14
  • winnie
    mert a többi nem humoros:) az összes sorozatból a legjobb dumák top3-ában ott a house.

és az, hogy kommersz, kit érdekel. annál tovább fog élni a sorozat. 4-5-6-7 évig, sőt.

csak lentebb valaki a médiumot tartotta kommersznek és a house-szal példálózott, ami humoros volt:)
  • Szefmester
    lehet hogy a hause kommersz. de az orvosos sorozatok közül annak van a legjobb humora..
  • winnie
    nem a kisebb, hanem a nagyobb nézettségről volt szó. ilyen alapon a house jóval kommerszebb - a medium kevésbé. erről volt szó.

de akkor, nézzük azt az abszurd feltevést, hogy mindez, vagyis a nézettség minőség függvénye. akkor a house a legjobb a frissben itthon is bemutatott sorozatok közül, utána egyre gagyibbak: gyilkos elmék, médium, szökés. és persze a 24, a szívek szállodája, a maffiózók, a battlestar galactica, stb? (csak a hasamra csaptam)
  • szacsi
    akár azért is lehetne kisebb a nézettsége, mert egyszerűen szar...de ez persze nem jut az eszedbe... :P
  • BCS CORPS
    FUCK
  • Tomalak
    Nekem ebből amit felsoroltál csak a Columbo kell esetleg másik kettő 2 forintot nem ér sztem. Én inkább a vidámabb sitcom okat kedvelem. Meg persze a nyomozóst. :D
  • Petys
    Hát kár a House-ért de nekem tök mind1 én már a 3. évadot várom
    Asszem szeptember 5-én adják le amcsiban
  • ropi21
    a magyarnak kobra11,kálámbó meg vóker kell.. :-/ és amíg ez így is marad, nem érdemli meg a nép a jó sorozatokat :)
  • Derapo
    Jóvammá öjjétek meg egymást:) Nekem mindkettő tetszik:) Sőt!!! A Soprano's a legnagyobb:)
  • winnie
    ráadásul lol, hiszen a house-t jóval többen nézik - a house sokkal kommerszebb, sokkal tömegebb sorozat, mint a médium. itthon is nyilván kevesebben fogják a médiumot nézni.

attól, hogy a house-hoz hasonló kommerszebb sorozatokat kedveled, még megadhatod másnak a lehetőséget, hogy kevésbé tömegsorozatot is nézhessen.
  • winnie
    sorry, de orvosos sorozat (ld. house) sokkal több van, mint halott segítségét kérős, amiből nyilván 5-10-et is fel tudsz sorolni.

meg aztán, miért nézed a médiumot, ha tömeg?
  • IMYke2.0.0.0
    A House ezerszer jobb ennél a tömegfilmnél!
  • IMYke2.0.0.0
    Tököm tele van ezekkel a "gyilkosságokat előrelátó", "halottak segítséget kérnek", "halottaktól kap segítséget", "megérzi a jövőt" típusú sorozatokkal!
    Valami mást már smafu kitalálni?!
  • scooterbr
    Egyre jobb a kínálat.
    Végre kevesebb a huan carlitos mittomén milyen barazil argentín délamerikai izé.