821
[Hivatalos Oldal] [IV-Store] [Manual] [Demo] [Hivatalos Fórum]
Ha sajnálsz 4000 forintot a fejlesztőktől akkor legalább ne hangoztasd! |
-
ZSOOLT2 #781 1.3 paccs itt -
ZSOOLT2 #780 Gifts to Budapest, 5M happy children -
ZSOOLT2 #779 Ho Ho Ho -
ZSOOLT2 #778 Marhajó kis mod -
#777 áh nagyon beteg:D -
#776 Álmaid valóra válnak :) -
#775 1.2 patch -
ZSOOLT2 #774 A szeretet ünnepén lejátszani eg 300-400 millió áldozattal járó nukleáris konfliktust a számítógépen. -
ZSOOLT2 #773 Pedig ideális ajándék lehet ez az atomháború-szimulátor karácsonyra.. -
ZSOOLT2 #772 Kissé elfelejtődiött a fórum.. -
#771 Introversion Store -
Pacmann #770 Honnan lehet dobozost rendelni?? Mert Én rendeltem egyett. Vagyis azt hittem hogy rendeltem egy dobozosat, de csask steam lett belőle. :( szomorú -
ZSOOLT2 #769 BUMP -
#768 Max annyit tehetsz, hogy Shift-klikkel az egész csapatra egyszerre adod ki a launch módra való átállás parancsot és amíg bíbelődnek a visszaszámlálással, addig lazán kijelölheted a célpontokat és így tökéletes összhangban fogják lövöldözni a rakétákat. -
#767 Azt meg lehet valahogy oldani, hogy az egységek összehangoltan, egy pillanatban indítsanak támadást? Pl. tengeralattjáró egységet összefogni, megadni a rakéták célpontjait, és egyszerre indíttatni őket? -
davos80 #766 Érdekes :
"A Defcon a Defense Condition-ből (védelmi állapot) alkotott betűszó: az Egyesült Államok hadseregének készültségi és mozgósítási szintjét jelenti. Békeidőben a Defcon 5-ös szint van érvényben. A Defcon 4 fokozott kémtevékenységet és nemzetbiztonsági aktivitást jelent, a Defcon 3 az átlagosnál magasabb készültségi szintet, a Defcon 2 még magasabbat. Ha Defcon 1 van, akkor nagy balhé van. A Defcon-fokozat változását általában az USA vezérkari főnöke rendeli el, és a hadügyminiszter jelenti be. Az Egyesült Államok hadserege a hidegháborút a Defcon 4-es fokozatban bekkelte ki, Defcon 3-at az 1962-es kubai rakétaválság és az 1973-as jóm kippuri háború idején rendeltek el, és az előbbi krízis idézte elő az eddigi legmagasabb, Defcon 2-es szintű készültséget is. Defcon 1 eddig még nem volt." (index) -
Prof William #765 Ne lássa a boss hogy éppen Amerikát írtod ki pár jól irányzott nuke-val. :) -
#764 "-mi az az atom jel a tálcádon?
-Ááá.... Csak az új atombiztos vírusírtóm..."
:DDD -
#763 Ha jön a főnök leteszi a játékot tray-be. -
Braveheart #762 Bocs de mit jelent az hogy pánik gomb, mire jó? Nincs erőm utánajárni -
#761 asszem ilyen egy meccs szép végkicsengése
btw, ajánlom mindenkinek a worldcon modot, sokkal szebb tőle a játék -
#760 Dupla ESC -
Razgon #759 Melyik a pánik gomb? -
#758 LINK -
TommoT #757 ennek a fórumnak vki megadja a linkjét? :) -
hundefcon #756 wááá fákk remelem enyemet se nyelte be a mágyar pósta :S
aki nyomul IV forumon a modding topicot nézze, van pár elég ígéretes projekt készülőben. -
TommoT #755 help pls -
#754 A dizájnváltással szétmentek a szinek és lusta voltam megint megcsinálni. :P -
#753 hová tünt a jo kis banner ... talán elvitte a kisegér ? -
#752 Nagyon olcsó poén lenne ha azt mondanám, hogy te már a hónap végén menstruálsz? :)
Francba, remélem az enyémet nem nyúlja le a postás! -
#751 Nekem is megjött :) -
KeWiN76 #750 Hahh, megjott a csomag, benne a jatekkal :) Dvd tokban kuldik, viszont sima levelkent ugyhogy ne csomagot varjatok. Jar melle meg 1 defconos kepeslap is :D -
#749 Áh, épp csak annyi amennyi ahhoz kell, hogy a sz*rt is kibombázzam az ellenfélből. :P -
#748 nem gondoltam volna, h benned erőszakos hajlam is van. -
#747 -
#746 ez igaz :)
zárható a topic
-
#745 Úgysem jár már ide senki :P -
#744 kösz a spoilert
:P -
#743 Na megjött a dobozom. Szép, igényes DVD tok, átlagos "képeslap", normális papírra nyomott kézikönyv...remek munka lett. :-) -
Prof William #742 Amikor halottam a Defconról nekem is a Jericho ugrott be először. Az a 2 kép a 5 részből van? Wow! Nuclear launch detected!