65
-
Runo #25 Csak úgy mellékesen megjegyezném, hogy a walkmanok idejében azok, a hordozható cd lejátszók idejében azok, most meg ezek okoznak halláskárosodást
Szerintem meg a túl hangosan hallgatott zene okoz halláskárosodást
32 éves vagyok, és kb 17 éves korom óta hallgatom a fentebb említett hanglejátszókat igen erős hangerővel, fülhallgatóval, és nem süketültem még meg, bár igaz, ami igaz, nem mindig hallom meg, ha szólnak hozzám -
#24 Az élet káros az egészségre -
#23 Azért van ez, mert nincs tér, azaz levegő a fülhallgató és a fül között. Használjatok bazinagy fejhallgatót, igaz az eléggé gáz, de nem leszel süket. -
#22 Nem csak a zaj károsítja a hallást, hanem A hang. Minden hang, az ember majdnem minden szerve károsodik, ha használják :) -
kbupdate #21 VAKSÁGOT OKOZHAT A FOLYAMATOS NAPBA NÉZÉS! Ezért pereljük be a csillagászokat!!!!!! -
Normal #20 Nahát!
A zaj károsítja a hallást?
Hol tart már a tudomány!
Lol. -
spy803 #19 Érdekes, a fülhallgató vagy 100 éves találmány és csak most jöttek rá ezekre. Ha normálisan hallgatod semmi bajod nem lesz. -
Athlon64 #18 kérdés: neten tud valaki olyan oldalt amin sok fülhalgató van?
-
#17 Pedig rengetegen vannak. Pl nekem elég idegesítő ha buszon csak a tuc-tuct hallom a gyerek füleséből. -
#16 Vagy normális fülest kell venni és azon maxra venni, már ha van ilyen "barom" aki így szereti, vagy le kell venni a hangerőt és nem csutkára tenni. -
#15 Azért egy mai normálisabb MP3 lejátszó jóval hangosabb, mint 10-15 évvel ezelőtti átlagos kazettás walkman - talán azért nagyobb probléma. Viszont nem kellene a zenelejátszókra fogni, hiszen egyre zajosabb környezetben élünk, ami hosszú távon károsabb mint a zene. -
mondnick #14 http://www.sg.hu/cikkek/43657/hangerokorlatozo_ipodhoz -
Athlon64 #13 nemértem, mit mondanak? -
#12 fesztiválokról akkor ne is beszéljünk :) -
#11 Sajnos az SG-n is gyakori a Blikk szintű címadás. -
#10 pontosan, mert nem az mp3 a lényeg hanem a mértéktelenség -
#9 süketüljetek meg! -
mrgenya #8 amerikában nincs ilyen hangerőkorlátozás, de az EU miatt az ide hozott iPodoknak csökkentették a hangerejét, így ezek kevésbé halláskárosítók. szal ha itt vettél iPodot, és nem pl az USA-ból hozattad, akkor nincs akkora para. -
#7 Tehát nem az MP3 player süketít meg, hanem a hangos füllhalgatós zene. Az meg abba dugod amibe akarod. Még a cikk címe is fals és szar. Gartula. -
Dave9214 #6 má bocs nekem Apple iPod 1gb Nano-m van és vanrajta hangerőszabáyzó.... -
#5 annyi volt az egész h túl hangosra sikerült az ájpod, és az apple nem adott ki hozzá olyan kütyüt amivel nem tudok max hangon nyomatni... volt rajta természetes hangerőszabályzó, inkább hangerőkorlátolónak kéne hívni kedves cikkíró...
egyébként a jobb fülem nekem tutira gyengébb mint a bal... de odafigyelek amióta ezt felfedeztem:) -
Tercsd #4 ... ne is hallgassunk zenét. csak terheli a fülünket. -
#3 Késsel is levágod az újad, ha nem megfelelően használod kenyérszeletelés közben!
Azt a szabályzó nélküli cuccot nem nagyon értem mondjuk! Volt ilyen apple termék? -
metaljesus #2 najah, nem úgy kell működtetni ezeket hogy mások esetleg a busz másik végéből is hallják hogy mit hallgat az illető. van egy teljesen idevágó idézet: "aki hülye haljon meg!"
a hangerőszabályozó nélküli cucc az tényleg gáz -
#1 Ha levegő kerül a füledbe megsüketülhetsz, Kicsit unalmasak már ezek az áltudományos cikkek