A játékosok nem gyilkosok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
másrészt soppolok is már 2éve...
ezeken sem sok smink sem photshop-bol nincs egy szemernyi sem... bocsánat (ne száljj vitába)
a cikk meg ... semmitmondó mégis örülök neki
hátha belátja egyszer anyám hogy attolmég hogy war-alatt " a picsába már szedd le fejre" "nemhiszem hogy nemtudod berobbantani, lõdd már szét" mondatok mellett személyiségem egy normális emberét takarja
u dont have to listen anybody else but me
Már alig várom, hogy valami bugyuta talk-show keretében megvédje, vagy éppen aláássa a gamerek "becsületét" valami félkegyelmû pszichológus.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Amúgy a csajoktól én sem dobok hátast, jobb szeretem ha azt õk teszik meg... 😊
A csajoktól sem dobtam hátast.
Uncsi.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
"kötél", "szinglik" ezek mind csak olyan példák, hogy valaki simán nyomulhat a parlamentben (õ szólitja meg az egyik-másik réteget, Kövér inkább kõbányán nyomult, nem a rózsadombon 😊)) aztán mond egy faszságot, és mehet a balettbe ugrálni.
Mond azt, hogy a CS-sek agresszióra hajlamos fegyverbuzik... lõttek a "kormányváltás"-nak 😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Amennyi smink van ezen a ket liban azzal egy olajoshordot is kiszepithetsz. Nezzetek meg az ilyen volt ilyen lett kepeket.
Photoshop rulez.....
A jobboldali nekem sem bejövõs, de nem deformált!<#ejnye1>#ejnye1>