Sketchup
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ez vicces!
Abba lehet hagyni, ha csak ezt tudjátok ezen a fórumon, szét barnizzátok a topicot!
CSak fenyegetõzni, meg szemétkedni tudtok, na meg egymásra mutogatni, nem hogy valami hasznosat is csinálnátok, pl tudod vannak Róóóbi az interneten Budapesti épületképekrõl képek, mi is onnan, azokból dolgozunk, ugyanis mi nem teljesen dolgozzuk ki õket! Csak a körvonalait csináljuk meg!
Arra már nekünk sincs erõnk hogy teljesen szép csilli-villire megcsináljuk, szinte élethûen...
Abba lehet hagyni, ha csak ezt tudjátok ezen a fórumon, szét barnizzátok a topicot!
CSak fenyegetõzni, meg szemétkedni tudtok, na meg egymásra mutogatni, nem hogy valami hasznosat is csinálnátok, pl tudod vannak Róóóbi az interneten Budapesti épületképekrõl képek, mi is onnan, azokból dolgozunk, ugyanis mi nem teljesen dolgozzuk ki õket! Csak a körvonalait csináljuk meg!
Arra már nekünk sincs erõnk hogy teljesen szép csilli-villire megcsináljuk, szinte élethûen...
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
lol szerintem nem kéne lehordani azokatat akik nincsenek benne és nem PESTIEK
én is használom már jóideje ezt a progit de nem szálltam be budapest projectbe mert sz@rt se ismerek kisebb épületeket
szal szerintem nem kéne úgy felkapni a vizet
amúgy meg "Témaindító: Ityu17"
te hoztad létre a topicot??? dubla regért bant neki<#hehe>#hehe>
én is használom már jóideje ezt a progit de nem szálltam be budapest projectbe mert sz@rt se ismerek kisebb épületeket
szal szerintem nem kéne úgy felkapni a vizet
amúgy meg "Témaindító: Ityu17"
te hoztad létre a topicot??? dubla regért bant neki<#hehe>#hehe>
Én hoztam létre ezt a topicot!
Azért ez valamit jelent!
Amúgy pedig a Budapest Project elérkezett a hidak címû szakaszához!
A Lánc-hidat 5 ember csinálja, és az Erzsébet, meg az Árpád már csak javítgatásra szorul..
Amúgy sajnálom, hogy a nem Budapesten élõk sem szálnak be...
De ez jellemzõ a magyarokra...
Míg a saját fõvárosuk érdekében sem képesek összefogni...
Ugye egyik magyar sem akar azt hallani, amit az egyik nap mondot az egyik amcsi barátom.. :"Magyarok olyanok mint a "Blöff" címû filmben lévõ gipsys? Mert azok is lényegében azok, ugye?"......... NA szerintem aki látta a filmet, az most jól kinyírná ezt a gyereket.. De miért? Végülis itt õk vannak többségben, és magyar összetartás az nincs...
Azért ez valamit jelent!
Amúgy pedig a Budapest Project elérkezett a hidak címû szakaszához!
A Lánc-hidat 5 ember csinálja, és az Erzsébet, meg az Árpád már csak javítgatásra szorul..
Amúgy sajnálom, hogy a nem Budapesten élõk sem szálnak be...
De ez jellemzõ a magyarokra...
Míg a saját fõvárosuk érdekében sem képesek összefogni...
Ugye egyik magyar sem akar azt hallani, amit az egyik nap mondot az egyik amcsi barátom.. :"Magyarok olyanok mint a "Blöff" címû filmben lévõ gipsys? Mert azok is lényegében azok, ugye?"......... NA szerintem aki látta a filmet, az most jól kinyírná ezt a gyereket.. De miért? Végülis itt õk vannak többségben, és magyar összetartás az nincs...
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
én sem tudom hogy kell gömböt. de van egy olyan rész, ahol megmutatja, h pl egy téglatest szélét hogy kell legömbölyiteni. az nem elég?
Eddig minden szép és jó...megvan az 5ös verzió,a videó tökéletes hozzá,a sandbox-ot is megtaláltam,de még mindíg nem tudom használni vmiért.Arra már rájöttem,hogy tölcsért csinálni.Mondjuk egy hangszórónál.De még most sem tudom,hogyan lehet legömbölyített formát vmint homorú és domború felületet létrehozni.Lehet,hogy én vagyok a béna,de segítséget szeretnék.Köszönöm.
