Battlefield: Bad Company

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Nincs semmi megbízható infó, hogy jönne PC-re.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mila69en
hát ha minden igaz akkor itt a rossz oldalon harcolhatunk ugye a címe is utal rá.... szal nem hivatalos hadsereg és így elfogadható az XM8😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

nem fog.

Evogordon
Remélem kijön pc-re...

ERykk
Remélem nem jön ki PC-re...

Sadist
Mert könnyebb hozzá lõszert szerezni.
Én inkább azt nem értem, hogy miért XM8-assal feszítenek a katonkák, amikor a hadsereg kidobta az egészet a francba.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Adam II
Szép de miért szerel a US ARMY orosz Kord géppuskát rá amcsi M2H helyett.

Sadist
Nem, az ilyen képek mind elõre rendereltek, pusztán nyálcsorgatásra vannak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Dátum: 2006.08.21. 17:08 Adta: Punker
Nick Duplikáció!

ahahaa pwnt

Kovács legény
azt hogy nickduplikácio faszfej és jön a ban!

www.czekoart.hu

kirol
Ezeken a konzolokon ílyen felbontású bácsik rohangálnak?

Nem tudom elhinni.
Tényleg?

"Az Electronic arts ma bejelentett hogy tanuljatok nyelveket és akkor fogtok tudni jácani jól az összes pc-s játékkal mert 99%-uk angol!!!"

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

magyarul sehol nem említik, hogy készülne másra a két konzolon kívül.
Ez mai sajtóközlemény, a pc/psp pletykák még a múlt hétrõl származtak, már nem aktuálisak.

démonigyerek
magyarul mit jelent?

Electronic Arts today announced that Battlefield: Bad Company(TM) is currently in development for the Xbox 360(TM) video game system from Microsoft® and PlayStation®3 computer entertainment system.

...

Developed by Sweden-based developer Digital Illusions, Battlefield: Bad Company is slated to ship for the Xbox 360 and PlayStation 3 in 2007.

Pyotr
annyuk pics***t!
most jönnek a modok a 2-höz,nemsokára itt a 2142...és erre még ezt is kiadnák?
sz*rdömping EA

██

Jó a game.

újreg?nem én regelek 10szer az sg-n b+ tegnap banoltak és az összes szar regedet, erre megint itt vagy!

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

mesor
Hányadik duplikáció ez?

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

0Fritz0
Hû, ez már multikáció. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DJ Skyline
jól néz ki,tetszik a Hummer! <#eljen>

mesor
Szerintem sem lesz!

Kizárólag konzolos verzió lesz.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Ez nick duplikáció, 4éve itt fórumozok.

0Fritz0
Elõbb regisztrált, mint te. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Serpa
nem lesz pc-re

0Fritz0
Tuti infó...
"Az Electronic Arts bejelentette Battlefield: Bad Company címmel újgenerációs akciiójátékát, amely a Worthplaying információi szerint konzolok mellett akár PC-re is elkészülhet."

fr3ddy14
Na ennek sok értelme volt. remélem büntetõpontot kapsz újreg.

<#banplz>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

fr3ddy14
infó. Még nem biztos hogy lesz pcre, de amíg ki nem derül maradhatna a topik.