Halláskárosodást okoznak az MP3-lejátszók

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerygrey
Azért egy mai normálisabb MP3 lejátszó jóval hangosabb, mint 10-15 évvel ezelõtti átlagos kazettás walkman - talán azért nagyobb probléma. Viszont nem kellene a zenelejátszókra fogni, hiszen egyre zajosabb környezetben élünk, ami hosszú távon károsabb mint a zene.
http://www.sg.hu/cikkek/43657/hangerokorlatozo_ipodhoz
nemértem, mit mondanak?

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

PíszLávJuniti
fesztiválokról akkor ne is beszéljünk 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Pharaoh
Sajnos az SG-n is gyakori a Blikk szintû címadás.

norbre
pontosan, mert nem az mp3 a lényeg hanem a mértéktelenség

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Mr Csé
süketüljetek meg!

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

amerikában nincs ilyen hangerõkorlátozás, de az EU miatt az ide hozott iPodoknak csökkentették a hangerejét, így ezek kevésbé halláskárosítók. szal ha itt vettél iPodot, és nem pl az USA-ból hozattad, akkor nincs akkora para.

Molnibalage
Tehát nem az MP3 player süketít meg, hanem a hangos füllhalgatós zene. Az meg abba dugod amibe akarod. Még a cikk címe is fals és szar. Gartula.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dave9214
má bocs nekem Apple iPod 1gb Nano-m van és vanrajta hangerõszabáyzó....

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

TrIp
annyi volt az egész h túl hangosra sikerült az ájpod, és az apple nem adott ki hozzá olyan kütyüt amivel nem tudok max hangon nyomatni... volt rajta természetes hangerõszabályzó, inkább hangerõkorlátolónak kéne hívni kedves cikkíró...<#bee1>
egyébként a jobb fülem nekem tutira gyengébb mint a bal... de odafigyelek amióta ezt felfedeztem😊

... ne is hallgassunk zenét. csak terheli a fülünket.<#mf2><#falbav><#taps>
Amon Serrano
Késsel is levágod az újad, ha nem megfelelõen használod kenyérszeletelés közben!

Azt a szabályzó nélküli cuccot nem nagyon értem mondjuk! Volt ilyen apple termék?

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

najah, nem úgy kell mûködtetni ezeket hogy mások esetleg a busz másik végébõl is hallják hogy mit hallgat az illetõ. van egy teljesen idevágó idézet: "aki hülye haljon meg!"
a hangerõszabályozó nélküli cucc az tényleg gáz

Lazarus
Ha levegõ kerül a füledbe megsüketülhetsz, Kicsit unalmasak már ezek az áltudományos cikkek <#sniffles>
← ElőzőOldal 2 / 2