17
Halálos veszedelmek túlélői visszaemlékeznek arra, mit tapasztaltak az emberi képességek határain, és beszámolnak a pillanatról, amelynek köszönhetően életben maradtak.
-
#17 Nézi valaki ezt a sorozatot? Hajnali 2kor kezdődik a discoveryn. Azért vagyok itt mert várom, hogy végre nézhessem csak mindig bealszok rajta:S Nem tudjátok honnan lehetne letölteni magyarul vagy legalább egy angol feliratot szerezni? Kerestem már sok helyen:S -
#16 lehetnének új részek már ^.^
nem tudja valaki, hogy lesznek-e vagy sem? -
#15 -.- -
#14 nem lehet valahol letölteni a részeket? már nem igazán látom őket a tv-ben, pedig jóak -
#13 Én még 1 részt sem láttam tehát nincs amivel szimpatizáljak. -
Axel256 #12 Az mi?
Soha nem hallottam róla
Hol lehet megnézni?
Nem is érdekel annyira :D:D:D:D
LOOOOL -
MeOw #11 Múltkor dúrva volt. Volt 2csávó akik hegymászók voltak, 3lavína kapta előket, beleestek egy nagy szakadékba, az egyik nem tudott járni, és a másik húzta ki foggal a szakadékból. Aztán a másik csávó egy nap 17órát lapátolta a havat ,és közben húzta a társát. csoda hogy túlélték. kik őket akarták megmenteni azok is ezuhantak. -
Derapo #10 Émmég nem láttam de a haverom pont a sivatagos manust mesélte el.Most má tom mikor megy majd mosmmá nézem. :) -
#9 nekem is tetszik a sorozat, eddig tán 4 részt láttam -
mod #8 Én azt a csávót néztem meg, aki lezuhant a sivatagba a repcsijével, és milyen kínszenvedés volt neki levenni a cipőjét, meg szomjas volt, stb... Azt nagyon jól megcsinálták! -
#7 Jó sorozat én is szoktam nézni. -
#6 ok, szerintem érdemes, mivel (számomra) rengeteg elképesztő dolog van benne, addig is tessék egy kis ízelítő -
#5 mégse,mert nincs beprogramozva a Discovery nálam,de egyszer majd belenézek -
#4 no várj,belenézek -
#3 discovery-n szokott lenni hétköznaponként este, azt hiszem 22:00 órától.. most is megy egy rész -
#2 tényleg csoda,hogy még élsz
Azt hun láttad ezt a sorozatot? -
#1 Egy ideje nézem ezt az általam nagyon szeretett sorozatot, de sajnos még nem láttam az összes részt.
Van még itt olyan ember, aki szimpatizál ezzel a műsorral?