30
-
Epikurosz #30 "Valószínüleg fedélzeti mérnök vagy kutatóűrhajós szerepkörben."
Aha. Történész-kutató űrhajós, mi? Lehet, hogy a ruszkik megcsinálták az időgépet, és a múltba mennek vissza? (Mint a Majmok bolygójában.)
Egy bulvárlap gúnyoros cikkére asszociálva, lesz egy gagyi űrhajósunk. -
mrzool #29 Kamu. -
#28 Van egy kiképzés előtti és egy repülés előtti vizsgálat. Lehet, hogy influenzát kapott és azért nem repülhet. Nem ő lenne az első. -
Sidewinder #27 Bakker te jós vagy v mi?? Őcsém ma volt az Aktívban h azért nem tv-zik mert megy a kiképzésre.És az idén még valószínűleg repülni is fog.Valószínüleg fedélzeti mérnök vagy kutatóűrhajós szerepkörben.Ugyanis(állítólag) elvégzi a teljes,hivatásos űrhajósok által elvégzendő kiképzést(alapkiképzés+ekipázskiképzés+ Szojuz TMA szimulátor stb),tehát nem űrtúrista ként repül majd hanem normál űrhajósként,mint Farkas Berci.Legalább is ezt mondta az Aktívban. -
obe #26 majd fehér anett beugrik ajapán faszi helyett, ugyse tévézik mostanában -
StoneCold #25 Én is szó szerint értelmeztem, amikor megláttam a címet. Kicsit komolyabban kéne venni az ilyesmit! -
Thrawn #24 Nem hiszem, hogy alapvető alkalmassági probléma lenne. Három hét van az indulásig, az egészségügyi alkalmassági teszt pedig az elsők között szerepel, hiszen ha ott alkalmatlannak találják, felesleges elkezdeni a kiképzést, ami nem három hét, hanem több hnap, még űrturistáknál is. Nyilván valami előre nem látható, váratlan rendellenességről van szó. Például szimlán megbetegedett. Egy sima nátha már kizáró ok. -
#23 Képzeld, az ázsiaiak szemében meg minden europid egyforma, ugyanaz a buta nagy szemek, meg hatalmas orrok mindenütt... -
#22 Ugyanakkora a változatosság náluk is. Menj Kínába, vagy agy kínai piacra és meglátod. -
fourgee #21 Ha meg azt írják, hogy megbukott a teszten, akkor azt lehet hinni, hogy nem tudta kitölteni :)
Ez így vicces lenne, de biztosan van ott is elég komoly pszichológiai vizsgálat. Mielőtt elkezdtem volna a reptéren dolgozni, elég hosszú tesztet kellett kitöltenem, volt reakció teszt is, pedig semmi repüléssel kapcsolatos munkám nem volt. Azért kíváncsi lettem volna, hogy abban a teremben ahol a pilótákat vizsgáztatták, ott mit kellett csinálni. :) -
Anteris #20 vagy meleg. Én sem időznék szívesen az űrben egy ratyival... -
Anteris #19 mi a faszé ilyen egyformák ezek a távol-keleti egyének?? Az europiod embertípusnak ezért nagyon sok variációja van de emezeknek ugyanaz az elcseszett szeme van pl... -
Bohun #18 Biztos impotens.
Amugy sajnálom szegényt, most röhöghet rajta a fél világ. Vagy a fél esgé. -
#17 de tenyleg ez az ertelme a mondatnak... en is csak azert olvastam a cikket mert kivancsi voltma hogy valoban elverzett a csako? amugy tokre nem erdekel.. sajna nem fenyeget az hogy felrepuljek..:) -
metaljesus #16 mééért? ha valaki azt mondja, megba*ták forgalmi vizsgán, akkor sem arra kell gondolni hogy átrángatták a hátsó ülésre aztán uccu neki -
Tripax #15 Szerintem zsír ez a szőkített raver haj. Lehet hogy Scooter rajongo (jiga jiga) -
Emmegki #14 Nekem is ez ugrott be... Richárdbalázsizmus rulz :P -
#13 Nekem is ez ugrott be elsőre. A cím alapján azt hittem belehalt a sok vérvételbe. :D -
#12 a nő nekem is szimpatikusabb :) -
#11 Erdekes, most neztem meg egy HDTV-s NASA kisfilmet es abban a japó pont ugy nezett ki ment o. Bar a feher embernek minden azsiai egyforma... -
haxoror #10 Azokat a teszteket a MAI állapotokhoz találták ki de ez nem azt jelenti hogy mostantól örökké csak azok mehetnek az űrbe akik ezeknek a teszteknek megfelelnek.
10 év múlva már korántsem biztos hogy ilyen szigorú alkalmasság kell, egy mai utasszállító gépre is gyakorlatilag akárki felszállhat és a pilótaengedélyhez sem kell már "elitnek" lenni. -
HyperNurbs #9 Csak menjen, a saját halálába megy. Nem hülyeségböl találták ki ezeket a teszteket. Még a 20 milláról is lemondtak a kockázat miatt, akkor biztosak voltak valamiben. -
L3zl13 #8 "ha azt írjátok h sikertelenül zárult az orvosi teszt akkor nem olvassák annyian???"
Ha ezt írják, akkor az szerintem azt jelenti, hogy nem tudták elvégezni a tesztet, nem azt, hogy megbukott rajta a manus. -
#7 Jah, valamelyik japó cég úgyis elkezdi majd a messzi-messzi jövőben gyártani a személy ürhajókat :-D -
#6 Eggyel? Hasonló indokkal legalábbis minimum milliók nem indulhatnak :) -
haxoror #5 Csak 34 éves és van pénze dögivel, 10 év múlva vesz egy saját űrhajót és felmegy majd azzal -
Caravan #4 Lehet tényleg elvérzett, látjátok a nyakán azt a vágást?? -
#2 nekem arrol h elvérzik az orvosi teszten olyasmi jut eszembe h meghalt a faszi... háá mijez vaze BLIKK??? ha azt írjátok h sikertelenül zárult az orvosi teszt akkor nem olvassák annyian??? -
djukel #1 Ez jó hír, igy én is egy hellyel feljebb ugrottam a listán.