\"mé\',hová tűnik a fehér ha elolvad a hó?\" (By Csibu)
Ez remek.Hasznos kis videó,minden benne van ami nekem kell.Csak a Sketchup vhogy nálam nem igy néz ki.Nem találom sem a modelleket sem azt kis ablakot aminek ha jól emléxem Sanbox a neve.Talán nem egyunaz a verzó?Bocsi a xarakodásért,de ha normális térképet szeretnék csinálni akkor bizony fontos,hogy tudjak néhány dolgot.
http://download.sketchup.com/downloads/training/tutorials50/Sketchup%20Video%20Tutorials.html
http://download.sketchup.com/downloads/training/tutorials50/Sketchup%20Video%20Tutorials.html
Való igaz...lefoglalja az embert rendesen.Örömömre szóljon,elkészûlt a tervrajzunk alapján a házunk makkettje is.Még ez sem tökéletes de itt megnézhetitek:At my House
A tutorialokat sajna én nem találom,lehet hogy csak béna vok,elnézést.Tetszenek NGCS gépkocsimodelljei.Arra volnék kíváncsi miként alakította ki a lekerekített,gömbölyû formákat?
A tutorialokat sajna én nem találom,lehet hogy csak béna vok,elnézést.Tetszenek NGCS gépkocsimodelljei.Arra volnék kíváncsi miként alakította ki a lekerekített,gömbölyû formákat?
lejjebb vannak tutorialok linkelve. én most szüneteltetem a skethup-ot idö hiányában, mert annyira beleszoktam merülni..... 😊)
SZiasztok!
+ napja hsználom a Sketcup-ot,baromi jó.Viszont segítség kéne,mert engem érdekel ez a városépítõs dolog.A kérdésem az volna,hogyan lehet homorú és domború felületet létrehozni?Tegyük fel egy kupolát vagy gondolok egy parabolára.Esetleg gömböt,ami mondjuk egy víztorony teteje volna.Egész jól halasok a progiban.Most egy fényképezettt tervajz alapján (amit beillesztettem a progiba) próbálom megszerkeszteni a házunkat.Eddig amit sikerûlt létrehoznom és feltöltenem a Sketchup 3D Warehouse lapjára akövetkezõk.Az egyik egy hangszóró,ami az elsõ próbálkozásom:Ha nem jön be,keress rá Sub speaker néven.
Sub Speaker
A másik az m.n.c hangafalam:Ha nem jönne be,keress rá m.n.c névvelm.n.c
Ha kérhetem,könnyen értelmezhetõ leírás kérnék a formák létrehozására.Elõre is köszönöm.
+ napja hsználom a Sketcup-ot,baromi jó.Viszont segítség kéne,mert engem érdekel ez a városépítõs dolog.A kérdésem az volna,hogyan lehet homorú és domború felületet létrehozni?Tegyük fel egy kupolát vagy gondolok egy parabolára.Esetleg gömböt,ami mondjuk egy víztorony teteje volna.Egész jól halasok a progiban.Most egy fényképezettt tervajz alapján (amit beillesztettem a progiba) próbálom megszerkeszteni a házunkat.Eddig amit sikerûlt létrehoznom és feltöltenem a Sketchup 3D Warehouse lapjára akövetkezõk.Az egyik egy hangszóró,ami az elsõ próbálkozásom:Ha nem jön be,keress rá Sub speaker néven.
Sub Speaker
A másik az m.n.c hangafalam:Ha nem jönne be,keress rá m.n.c névvelm.n.c
Ha kérhetem,könnyen értelmezhetõ leírás kérnék a formák létrehozására.Elõre is köszönöm.
ezért hisztizni...😊
ennyiböl én is beszolhattam volna az sg-nek, miért nem látogatják a topikjaimat, ugyanis mind halott😄
ennyiböl én is beszolhattam volna az sg-nek, miért nem látogatják a topikjaimat, ugyanis mind halott😄
Nyugi😉
A Budapest projectbe pedig én amúgysem tudok beszállni, nem vagyok budapesti, és így eléggé nehéz lenne.
A Budapest projectbe pedig én amúgysem tudok beszállni, nem vagyok budapesti, és így eléggé nehéz lenne.
"Ha 3 órán bellül nincs válasz! A témát törlöm, vagy nem..."
Nem tudod törölni. Nem vagy moderátor.
"Hát ez hihetetlen itt várakozok és semmi!"
Ez nem chat. Ez egy fórum.
"Tudjátok, oda MENTEK TI!"
Nem megyünk mi sehova. Viszont te mész ha nem fejezed be.
Ismétlem: ez egy fórum. Ha akar valamit valaki, akkor ír, ha nincs mirõl írnia, akkor nem ír.
Nem tudod törölni. Nem vagy moderátor.
"Hát ez hihetetlen itt várakozok és semmi!"
Ez nem chat. Ez egy fórum.
"Tudjátok, oda MENTEK TI!"
Nem megyünk mi sehova. Viszont te mész ha nem fejezed be.
Ismétlem: ez egy fórum. Ha akar valamit valaki, akkor ír, ha nincs mirõl írnia, akkor nem ír.
