Elvérzett az orvosi teszteken a negyedik űrturista

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Valószínüleg fedélzeti mérnök vagy kutatóûrhajós szerepkörben."

Aha. Történész-kutató ûrhajós, mi? Lehet, hogy a ruszkik megcsinálták az idõgépet, és a múltba mennek vissza? (Mint a Majmok bolygójában.)

Egy bulvárlap gúnyoros cikkére asszociálva, lesz egy gagyi ûrhajósunk.

Kara kánként folytatom tanításom.

Kamu.

mad mind
Van egy kiképzés elõtti és egy repülés elõtti vizsgálat. Lehet, hogy influenzát kapott és azért nem repülhet. Nem õ lenne az elsõ.

Bakker te jós vagy v mi?? Õcsém ma volt az Aktívban h azért nem tv-zik mert megy a kiképzésre.És az idén még valószínûleg repülni is fog.Valószínüleg fedélzeti mérnök vagy kutatóûrhajós szerepkörben.Ugyanis(állítólag) elvégzi a teljes,hivatásos ûrhajósok által elvégzendõ kiképzést(alapkiképzés+ekipázskiképzés+ Szojuz TMA szimulátor stb),tehát nem ûrtúrista ként repül majd hanem normál ûrhajósként,mint Farkas Berci.Legalább is ezt mondta az Aktívban.

majd fehér anett beugrik ajapán faszi helyett, ugyse tévézik mostanában<#vigyor3>
Én is szó szerint értelmeztem, amikor megláttam a címet. Kicsit komolyabban kéne venni az ilyesmit!

Nem hiszem, hogy alapvetõ alkalmassági probléma lenne. Három hét van az indulásig, az egészségügyi alkalmassági teszt pedig az elsõk között szerepel, hiszen ha ott alkalmatlannak találják, felesleges elkezdeni a kiképzést, ami nem három hét, hanem több hnap, még ûrturistáknál is. Nyilván valami elõre nem látható, váratlan rendellenességrõl van szó. Például szimlán megbetegedett. Egy sima nátha már kizáró ok.
Troll
Képzeld, az ázsiaiak szemében meg minden europid egyforma, ugyanaz a buta nagy szemek, meg hatalmas orrok mindenütt...

mad mind
Ugyanakkora a változatosság náluk is. Menj Kínába, vagy agy kínai piacra és meglátod.

Ha meg azt írják, hogy megbukott a teszten, akkor azt lehet hinni, hogy nem tudta kitölteni 😊

Ez így vicces lenne, de biztosan van ott is elég komoly pszichológiai vizsgálat. Mielõtt elkezdtem volna a reptéren dolgozni, elég hosszú tesztet kellett kitöltenem, volt reakció teszt is, pedig semmi repüléssel kapcsolatos munkám nem volt. Azért kíváncsi lettem volna, hogy abban a teremben ahol a pilótákat vizsgáztatták, ott mit kellett csinálni. 😊

2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)

vagy meleg. Én sem idõznék szívesen az ûrben egy ratyival...

mi a faszé ilyen egyformák ezek a távol-keleti egyének?? Az europiod embertípusnak ezért nagyon sok variációja van de emezeknek ugyanaz az elcseszett szeme van pl...

Biztos impotens.
Amugy sajnálom szegényt, most röhöghet rajta a fél világ. Vagy a fél esgé.

Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür

CSOCSO
de tenyleg ez az ertelme a mondatnak... en is csak azert olvastam a cikket mert kivancsi voltma hogy valoban elverzett a csako? amugy tokre nem erdekel.. sajna nem fenyeget az hogy felrepuljek..😊
mééért? ha valaki azt mondja, megba*ták forgalmi vizsgán, akkor sem arra kell gondolni hogy átrángatták a hátsó ülésre aztán uccu neki <#crazya><#nyes>

Szerintem zsír ez a szõkített raver haj. Lehet hogy Scooter rajongo (jiga jiga)<#hehe>
Nekem is ez ugrott be... Richárdbalázsizmus rulz 😛

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Esrohnoil
Nekem is ez ugrott be elsõre. A cím alapján azt hittem belehalt a sok vérvételbe. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

PíszLávJuniti
a nõ nekem is szimpatikusabb 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

silanor
Erdekes, most neztem meg egy HDTV-s NASA kisfilmet es abban a japó pont ugy nezett ki ment o. Bar a feher embernek minden azsiai egyforma...

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.

Azokat a teszteket a MAI állapotokhoz találták ki de ez nem azt jelenti hogy mostantól örökké csak azok mehetnek az ûrbe akik ezeknek a teszteknek megfelelnek.
10 év múlva már korántsem biztos hogy ilyen szigorú alkalmasság kell, egy mai utasszállító gépre is gyakorlatilag akárki felszállhat és a pilótaengedélyhez sem kell már "elitnek" lenni.

Csak menjen, a saját halálába megy. Nem hülyeségböl találták ki ezeket a teszteket. Még a 20 milláról is lemondtak a kockázat miatt, akkor biztosak voltak valamiben.

"ha azt írjátok h sikertelenül zárult az orvosi teszt akkor nem olvassák annyian???"

Ha ezt írják, akkor az szerintem azt jelenti, hogy nem tudták elvégezni a tesztet, nem azt, hogy megbukott rajta a manus.
Super DANTE
Jah, valamelyik japó cég úgyis elkezdi majd a messzi-messzi jövõben gyártani a személy ürhajókat :-D

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

valamit
Eggyel? Hasonló indokkal legalábbis minimum milliók nem indulhatnak 😊

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

Csak 34 éves és van pénze dögivel, 10 év múlva vesz egy saját ûrhajót és felmegy majd azzal <#hehe>

Lehet tényleg elvérzett, látjátok a nyakán azt a vágást??
TrIp
nekem arrol h elvérzik az orvosi teszten olyasmi jut eszembe h meghalt a faszi... háá mijez vaze BLIKK??? ha azt írjátok h sikertelenül zárult az orvosi teszt akkor nem olvassák annyian???

Ez jó hír, igy én is egy hellyel feljebb ugrottam a listán.