Ismerd fel a képrõl a repülõt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helcat
Mitsubishi A6M Zero ?

- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.

DJ Skyline
mivel KoldFájer' nem tesz gépet,így tennék én

DJ Skyline
igen

ColdFire
H6k

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

DJ Skyline
mivel fix hogy az,így teszem a következõt:

DJ Skyline
Martin B-48

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
ok

Gundark
Ja. Me én nemtok :)

ColdFire
én-e? :D

Gundark
Netalágassá :) Rakjá be képet :))

ColdFire
vagy 32 az also? :D

ColdFire
cr42

Gundark
Szorri de nem megy :) cseszekszik a net. Szóval jöjjön aki gondolja :))

Gundark
Na kiez :))

Gundark
Ja :) De egy pillanatra elbizonytalanodtam, hogy 32es vagy 42es, oszt láttam hogy túl egyenes ez 42esnek :)) Tegyek egy érdekeset? :))

Mondtam, hogy könnyû :)
Gundark
ÖÖ :) Az elsõ az egy Cr 32es nem? A második pedig nem egy Re 2000es héja?

És egybõl duplázok is, az elõzõ annyira könnyû:

Könnyû 1 perces feladvány
Nna, itt vagyok. Hogy lásd, milyen jószívû vagyok, egye kukac, legyen a tiéd. <#vigyor2>

Csak hogy lásd, miért kötözködöm: a J-8 elsõ változatáról, a Finback-A-ról itt láthatsz képeket. Ezekbõl egyértelmûen kiderül, hogy az eredeti változat a külsõ megjelenésében nagyon hasonlít a Mig-21-re (leszámítva a kéthajtómûves kialakítást). Az általam berakott kép a J-8 II-t (NATO-kódnév: Finback-B) ábrázolja, melyet már jelentõsen átterveztek a kínainak. Szóval lehet, hogy ugyanazon típus továbbfejlesztése, de mégsem húzható egy kalap alá a kettõ.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

uHs Gerzson
Mig-23?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Falconer
De en nem leszek delelott. Itt minusz het ora van basszus.
Szoval mondd meg most, vagy fogadd el.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Nna, majd délelõtt megmondom, miért nem megfelelõ, amit írtál. <#bee1>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Falconer
MONDD MAR ***MEG!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
J8-I

Falconer
meg egy nev valtozat:
Jianjiji-8

Falconer
Shenyang Jian-8 Finback? Kinban nickneve: Apollo or Handsome man

Nem pontos. <#vigyor1> (Nem véletlenül vagyok geci és kötözködöm.)

Falconer
Shenyang J-8 Finback?

[Walaki]D`Lair
Nem Mig?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Csak pontos típusmegjelöléssel vagy precíz NATO-kódnévvel fogadható el a válasz.

modellmaker
az

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Papirzacsi
il-28
akárki.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
igen!

modellmaker
F-104

DJ Skyline
mivel nem tett senki,így teszek! ismert gép szerintem,nem nehéz feladvány

ChevyG
azaz
Az f15 a felderíítõ változat. a p-61 az éjszakai vadász. Most olvasom...
Falconer
Sajnos nem olvashato a szama...

Helcat
Nekem elsõre egy Northrop F-15A Reporter-nek tûnik.
Akkor most nem az? :)))

- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.

ChevyG
ez 1 F-15

de elfogadom!
northop p-61 black widow?
ha igen akkor az elsõ jelenkezõé a képrakás joga
Falconer
Hat nekem elsore nem tunik semminek :)

ChevyG
ha senki akko jövök én

nem az aminek elsõre tûnik
Hmmm , kicsit lassú a net-em ... :(

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

F-100 Super Sabre ?

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

akkor át is adom a jogot.
DJ Skyline
de!

különben nem tudom, wikirõl szedtem a képet!