Ismerd fel a képrõl a repülõt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Ezért kérdeztem, mert gondoltam, hogy magasabb vagy nálam. :)

[/cserf][/fülünyúl]

Leborulsz elé és máris értelmet nyer... <#vigyor2>
DJ Skyline
legugolok,vagy adok hokedlit! :D
<181 cm>

Kata
Mind a 170 centimre? :DD

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
kevés lányt,sõt csak téged ismerlek,aki így vágja a repülõket!
:D

Ez így igaz de kötöccködhetnék hogy lehet C is! <#vigyor3>
Kata
A-10A Thunderbolt II

...és az õ bájos "kis" GAU-8-asa. :)

[/cserf][/fülünyúl]

de könnyûûûûûûû

DJ Skyline
igen!

akkor yak-3
DJ Skyline
nem!

Yak-9?
DJ Skyline

ColdFire
<#idiota><#schmoll2><#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

DJ Skyline

:DD

DJ Skyline
köszi! :)

ColdFire
ezt akartam mondani, kösz a segítséget hogy leírtad helyettem :P :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Külsõre? A Lovagok régi 27-esét nem lehet levegõbõl utántölteni, nincs rajta kacsavezérsík, más a függõlegese (a teteje le van csapva) más az orrfutó szára, nincs rajta tolóerõvektor (habár nem tudom hogy ezekbe raknak-e olyan hajtõmûvet) A 35-ös szérában nem volt ilyen. A 37-esben már igen (habár az elsõ darabja egy 35-ösbõl lett átépítve és abban pont nem volt tolóerõvektor :) ) Külsõleg kb. ennyi.
ColdFire
:P

DJ Skyline
hablaty duma! <#gonosz1>

ColdFire
tegyen aki szeretne;)

ColdFire
nincs kedvem valaszolni:)

Hozsannaaaaaa.... Te jössz!

És válaszolni tudsz Skyline kérdésére hogy mi a különbség a 27-35-37 között?? Muhahahahahaaaa <#hehe>
ColdFire

ColdFire
Su-35 muhahahaaaaaa :P

DJ Skyline
igen,utánna néztem,tényleg nem! nem tudom,ez elvileg a Russian Knights csapat egyik gépe,és ott 27-est írnak! legyen 37 akkor,de nem tudom mi a különbség közöttük ránézésre

Jó lesz közel vagy! <#idiota><#hehe>
ColdFire
su-29? :DDDDDDDDDDD

Ezaz, de melyik? HELP: Nézd meg jól, a belépõél elõtt van még valami, ami a 30-nak nincs. A orrfutószárat és a nem réselt ívelõlapot megnézed, akkor már nem is 33, a 30 meg kétüléses.
Hát akkor döntsd el! <#vigyor3> Annyit mondok 30 nem lehet...
DJ Skyline
vagy 30, vagy35, vagy 37! más nincs nagyon,vagy mégis?:D

Sem! <#zavart1>
DJ Skyline
33?

ColdFire
akkor az csak egy wright flyer lehet... :D

Ez a su-31:
ColdFire
31? :D

majdnem <#hehe>
ColdFire
szu-27? :D

Akkor én vállalom! <#vigyor3>

Falconer
Na tegyen aki akar, megelekszem az elismeressel :)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Nem is, sry M-93K
Igy pontos

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
PZL-Mielec I-22 Iryda M-96
Csak hogy pontos legyek :)

Alpha Jet?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Helcat
Íme:

- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.

Az alsó nehéz volt, rá van írva<#idiota> Csak utána vettem észre én is. Na, hol a kép?
Helcat
A felsõ meg egy Bede BD-5, csak hogy fittogtassam a tudásom!
James Bond segített!<#vigyor>

- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.

Helcat
...vagy egy Aermacchi M-346 ? <#zavart1>

Helcat
Az alsó nem egy Jak-130-01 ?

SÜTI!
Hardcore:

Könnyebb:
Helcat
Rakhatsz képet! <#vigyor>