Na, mentem... Majd egy hónap múlva benézek a saját témába...
Addig is kellemes idõtöltést!
Addig is kellemes idõtöltést!
Ja, és még valami! A Budapest Sketchup Project (BSP) leállt... elfoggyott a csapat 3 hónap alatt! 😞
Már csak hatan vagyunk a 35-bõl... Aki kéri a mostani Budapesti anyagot, az kerese meg a Zolit, valahogy...
Most nem fogom leírni az MSN címét..
Már csak hatan vagyunk a 35-bõl... Aki kéri a mostani Budapesti anyagot, az kerese meg a Zolit, valahogy...
Most nem fogom leírni az MSN címét..
Na megyek TV-ni!
Hát ez hihetetlen itt várakozok és semmi!
Tudjátok, oda MENTEK TI!
Na mindegy, akkor ki lesz az aki vezeti tovább ezt a témát?
Senki?
A szerencse fogja akkor..., addig meg írjatok ide amit akartok, Sõt off topicolhattok is, nem gond!
Tudjátok, oda MENTEK TI!
Na mindegy, akkor ki lesz az aki vezeti tovább ezt a témát?
Senki?
A szerencse fogja akkor..., addig meg írjatok ide amit akartok, Sõt off topicolhattok is, nem gond!
A fa... is kivan veletek!
ÍRJATOK!!!!
Vagy erre a témára ennyire nincs szükség?
Ha 3 órán bellül nincs válasz! A témát törlöm, vagy nem...
ÍRJATOK!!!!
Vagy erre a témára ennyire nincs szükség?
Ha 3 órán bellül nincs válasz! A témát törlöm, vagy nem...
Spetchup 5.0 Proffesional fordításba kezdenék!
Szóval valaki aki ismertebb a programok területén, és megtalálná a language fájlt a programba, amit átírhatnák, akkor egy hét alatt akár elkészíteném a fordítást!
Szóval valaki aki ismertebb a programok területén, és megtalálná a language fájlt a programba, amit átírhatnák, akkor egy hét alatt akár elkészíteném a fordítást!
😊
Az asztalomon is érzõdik a fanatikusság!
Most csak enny ikon van a munaasztalon 😄
http://www.sg.hu/forumkepek/2006_08/557.JPG
Most csak enny ikon van a munaasztalon 😄
http://www.sg.hu/forumkepek/2006_08/557.JPG
nem ismerõs Dodo?<#smile>#smile>
tmo modelleket be lehet importálni ebbe a progiba, meg akármiylen .3ds-t is😊
jó kis progi😉
tmo modelleket be lehet importálni ebbe a progiba, meg akármiylen .3ds-t is😊
jó kis progi😉
Legyél Te is tagja a Budapest Sketcup Project-nek! Hozz létre, alkoss és töltsd fel!
Mi pedig elfogadjuk, és irány a Geoogle Earth!
Mond a barátaidnak, hogy pl: a szépmûvészetit te alkottad meg ide!!
😄😄
Mi pedig elfogadjuk, és irány a Geoogle Earth!
Mond a barátaidnak, hogy pl: a szépmûvészetit te alkottad meg ide!!
😄😄
Dehogynem! Sõt olyan egyszerû hogy ááá...
Egyszerûen és könnyen, be lehet rakni képeket és azt bevinni textúrának!
HA megnézitek a tutorialokat! Szerintem nem is akartok majd elszakadni tõle!
De ne feledjük a Sketchup tárgyak megalkotására készült elsõsorban!
Élõlények, növények nagyon bonyolult mondon valósíthatók meg!
Egyszerûen és könnyen, be lehet rakni képeket és azt bevinni textúrának!
HA megnézitek a tutorialokat! Szerintem nem is akartok majd elszakadni tõle!
De ne feledjük a Sketchup tárgyak megalkotására készült elsõsorban!
Élõlények, növények nagyon bonyolult mondon valósíthatók meg!
A Sketchup közösség elõtt óriási kapuk állnak, nem szükséges a Maya-ból ismert tudás, vagy a 3D Studio Max 8-ra sem.
Egy kezdõ is akár megvalósíthatja álmait! Persze elég sokáig tart! De mindennek megvan a maga ára!
Itt a direkt Sketchup-os MSN: [email protected]
Itt megbeszélhetjük a """programot""" tudjátok, hogy értem!
meg a kiegészítõket is 😄
AZ oldalra nem mertem fel rakni 😄
Na itt vannak a tutorialok 😄
Egy kezdõ is akár megvalósíthatja álmait! Persze elég sokáig tart! De mindennek megvan a maga ára!
