Ismerd fel a képrõl a repülõt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Mi számít elõrendelésnek? Mert ügye legtöbbször repülõt nem gyártanak rendelés nélkül. :-))Van már neki típusneve. HA-420.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

ColdFire
akkor ujabb 15 perc után vki feltesz egy képet:)

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

DJ Skyline
akkor átszáll az elsõ jelentkezõre a jog, gondolom!

modellmaker
és ha a feltevõ alszik?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ColdFire
kép után 15 perc alatt nem találjuk ki ujat tesz a feltevo

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

modellmaker
mondjuikk elvileg még mindig az enyém van bent mert senki nem találta ki és nélkülem mentek tovább...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
Lockheed T-33 Shooting Star

"wiki néni" segít ha baj van! <#gonosz1>
[csíter <#hehe> ]

Kata
Gyártmány, faxom, valami? :D Ti is pontos neveket követeltek. :)

[/cserf][/fülünyúl]

Papirzacsi
az

modellmaker
T-33

Kata
Na mindegy, ha nem jogos a képem, akkor majd átugorjátok, és rak más.

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
ez nem a felhõk felett topik... <#crazya>

Kata
Én úgy tudom, még csak proto, max elõrendelni lehet. Van már egyáltalán típusneve?
Mondjuk nem mintha számítana, asszem ez az egyetlen business jet a Hondánál. :)

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
Honda HA-420 HondaJet?

Papirzacsi
Pontos típus? Ha minden igaz, már továbblépet a prorotípuson. Rendelni is lehet, már ha igaz a hír.

modellmaker
na mi van? amit én betettem azt meg el kell sunnyogni??

ColdFire
hurrá, nah tegyél ujat :D

Kata
HondaJet

de ha jól tudom, még csak kísérleti gép

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
cessna citation?:)

Azt hittem, hogy már az e-mail-eken és az IWIW-en kívül már máshol nem támadnak a spammerek. <#hehe> Tévedtem...

ColdFire
nekem mennem kell, további jó játékot :D

ColdFire
Learjet 20,30?:)

Kata
Az se nem. :)

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
ez nem RC véletlen? :S

Papirzacsi

ColdFire
tehetek ujat?:)

Papirzacsi
De a szárnyát se ,mert az nem tipukusan christen eagle. Lévén mindegyiknek lekerekítet, és nem szögletes a kilépõélnél.

ColdFire
nah sztem tegyen vki ujat, mert eléggé kavar van mit kell kitalálni.

(lányoké az elsõbség;)

ColdFire
1. Christen Eagle
2. ???

ColdFire
nah no off, ki jön most?

ColdFire
nállam is ez van :D

Vagy méginkább a Vitorlázórepülés topikba. :) (Bocsi)

Clidey
Bocs, nem néztem a futószárát. És a festése is olyan megtévesztõen Pitts-es. :) Szóval akkor szerintem Christen Eagle. Na tényleg mentem, bye! :)

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Kata
Az ilyet ne ide, hanem a Felhõk felett c. topikba szerintem...

[/cserf][/fülünyúl]

SHADOWEYES7
ez csak egy kis bibis kép,(érdekesség)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Kata
A felsõ nem talált.

[/cserf][/fülünyúl]

Clidey
A felsõ egy Pitts S-1 Special, a alsó pedig egy Turbo Raven. :)
És ismételten visszaadom jogomat, de mostmár a megfejtés jogát is átruházom valaki másra, mert lassan mennem kell... Sziasztok! :)

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Kata
Pedig ez legalább olyan elterjedt gép Európában, mint nálunk mondjuk a Zlin.

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
én baromira nem vagyok otthon a polgári,és a sportrepülésben! :D

Kata
Nem akarok annyira nehezet, mert szeretném, ha más is tudna játszani.
De akkor legyen nehezítésnek két gép egyszerre:

[/cserf][/fülünyúl]

Clidey
Nem én mondtam hogy ezt a típust linkeld... :D

Kata
Jól. De ez könnyû volt, hiszen közismert és népszerû madárka.

[/cserf][/fülünyúl]

Clidey
A megszerzett jogom vissza is adom egybõl, rakj valami nehezebbet. :)

Clidey
Ez bizony nem Extra, se nem Edge 540. Ez egy Staudacher S-300. Jólmondom Kata néni? :P

Extra 300S

Vagy Edge 540-es

Kata
Köszi.

[/cserf][/fülünyúl]

Ez a mûszerfal még a Góbéénál is változatosabb. :)))
Hiába no kezdõ pilótáknak találták ki a gépet, és arra hogy occsó legyen és ne legyen nagy veszteség ha valaki fejreáll ezzel a libikókával. :)

Elképzelem a kezdõ Turbulent pilótát, hogy rosszul sikerült a pálya végén ráállni a középvonalra, ezért kidugja a gép hasán a lábát, és simán arrébemeli a gépet. :))))))))))))))))))

Képek a Turbulentrõl

Még most is a bemutatópilóták kedvenc szórakozása a gépekkel, hogy kötelékben összekötik a szárnyakat. Nemegyszer egy négyesköteléket. :)

DJ Skyline
valami mégelvontabbat pliz! :D