2151
Mert ilyen is kell... :)
-
Drakkar #1991 Ez pont olyan mint egy román IAR 93 Vultur ... -
COOLancs #1990 Pedig itt 2 megfejtést is elfogadnék. -
#1989 Ez egy imag1-es gép
Viccet félretéve, nem tudom :)
-
COOLancs #1988 és most nem hagytam a kép címében a megfejtést:)
-
#1987 Huh, olcsó lehet fenntartani :)
De jól néz ki, a közelben körözget, és távolról olyan a hangja, mint egy helikopter.
Valaki rak valami repülésre alkalmas eszközt? :) -
COOLancs #1986 Itt a köv. -
#1985 Attól függ milyen körülmények közt van hajtva a bringa (útvonal, műrepülés, etc.) átlagban 60-80 liter között szörpöl a 100LL-ből. Mindehhez még hozzájön a 4-6 liter Aeroshell olaj is persze. :)
Elvileg ezek a Jakok Szolnokon állomásoznak, de itt is csökken a repképes példányok száma. :( -
#1984 Mármint, ahogy irtam, olyannak tünt :) De gondoltam, hogy nem az... :D
Hmm..Azt véletlenül nem tudod, hogy mennyit fogyaszt?
De köszi, akkor már nem csak Gripeneket látok elhúzni itt alacsonyan, de még itt gyakorolnak/képeznek is? :) -
#1983 3 ágú Hoffmann légcsavarral, 9 hengeres 360LE-s M-14P csillagmotorral... :P -
COOLancs #1982 bazzz megelőztél :D
-
COOLancs #1981 Egy gyenge tippem van: Jak 52 -
#1980 VH2? :DDDDDDDD
Ez a katonák Jak-52-ese... -
#1979 Viszont most segítség kell :)
Majdnem minden reggel elrepül az alábbi gép a falu mellett.
Elég mély hangja van, régebbi gépre tippeltem. Nem sikerült lefotózni, mert mire kiértem, elhúzott, de sikerült egy kép, pont alulról, ami nem valami előnyös. Nekem ezen mintha 2 vh-s gép lenne..
De majd valaki megálapitja, mi is ez:
-
#1978 Jah és bennehagytad a cimében is a nevét :) -
#1977 Hát, ez egy künnyű volt :) Hasonlít a Ha-300-ra, és ott egy csomót megnéztem, ez is közte volt, megjegyeztem :)
F-105 Tunderchief
-
COOLancs #1976 Egy könnyű
-
#1975 Tegyetek ti :) -
#1974 Hát én sem :) Raksz valami kicsivel könnyebbet? :) -
COOLancs #1973 Soha nem hallottam róla.
-
#1972 DuPont Aerospace DP-2 -
COOLancs #1971 Talán amerikai, a 60as évekből? -
#1970 Nájn :-P
-
#1969 "kicsit" érdekesen néz ki :)
Szvsz valami szovjet/orosz gép :) De fogalmam sincs :) -
#1968 Akarok :)
-
#1967 Az :) rakhatsz ha akarsz :)
-
#1966 Astir CS -
#1965 Ja. -
COOLancs #1964 Nekem minden vitorlázó gép ugyanaz, úgyhogy passz... -
#1963 Tessék:
Kinek könnyű, kinek nehéz :)
-
#1962 Sikerült elnézni a képen, mert 3 csillagot láttam :) Mindegy, a lényeg, hogy csak megtaláltam:D
Keresek valami nehezet -
COOLancs #1961 Ott a pont! Egyébként a projekt mögött német mérnökök áltak, először a spanyol légierőnek, majd Egyiptomnak fejlesztették.
A zászló valóban a mostani szíriai, de akkor az Egyesült Arab Köztársaság használta, (1958-61) ami egyben egyiptom zászlaja volt 1971-ig, Szíria csak 1980-tól használja a 2 csillagos felségjelzést(teccikérteni?). -
#1960 Hispano /Helwan/ Aviacion HA 300
Kicsit hosszú volt a nyomozás de végül sikerült :D
Először az iraq-i zászlóból indultam ki, wikipedián megnéztem, mikor volt olyan, mint a farkán(63-91). Rákerestem erre Googlen, nézegettem a képeket, sehol semmi.
Beirtam hogy 1963 fighter planes, aztán valahol a 4. oldal körül találtam egy oldalt, ahol 47-től 74-ig voltak vadászok.(ITT)
Amelyiknek hasonlított az orra, vagy kinézetre hasonló volt, azt leirtam, aztán googlen beirtam mindet egyenként. :) -
COOLancs #1959 A zászló önmagáért beszél, csak akkor még mást jelentett. Inkább konkrét géptipust kérnék. (egyébként először én is azt hittem hogy a Mirage keze van a dologban, de a Franciáknak sincs köze hozzá) -
#1958 Biztos? Mert az iraki zászlóban meg 3 csillag van, a sziriaiban meg kettő. Valami itt nagyon nem frankó. Nem néztél el valamit? -
#1957 Elivleg az iraki zászló. A gép valami francia csoda lehet. -
COOLancs #1956 A felségjelzés nem szíriai, a gép nem szovjet gyártmány. -
#1955 Ez nem szovjet gép. Ez 100%. Azok aerodinamikai kialakításban minidg egy kaptafára készültek az adott korban, mert egyközponti aerodinamikai kutató intézet van és az kísérletezte ki az alapformákat. -
#1954 jól látom, hogy Szíriai felségjelzés van a farkán?
Akkor pedig szovjet gép kell legyen.. -
COOLancs #1953 Hát ez egy elég nehéz feladvány.... Adok néhány napot hátha valaki tudja. -
#1952 Na,több tippem mimcs nagyon