Ismerd fel a képrõl a repülõt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark
Az angolok meg az olaszok szeretettek ilyen furcsákat épiteni :))

ColdFire
hát az elég árnyalatbo, mert a nemetek nem hasznaltak zaszloszint a gépükön, csak horogkeresztet, és egyéb jeleket ha jó tudom

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Helcat
Mindenkinek: ez kb. olyan közel van a Stukához, mint Makó Jeruzsálemhez.
Csak Coldfire kolléga szeret tréfálkozni<#eplus2>.

Valami Miles lesz.

- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.

VRSDM
OFF:
csak a "visszapillantóba" mi?

u dont have to listen anybody else but me

Gundark
Nájn :) Az övéken a "vaskereszt" lenne.

VRSDM
az a zászló feketefehérben megfelel a német szineknek... (árnyalatbol itélve)

ColdFire
Ju-87 "Stuka"

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Gundark
Ja ja de a szárnya sem sirályszárny. Meg nem is német e felségjelzés :)

ColdFire
én is kettöt, egy cyborg 3d-t, meg egy másikat, annak nem tom a nevét, most van egy X52-m :P

VRSDM
hameg erre akarod fogni más örömét, meg "tudását" akkor nevezd át, 10másodperc és megkimélsz minket a folytonos képedkitaló-nak a baszgatásátol... nem?

Mark007
megjegyzes: a stukaknak sokkal jobban V allasban van a szarnyuk, nincs a futokon ez a "nemtommi", van hatso lovesz, stb.. tehat ez biztos nem az..SZERINTEM<#vigyor4>

VRSDM
azért irtam hogy csapottorru, meg nemis értettem hogy akkormost mivan :S

ColdFire
http://www.sg.hu/forumkepek/2006_08/ju87stuka.jpg
<#hehe>

VRSDM
il2??? neis emlitsük (2joy-t is hazavágtam vele (nem piaci szart)

Helcat
Ha nem kéri senki a megfejtést, akár egy hétig is állhat a kép. Ha kéri, akkor az illetõ vállalja a folytatást. Pörgõsebb lehet a topic, ha vannak játékosok.
De nincs semmi kõbe vésve, csak egy javaslat volt...

- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.

VRSDM
most néztem meg, ha nézném már okoskodnék és ilyen normális xgb m-2184 néven irnám... miértnem lehet elhinni hogy vannak amiket ismerek?

avro york-nál semvolt név mégis tudtam

hihetetlen miértnem lehet hinni, és miértkell elrontani más örömét

Mark007
valamilyen de havilland.. de hogy milyen tipus..

ColdFire
látom te se sokat Il-2eztél, vagy nagyon szeretted a II.vht :D

Gundark
Ez nem stuka. :) Egyébként a stuka is mozaikszó :) Szal végülis minden zubo stuka :)) De ez nem ju 87es :)) Ez valami igen csúf dolog :))

ColdFire
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

VRSDM
a hires neves zuhanóbomber stuka ... ha joltudom /vagy abbolis volt több? minden bizonnyal mert én nem erre a csapottorrura emlékszik de a azonkivül meg az...

szoval nemtudom most miva'

ColdFire

VRSDM
szerintem meg felesleges idõkorlát... berakom aztán majdkitalálják... hameg nem akkor kérdezik hogy "rakjak ujat? nemmegy? " ilyen esetbe elmondja és rak ujat az a legegyszerübb

Mark007
nem pitts

en siman csak Ultimate-kent ismerem.
ugyhogy tied a jog ColdFire :)

#4. Ha egy feladványra 15 percen belül nem érkezik megfejtés, akkor bárki kérheti a feladótól a választ. Ekkor - ha feladó nem akar újat tenni - a megfejtést kérõ következik. Akkor is õ jön, ha a feladó 15 percen belül nem válaszol.

Szerintem a 15 perc rohadt kevés.

Legyen 12 óra: ha pörög a topik, elõbb-utóbb kitalálja valaki, ha meg nem, akkor van idõ utánanézni.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Helcat
<#nevetes2><#eljen><#eljen><#eljen>

ColdFire
ultimate aircraft 10 dash albertan?

Gundark
Pitts :) De a pontos tipusa most nem esik le :)

VRSDM
sosenemláttam

Mark007
ok, kosz. :)

VRSDM

Helcat
Átadom a jogot Mark007-nek (ugyanrról a gép licencváltozatáról van szó az Atlas Impala és a Embraer 326GB Xavante esetében is, ezért megérdemli).

VRSDM
pontosan (bár a GB nemjó ((én GC rõl linkeltem de nemtudom miben más)) de mind1)

DJ Skyline
az egy csöppet más

Helcat
Embraer 326GB Xavante

ColdFire
C-119 Packet

Mark007
hat ez erdekes...
ez valami hasonmasa annak amit irtam.
az egesz ugyanolyan...

Helcat
nehogymá'!!! türelmet!!!

ColdFire
nehogy elmondd...

DJ Skyline
nálam csak akkor ha nem tudom,és akkor is csak akkor,ha könnyû megkeresni! pl a #898-at nem fogom elkezdeni mazsolázni,de egy #891-hez hasonlót könnyebb! mákom volt,fellapoztam a szállítógépek részt,és rögtön az elsõ oldalán volt annak a résznek! :D

VRSDM
mégvalaki? vagy elmondjam?

éncsak googel-ezek

Mark007
en is nezem konyvbol, csak abba 48-tol 39-ig vannak :)

ColdFire
nállam csak a gép kiválasztásba:)

VRSDM
#900 - nem

#901 - nem

DJ Skyline
én igen,enciklopédia,vagy wiki befigyel! :D

ColdFire
MB-326?

Mark007
erosen hasonlit arra amit en rakam meg be, csak senki nem tudta..
Atlas Impala?

VRSDM
nemrád neveddmár magadra, csak ugy általánosságba végre tudtam egyet és egybõl izélgettek :D de már 2õt ;)

inkább találd ki..

VRSDM
akko' ezt...

ColdFire
a csalóval kire gondoltál? <#gunyos1>

lol bakker mekkora harcok mennek egy repülös kitalálo topikba :D