Pro Stroke Golf: World Tour 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még véletlenül se próbáljátok ki ezt a programot!!! Én megtettem. Hiba volt. A grafika olyan amilyen, az nem lenne gond, de az irányítása hihetetlenül gyagyi, elfogadhatatlan, játszhatatlan. Komolyan, a golf elleni bûntett ez a játék.

Ami külön feldühített, az az, hogy telepítéskor nem lehetett kiválasztani a célmappát (többször is kipróbáltam!) bezúzta a játékot a c:\program files-ba. Ilyet 10 évvel ezelõtt sem engedhetett volna meg magának egy valamirevaló fejlesztõ..

Szóval, nem ajánlom senkinek.
arty
az golf program? akkor hogy jön ide? miért nem azt irod, h inkább várjuk meg a crysis-t ...

Forza.

Érdemes megnézni a házat a harmadik képen, elképesztõ 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

zorrobomber
nézzétek meg a rockstar table tennis-ét, na arra lehet csorgatni a nyálat, kár hogy x360as 😞

Dragonlords
mér uyganszép grafikája van! sztem

így ránézésre 5-10 évvel van lemaradva...

Ez 20. de semmiképpen sem 21. századi gfx
Ha egy program egyik része ENNYIRE igénytelen akkor a többi sem lehet túl jó. Max. az elfogult hardcore-ok játszanak majd jókat, mert õket nem érdekli se gfx, se feeling, hanem csak a nyers számadatok...
"A grafikáról nem érdemes a képek alapján nyilatkozni, hiszen annyira nem magával ragadó hogy szuperlatívuszokban beszéljünk róla, viszont annyira nem is rossz hogy eltemessük a programot."

De-de! Ez gyík, és ocsmány!
<#ejnye1>
balvin
*úgy

balvin
hát nemtom, kövezzetek meg, de én jobb szeretem ha egy játékban vagy mindent kidolgoznak szépre, vagy minden csak ugí szimplán jó. Mert a képen az ember tökéletes, viszont az a háttérépület az kicsit húzós.
Még nem játszottam vele, nem ismerem, ennyit látok rajta.

rorr
Xbox-on mintha már lenne ez a játék! 😊
Egyébként nem rossz!