30
Battlefield: Bad Company
-
#30 Nincs semmi megbízható infó, hogy jönne PC-re. -
#29 hát ha minden igaz akkor itt a rossz oldalon harcolhatunk ugye a címe is utal rá.... szal nem hivatalos hadsereg és így elfogadható az XM8:) -
FLeK0 #28 nem fog. -
#27 Remélem kijön pc-re... -
#26 Remélem nem jön ki PC-re... -
#25 Mert könnyebb hozzá lőszert szerezni.
Én inkább azt nem értem, hogy miért XM8-assal feszítenek a katonkák, amikor a hadsereg kidobta az egészet a francba. -
#24 Szép de miért szerel a US ARMY orosz Kord géppuskát rá amcsi M2H helyett. -
#23 Nem, az ilyen képek mind előre rendereltek, pusztán nyálcsorgatásra vannak. -
#22 Dátum: 2006.08.21. 17:08 Adta: Punker
Nick Duplikáció!
ahahaa pwnt -
#21 azt hogy nickduplikácio faszfej és jön a ban! -
#20 Ezeken a konzolokon ílyen felbontású bácsik rohangálnak?
Nem tudom elhinni.
Tényleg? -
Thanatos #19 "Az Electronic arts ma bejelentett hogy tanuljatok nyelveket és akkor fogtok tudni jácani jól az összes pc-s játékkal mert 99%-uk angol!!!" -
FLeK0 #18 magyarul sehol nem említik, hogy készülne másra a két konzolon kívül.
Ez mai sajtóközlemény, a pc/psp pletykák még a múlt hétről származtak, már nem aktuálisak. -
#17 magyarul mit jelent? -
FLeK0 #16 Electronic Arts today announced that Battlefield: Bad Company(TM) is currently in development for the Xbox 360(TM) video game system from Microsoft® and PlayStation®3 computer entertainment system.
...
Developed by Sweden-based developer Digital Illusions, Battlefield: Bad Company is slated to ship for the Xbox 360 and PlayStation 3 in 2007. -
#15 annyuk pics***t!
most jönnek a modok a 2-höz,nemsokára itt a 2142...és erre még ezt is kiadnák?
sz*rdömping EA -
zoolee #14 Jó a game.
-
Deqwator #13 újreg?nem én regelek 10szer az sg-n b+ tegnap banoltak és az összes szar regedet, erre megint itt vagy! -
#12 Hányadik duplikáció ez?
-
#11 Hű, ez már multikáció. :) -
#10 jól néz ki,tetszik a Hummer! -
#9 Szerintem sem lesz!
Kizárólag konzolos verzió lesz. -
FreDDy556 #8 Ez nick duplikáció, 4éve itt fórumozok. -
#7 Előbb regisztrált, mint te. :) -
#6 GK szerint lesz PCre -
FLeK0 #5 nem lesz pc-re -
#4 Tuti infó...
"Az Electronic Arts bejelentette Battlefield: Bad Company címmel újgenerációs akciiójátékát, amely a Worthplaying információi szerint konzolok mellett akár PC-re is elkészülhet."
-
#3 Na ennek sok értelme volt. remélem büntetőpontot kapsz újreg. -
Deqwator #2 -
#1 infó. Még nem biztos hogy lesz pcre, de amíg ki nem derül maradhatna a topik.