Itt a direkt Sketchup-os MSN: [email protected]
Itt megbeszélhetjük a """programot""" tudjátok, hogy értem!
meg a kiegészítõket is 😄
AZ oldalra nem mertem fel rakni 😄
Na itt vannak a tutorialok 😄
Persze mi nem csak összedobjuk Pl: lásd Geoggle Earth New York belvárosa 3d-ben...
Nem ez a kocka stílus nem a mi stílusunk!!!!
Egy kicsit azért jobban kidolgozzuk!
Eddig 12 épület van kész, viszont mi nem a házak fontossága szerint készítjük el!
A belvárosból indulunk ki!
De persze azt készítitek el amit akartok!
CSak kimásoljátok a Geoogle Erth-ból Budapestnek azt a részét amit megszeretnétek csinálni, be importáljátok! a 2d-t és kész!
Már csak felhuzzátok rá az épületet! Persze, jó ha azt élõben is láttátok 😄
Nem ez a kocka stílus nem a mi stílusunk!!!!
Egy kicsit azért jobban kidolgozzuk!
Eddig 12 épület van kész, viszont mi nem a házak fontossága szerint készítjük el!
A belvárosból indulunk ki!
De persze azt készítitek el amit akartok!
CSak kimásoljátok a Geoogle Erth-ból Budapestnek azt a részét amit megszeretnétek csinálni, be importáljátok! a 2d-t és kész!
Már csak felhuzzátok rá az épületet! Persze, jó ha azt élõben is láttátok 😄
Szerinted mi az alap 😄
HMM ez a budapest dolog jó ötlet, szerintem úgy kéne megcsinálni, hogy utána Google Earthbe be lehessen tenni, tehát illeszkedjen a mûholdképekhez.
2D-3D készítése!!!!!
Kicsit ott van!
Kicsit ott van!
Hivatalos oldala: http://www.sketchup.com
Szerintem egy nagyon állat progi 😊
Sajnos itt nem reklámozhatok warezeket, meg torrenteket!
De attól nézetek szét!
És kérdezés nélkül szerezzétek be!
Egyébként az oldalon van (lesz 😊 egy város, amit sketchuppal készítünk! Bárki ismétlem, bárki aki tervez valamit, és szeretné beletesszük a városba, akkár még "Godzillát" is.
Ugyanis épp ez a lényeg, hogy a Sketchup lehetõségeit kihasználva egy óriási virtuális várost hozzunk létre!
És persze a készítõk neve között, ott lesz! a tiétek is (akik persze besegítenek)
És persze van egy mellék szál is, hogy Budapest létrehozása, na persze már a parlamentnál befagyott egy jó darabig a munka!
A Google Erath-ben a 3D-k is ezzel készülnek!!!!!
Szerintem egy nagyon állat progi 😊
Sajnos itt nem reklámozhatok warezeket, meg torrenteket!
De attól nézetek szét!
És kérdezés nélkül szerezzétek be!
Egyébként az oldalon van (lesz 😊 egy város, amit sketchuppal készítünk! Bárki ismétlem, bárki aki tervez valamit, és szeretné beletesszük a városba, akkár még "Godzillát" is.
Ugyanis épp ez a lényeg, hogy a Sketchup lehetõségeit kihasználva egy óriási virtuális várost hozzunk létre!
És persze a készítõk neve között, ott lesz! a tiétek is (akik persze besegítenek)
És persze van egy mellék szál is, hogy Budapest létrehozása, na persze már a parlamentnál befagyott egy jó darabig a munka!
A Google Erath-ben a 3D-k is ezzel készülnek!!!!!
sketchup.com
Kipróbáltam, elég jó kis progi.
ezt is a grafiszoft csinálta ha jól tudom, de lehet csak az artlantissal keverem ...
http://epica.nl
Ide épületek megosztás, azok szerkesztés, és érdekes ötletek kerülnek majd elsõsorban!
Vagyis remélem, hogy azok fognak!
Tervezz te is és oszd meg oldalunkon!
Vagyis remélem, hogy azok fognak!
Tervezz te is és oszd meg oldalunkon!
Sketchup
--------------------------
Hivatalos oldala a magyar Sketchup társaságnak: www.3dvilag.extra.hu
Minden informnációt ott megtalálsz! (kezelés, upadtes, épületek)
Hozzunk létre közös erõvel egy új világot!
--------------
Mostani verzió "Sketchup 5 Professional" (mi is ezt használjuk, használd te is!"
--------------------------
Hivatalos oldala a magyar Sketchup társaságnak: www.3dvilag.extra.hu
Minden informnációt ott megtalálsz! (kezelés, upadtes, épületek)
Hozzunk létre közös erõvel egy új világot!
--------------
Mostani verzió "Sketchup 5 Professional" (mi is ezt használjuk, használd te is!"
← ElőzőOldal 4 / 4