29
Battletech Multiplayer 3025
  • Birk@
    nem :D Bár asszem ismerem hogy az ki volt :D Kurita voltam, Zeus néven
  • Shiss
    Te Birka néven voltál mpbtn is? Mert akkor toltam veled párszor. :)
  • Thanatos
    elég régi projectet, de látható eredmény eddig cska a másodiknál vann, annál se tul biztató :/
  • Birk@
    Hm, végre valami bíztató kezdet , gondolom szopnak ők is jogokkal rendesen :S De köszi a tippet, el is kezdtem fórumozni, hátra rámtalál 1-2 régi arc ottis :D

Táblások: Amúgy minap jáccottem eredeti (angol) táblás Civilization-al, egész komoly volt, tisztára belelkesültem, nem is tudtam hogy van ilyen :DDD

• Shiss
    Na azért nincsen minden elveszve teljesen.

http://is3025.com/

Bár nincs frissítve a honlap, a fórumon azért lehet találni bizakodásra adó okot. :)

Elméletileg összefogtak ezzel a bandával:
    http://www.virtualcommander.com/
    és talán az ősszel lesz már belőle valami.
  • Thanatos
    ilynen van tény, de ilyen irl táblásban is előfordulhat... (de azért itt elgalább nemtod a kockát kivágni az ablakon pl :P)
    amug yilyenek nekem is vannak időröl időre de átvészelem mert egyszerüen csipem ezt a gamet :)

mostnai mecsen egy game alatt kb 10 fejest kpatam 4 mechre de lehet többet..., és ezeknek csak kevesebb mint felét azért mert faszvoltam :P
  • Bucser
    Én megameket akkor hagytam abba mikor 2 rajom 8 mechjéből 2 kör alatt 7 et tettek működésképtelenné:D

LeFejezés, ammorobbanás , belső struktúra sérülés miatt leszakadt mindkét oldala, Death from above után rosszul érkeztem a gép mindkétlába leszakadt, Az egyetlen marauderem mindkét ppc-je leszakadt túlmelegedés miatt:D 3 engine critical. Szóval szép volt...

Szóval qrva morcos voltam:D
  • Thanatos
    mármint amit próbáltam 8ergo nem vok risk fanatikus :P)
  • Thanatos
    őszintén megmondom nekem a risken kivül ez az egyetlen "táblás" játék az életemben valahogy :)
  • Thanatos
    nyertem én azért már párat..., lassan 2 éve megamekezek campaign szervereken, de lehet hogy több :D
  • Birk@
    A remény hal meg utoljára... a nagy számok törvénye alapján lassan úgyis fox nyerni egyet :D ;)
    Amúgy mostanában én is úgy látom hogy a táblás játékok kicsit visszatérnek közénk, nemcsak BT de mindenféle téren
  • Thanatos
    nah épp msot vertek szarrá fossá lvl2-n, oh yeah :P
  • Thanatos
    amugy lvl2-n nem tart olyan sokáig egy game mint vll1-en :) sol7-nél meg csak azért mert van egy két fazs aki néha bújkál, de amugy ottse :)
  • Thanatos
    olyanyira van hogy van külön lvl1, lvl2, lvl2 clan homeworld (csak klánok), lvl3 rules-os solaris VII ... :)
  • Bucser
    A grafika kb a Panzer general 1-hez hasonlít de pl aki táblást játszik az ezt rohadtul nem érdekli:) mellesleg van belőle online campaign is asszem (vajon megy még?? Megameknet néven. Kihívokkal az univerzumban szereplő összes frakcióval akik harcolnak egymással.:)

Az egyetlen bajom, hogy egy party sokáig tart nekem meg sokszor ott kell hagynom a gépet:( Táblást játszanom meg abszolút reménytelen:)

mondjuk azért mond valamit, hogy egy kifestett Uller (kitFox) és victor a mai napig a monitor tetjén csücsül:D
  • Thanatos
    ott a pont :) ha ezt komolyan godnolod neked való megamek :), a graf egyszerü de lényegretörő, és gyk telejsen a tábláson alapul..., gyk annak a számitogépes integrációja több kevesebb sikerrel 8szvsz inkább több :) )
  • Birk@
    ELite óta tudjuk, hogy a legegyszerűbb grafikák maradnak meg a legjobban az emberben :DDD
  • Thanatos
    grafikája az nincs most mondom..., vagyis van de csak felülnézetes kézzel rajzolt, jah és java alapu + ingyenes :)
  • Birk@
    :D Hú pedig a mostani grafikai megoldásokkal milyen ütős dolgokat lehetne már művelni, na mind1, lehet hamarabb lesznek élőben Mech-ek, mint itt PCn :DDD
    megamek? minnnyá ránézek :D
  • Thanatos
    még a neten is jó táptalaja van..., megamek... :) (van topicja is) épp msotis azt nyomom lvl2-n :)
  • Birk@
    Úgy hallom táblás részének egész jó kis táptalaja van itt MO-on, haver még hívott is egésznapos partyra, ezexerint van valami scene legalább a táblás részen
  • Thanatos
    jah de minden iylne projectet lelőnek aminek mgé értelme is lenne, ezért haldoklik pc-n a battletech :(
  • Birk@
    Hát nem volt nehéz észrevenni a különbséget, mikor közel jött és a hasánál volt a fejed teteje :D Kedvenc részeim azok voltak, mikor 3-4 mech áll túlmelegedve a semmi közepén és szinte látom hogy mindenki malmozik és próbálja kiszámolni ki hűl le előbb :DDD
  • Bucser
    Ja anno a teljes Btech univerzumra épült és tlejesen dinamikusan alkalmazta a lvl 1-es szabályait a táblás játéknak... jó kis game volt. sajnos a betaval nem toltam mert akkoriban nem volt netem mire lett netem addigra meg nem ment már:(

Meg persze típusismeret sem ártott.. pl hogy egy Jennerrel nem állunk neki az Awesomenak.. (mondjuk sivatagos pályán a flamerrel lehetett aratni az awesome-ot mert csunyán túlmelegedhetett a 3 ppcvel:D)
  • Birk@
    Sajnálom hogy így eltűnt, nagysága épp az egyszerűségében rejlett, ha nem volt kedve vagy ideje az embernek, csak beült egy 10 percet menetre szétlőni pár feneket :D Ráadásul nemúgy mint a legtöbb mostani online játékban, itt tényleg számított a skill és a taktikai érzék
  • Birk@
    http://en.wikipedia.org/wiki/Multiplayer_BattleTech_3025

lol :D
  • dienesoft
    hát, nem tudok...kerestem guglin, de semmi értelmes...
  • Thanatos
    én uyg tudom hogy a jogok (btech) az m$-nél vannak ő meg nem adja el de nem is csinál vele semmi, szal perpill btech game szitnen megdöglött
  • Birk@
    Hali!

Pár éve szűnt meg ez a játék (Mech-ekkel kellett PvPzni csoportokban egymás ellen), mert kirúgta EA a fejlesztői gárdát ha jól emléxem... pedig igen ígéretes MMO játéknak ígérkezett Tudtok róla esetleg valamit? Vagy hogy készül-e bármi hasonló jellegű játék? Mintha elkezdtek volna valamit fejleszteni vele párhuzamosan, csak már nem mléxem. Na mindegy, csak nem vagyok egyedül a témában :D