6
  • rigidus
    Ezek a "hamisitvanyok" nem ugy mukodnek (mar amely arucikkeknel lehetseges), hogy kinai gyartosorok akik az amerikai vallalatoknak gyartanak, tobbet gyartanak le az adott termekekbol (a nyersanyagot sajat zsebbol) majd toredeke aron ertekesitik? Ugyanaz a termek, ugyanaz a gyartosor, ugyanaz a szakember garda, csak olcsobb es mashova folyik a penz.
  • sathinel
    Lol. Ez olyan mint itthon) Pampognak a kínai árúkra, hogy milyen gagyi és miért árulják itt, de mégis el tudnak minden bóvlit adni nekünk.D És utánna rájuk vagyunk dühösek nem magunkra hogy hát igen mi vesszük meg a gaggyit, mi tartjuk el őket. Kereslet hozza a kínálatot nem fordítva) Tehát kivel is van gond?
  • nedudu
    Marketing duma és rizsa, talán normális terméket normális áron kellene adni és egyébként is az eredeti is kínában készül (legtöbbször) akkor meg nem mindegy? ;-)
  • P3h3ly
    "A hamisítványok forrása egyértelműen Kína, míg az értékesítési célterület az internet."
    Már nem a kínai piac?
  • fv
    Én is beszoptam egyszer az iOffer-rel. Amerikából rendeltem egy dvd-t valami 8E HUFért, és írott volt. Kiakadtam.
  • Randal
    Hol marad az Amazon?