjuk itt!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Reflexive games - Karu játékban ha a 13-1 szintet teljesítetted, akkor kiad valami Ancient Riddle-t, amire lehet válaszolni és olvastam egy külföldi fórumon olyat, hogy ha helyes választ adsz meg, további pályák is elérhetõek lesznek...
Ehhez tud valaki hozzászólni?
Jó lenne még játszani <#vigyor1>#vigyor1> <#idiota>#idiota> <#vigyor3>#vigyor3>
Ehhez tud valaki hozzászólni?
Jó lenne még játszani <#vigyor1>#vigyor1> <#idiota>#idiota> <#vigyor3>#vigyor3>