Ismerd fel a képrõl a repülõt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark
Tu 144 nek láccik innen 😊

RIZLA
jo reggelt....nem-nem.... csak azt hiszed 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Pyotr
jó reggelt😊 #1308

██

Helcat
Kösz, és gratula a Miles kitalálásáért 😊

- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Legyen középút, 151 és elfogadom 😊
Helcat
Bloch M.B.150 (vagy 150-152)

- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.

Hogy értsd, hogy mi a bajom:

A repülõgép-anyahajó (angolul seaplane tender) hidroplánok szállítására alkalmas hajó volt, leszállófedélzettel nem rendelkezett. A hajó mellé leszálló úszótalpas repülõgépeket daruval tették a hajóról a vízre illetve emelték vissza.
Segítség ehhez:
Nem, nagyon nem ezt mondtad, szerinted a náciknak volt félkész anyahajójuk. Erre mondtam azt, hogy Kurt Reider Broaf.... Még csak az eszükbe sem jutott!
Egy érdekes gép, nem lesz könnyû:
trogerzsiger
énis ezt mondtam

Vazz, Kurt Reider... broaf.
Amúgy meg a náciknak soha a büdös életben nem volt anyahajójuk. Repülõgép-hordozót terveztek, de a Graf Zeppelin végül nem készült el.
trogerzsiger
ja az

trogerzsiger
nem. nemis hasonlit rá

Gundark
P-39 Airacobra. Éppe elegel lõttem már belõle 😊)

Pyotr
spitfire

██

trogerzsiger

Gundark
Ja 😊 A saját szárnyán 😊 Meg szétszerelve vonaton 😊

trogerzsiger
az igaz
de ha szálitották?

Gundark
A rendes reptereken nem izgat senkit a helyfoglalás 😊)

trogerzsiger
hogy kevesebb helyet foglajon

Gundark
Mármint felhajtható 😊

Gundark
ÖÖ, nem. A felhejthetó szárnyú stuka a Graf Zeppelinre készült. Egyébként mi a francnak hajtották volna fel? 😊)

trogerzsiger
én csak németül tudok. 😄 ezt egy kurt reideres könyvben olvastam

Pyotr
hm..
forditsd le:
The C model was developed from the Ju 87B for use on Germany's planned aircraft carrier, the Graf Zepplin. The main differences from the B model was the inclusion of a tail hook, folding wings and jettisonable landing gear for ditching at sea.

██

trogerzsiger
volt olyan? és felszált anyahajóról?

Pyotr
ju-87c a pontos tipus és tengerészeti igen

██

trogerzsiger
igen b17

trogerzsiger
jaja tengerészeti tuti nem a náciknak csak félkész anyahajójuk volt és azon is csak messzerek lettek volna

Gundark
Az a Tengerészeti stuka volt nem ? 😊 Eme nagyság meg egy B17 Flying Fortress volt mielõtt találkozott valakivel nem?😊

trogerzsiger
jó nagy a kép

trogerzsiger

szerintem ez könnyü

Pyotr
igen😊

██

trogerzsiger
ju-87 stuka nem?

Pyotr
hát ha nem hát nem

██

Pyotr
<#hehe> tegyetek

&#9608;&#9608;

Gundark
Kezdõdik 😊) Ez egy 747-es 😊)))

Pyotr

&#9608;&#9608;

Gundark
úú de meglepett hogy eltaláltam 😊) Jöhet a következõ 😊)

Pyotr
áz

&#9608;&#9608;

Gundark
Na jó ez nincs az Il2ben : De Concorde 😊

Pyotr

tessék! de aztán gyorsan rávágni😊
nem tudom mért lett kicsi a kép:/

&#9608;&#9608;

Gundark
Báááz 😊 Végig ez járt a fejemben de úgy emlékeztem hogy a Losnak egy farka van 😊) Köszönöm de nem tudok tenni mert izél a netem 😊 Szóval jöhet a következõ 😊)

Helcat
PZL-37 Los
Átadom Gundarknak.

Gundark
Én igen 😊 Az il2 ben is van nem? De nem ugrik be. Egy DB 4esre hasonlit 😊

RIZLA

Helcat
Kéritek a megfejtést?

Gundark
Ja 😊 És az a legrosszabb hogy tök ismerõs de nem ugrik be a neve. 😊

Helcat
Nocsak, tipp sincsen? Biztosan a román felségjel zavart össze mindenkit. A gép persze nem Romániában készült...