Ismerd fel a képrõl a repülõt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
mögötte meg egy augusta ab-212 :-)
akárki.

Tehát ide CSAK igazi képed dobjak?
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Erre az idõhatár, holnap reggel 8, ha addig vki láttya ezt a hsz-t...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
tegyen vki képet
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
A GALERIADBA, ne ide!!!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Találtam 4(vagy 5) repülõt a Google Earth-ben csináltam prt. scr.-t róla de sajna ha letömörítem 20Kbyte-ra,amit fel lehet ide rakni akkor semmit nem látnátok belõle. Megadom a koordinátákat akinek van ideje nézze meg aztán lehet tippelhet milyen repcsik azok:) 37°24`55.00 N 122°03`50.00 W. San Francisco "Szilícium völgy" ha jól tudom.
Megj.:én sem nagyon tudom mik azok,a jobb szélsõ ami külön van az ûrrepülõ ez viszont biztos:)
anno 1987
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nah ne off.. Inkább Kata tegyél valamit, ha már "mindenki lusta"! <#vigyor3>#vigyor3>
\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Az a 3 (ami egyébként 6) valami az összesen 192 db nem irányított 50mm raksit tartalmaz...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ez milyen gép lehet? Az Armed Assault játék még nem jelent meg, abból való.
Kicsit laikus vagyok a témához. Azt látom, hogy személyszállító géprõl van szó(?), viszont nem tudom, az a 3 fehér valami mi lehet? Gépágyú?
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
EFA = European Fighter Aircraft
EF2000 = Eurofighter 2000
Eurofighter
Typhoon
A képen látható szépség már sorozatgyártott RAF Typhhon T1 = 2 üléses gyakorló változat.. De persze ez képrõl nem látszik! ;)
Te jössz! <#vigyor3>#vigyor3>