2151
Mert ilyen is kell... :)
-
#948 Az angolok meg az olaszok szeretettek ilyen furcsákat épiteni :)) -
#947 hát az elég árnyalatbo, mert a nemetek nem hasznaltak zaszloszint a gépükön, csak horogkeresztet, és egyéb jeleket ha jó tudom -
#946 Mindenkinek: ez kb. olyan közel van a Stukához, mint Makó Jeruzsálemhez.
Csak Coldfire kolléga szeret tréfálkozni.
Valami Miles lesz. -
#945 OFF:
csak a "visszapillantóba" mi? -
#944 Nájn :) Az övéken a "vaskereszt" lenne. -
#943 az a zászló feketefehérben megfelel a német szineknek... (árnyalatbol itélve) -
#942 Ju-87 "Stuka"
-
#941 Ja ja de a szárnya sem sirályszárny. Meg nem is német e felségjelzés :) -
#940 én is kettöt, egy cyborg 3d-t, meg egy másikat, annak nem tom a nevét, most van egy X52-m :P -
#939 hameg erre akarod fogni más örömét, meg "tudását" akkor nevezd át, 10másodperc és megkimélsz minket a folytonos képedkitaló-nak a baszgatásátol... nem? -
#938 megjegyzes: a stukaknak sokkal jobban V allasban van a szarnyuk, nincs a futokon ez a "nemtommi", van hatso lovesz, stb.. tehat ez biztos nem az..SZERINTEM -
#937 azért irtam hogy csapottorru, meg nemis értettem hogy akkormost mivan :S -
#936 http://www.sg.hu/forumkepek/2006_08/ju87stuka.jpg
-
#935 il2??? neis emlitsük (2joy-t is hazavágtam vele (nem piaci szart) -
#934 Ha nem kéri senki a megfejtést, akár egy hétig is állhat a kép. Ha kéri, akkor az illető vállalja a folytatást. Pörgősebb lehet a topic, ha vannak játékosok.
De nincs semmi kőbe vésve, csak egy javaslat volt... -
#933 most néztem meg, ha nézném már okoskodnék és ilyen normális xgb m-2184 néven irnám... miértnem lehet elhinni hogy vannak amiket ismerek?
avro york-nál semvolt név mégis tudtam
hihetetlen miértnem lehet hinni, és miértkell elrontani más örömét -
#932 valamilyen de havilland.. de hogy milyen tipus.. -
#931 látom te se sokat Il-2eztél, vagy nagyon szeretted a II.vht :D -
#930 Ez nem stuka. :) Egyébként a stuka is mozaikszó :) Szal végülis minden zubo stuka :)) De ez nem ju 87es :)) Ez valami igen csúf dolog :)) -
#928 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#927 a hires neves zuhanóbomber stuka ... ha joltudom /vagy abbolis volt több? minden bizonnyal mert én nem erre a csapottorrura emlékszik de a azonkivül meg az...
szoval nemtudom most miva' -
#926 -
#925 szerintem meg felesleges időkorlát... berakom aztán majdkitalálják... hameg nem akkor kérdezik hogy "rakjak ujat? nemmegy? " ilyen esetbe elmondja és rak ujat az a legegyszerübb -
#924 nem pitts
en siman csak Ultimate-kent ismerem.
ugyhogy tied a jog ColdFire :) -
Garfield #923 #4. Ha egy feladványra 15 percen belül nem érkezik megfejtés, akkor bárki kérheti a feladótól a választ. Ekkor - ha feladó nem akar újat tenni - a megfejtést kérő következik. Akkor is ő jön, ha a feladó 15 percen belül nem válaszol.
Szerintem a 15 perc rohadt kevés.
Legyen 12 óra: ha pörög a topik, előbb-utóbb kitalálja valaki, ha meg nem, akkor van idő utánanézni. -
#922 -
#921 ultimate aircraft 10 dash albertan? -
#920 Pitts :) De a pontos tipusa most nem esik le :) -
#919 sosenemláttam -
#918 ok, kosz. :)
-
#917 -
#916 Átadom a jogot Mark007-nek (ugyanrról a gép licencváltozatáról van szó az Atlas Impala és a Embraer 326GB Xavante esetében is, ezért megérdemli). -
#915 pontosan (bár a GB nemjó ((én GC ről linkeltem de nemtudom miben más)) de mind1) -
#914 az egy csöppet más -
#912 Embraer 326GB Xavante -
#911 C-119 Packet -
#910 hat ez erdekes...
ez valami hasonmasa annak amit irtam.
az egesz ugyanolyan... -
#909 nehogymá'!!! türelmet!!! -
#908 nehogy elmondd... -
#907 nálam csak akkor ha nem tudom,és akkor is csak akkor,ha könnyű megkeresni! pl a #898-at nem fogom elkezdeni mazsolázni,de egy #891-hez hasonlót könnyebb! mákom volt,fellapoztam a szállítógépek részt,és rögtön az első oldalán volt annak a résznek! :D