Rejtélyes vírusok nyomában: orvosi akciósorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elveszett vírusok helyszínelõinek kalandorai Bt

Mellesleg ilyen virológus kategóriában a ReGenesis volt az eddigi legjobb sorozat, amit részemrõl láttam. (Más kérdés, hogy nem sok ilyen témájút találtam eddig, de annak legalább izgalmas, cselekményes és bonyadalmas sztorija volt)

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

azért kell váltogatn, mert 1 év 52 hétbõl áll és 1 évben egy soorzatból 22 részt forgatnak.
Tinman
Én megnézem ezt is, mert igényes kórházas kategóriának tûnik, az meg jöhet. Bár House karaktere utánozhatatlan és szenzációs... ahogy Cameron szépsége is <#puszi>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

peetig
Nem tudom, hogy miért kell állandóan váltogatni. Housenak volt egy biztos nézõtábora, de hogy ennek lesz-e?

Smoking IS allowed.

Tinman
Aki House függõ -mint én- az gyorsan akarja a következõ adagját. :-)
Bár, ha belegondolok, milyen izgalmas befejezése lett a 2. szezonnak... nem tudom jó lenne-e az egy év.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

hogy télen legyen egy egy éves szünet? nem felhasználóbarátabb inkább a fél éves szünet?
Tinman
"A sorozatot augusztus 23-án szerdán mutatja be a TV2 20.00-ás kezdettel"

Mondjuk a House-t kellene azok számára folytatni, akiknek nem áll módukban követni az amcsi évadokat.
Nálam a Tv2 ismét leírta magát.