Battlefield: Bad Company
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Én inkább azt nem értem, hogy miért XM8-assal feszítenek a katonkák, amikor a hadsereg kidobta az egészet a francba.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nick Duplikáció!
ahahaa pwnt
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ez mai sajtóközlemény, a pc/psp pletykák még a múlt hétrõl származtak, már nem aktuálisak.
Electronic Arts today announced that Battlefield: Bad Company(TM) is currently in development for the Xbox 360(TM) video game system from Microsoft® and PlayStation®3 computer entertainment system.
...
Developed by Sweden-based developer Digital Illusions, Battlefield: Bad Company is slated to ship for the Xbox 360 and PlayStation 3 in 2007.
most jönnek a modok a 2-höz,nemsokára itt a 2142...és erre még ezt is kiadnák?
sz*rdömping EA
██
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Az Electronic Arts bejelentette Battlefield: Bad Company címmel újgenerációs akciiójátékát, amely a Worthplaying információi szerint konzolok mellett akár PC-re is elkészülhet."
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"