36
Fejhallgatók
-
#36 #2 -
#35 Philips
mér nem hozza ki a képet -
ezt 1 féle éve vettem nagyon jó
csak az az 1 kis baj van vele hogy
belóg a mikrofon ellazult
de ha a nyakadba veszed ez a kis hiba is kiküszöbölődik
és nyakba nagyon kényelmes:)
nem kell neki elem csak a hátsó két baszusának de annak nagyon
de pl amikovan bene elem és fülhalgatón van és megy a 2 basszus akkor annyiara tudom a játékot élvezi :) -
Nekem ilyenem van
ha nem lenne jó a kép
PHILIPS
már megvan 1 éve és csak az a baja hogy lecsúszik a mikrofonja:)
de ha a nyakamban van akkor az se baj (meg amugy se)
nagyon kényelmes és sho sincs vele baj
csak zabálja az elemet a hátsó két basszus!
de amugy nem kelll neki elem csak a hátsó 2 basszusnak
igaz most a saját szvam szegem meg mindig is azt mondtam
Webcamba a Logitech a legjobb
de most találtam 1 elég jót 12990 FT ért
PHILIPS 2
2 hete vettem és semmi akadás semmi sgattotság és jól is néz ki! -
#32 Ezek kb. 20 perc után nagyon kényelmetlenek, szétnyomják az ember fülét. Az a jó, amelyik teljesen körbeveszi a fülkagylódat és nem rá, hanem köré a koponyádra támaszkodik. -
#31 Vagy hogy játékcélra használatos fejhallgatók. És akkor jöhetne 5.1-es, mikrofonos, vibrálós villogós futófényes, stb. -
ingy3nfr3g #30 már boccs de ez naggyon gagyi
-kicsi
-kényelmesnek sem mondanám és ronda
ahogy észrevettem tele a piac ijenekkel ez max egy 8 éves gyerek fejéra kényelmes én kb 1 hónapig járkáltam mire találtam egy értelmest mert mindenhol az ilyeneket soznák az emberre -
NiGG3R #29 Csá mindenkinek
Vettem 1 logitech wirless fejhalgatót mp3 hoz
Tök jól ment meg semmi zavar és reggel be akarom kapcsolni azt a vevöegység 1 pillanatra kéken világit és utána csak pirossan világit a fejhallgató meg kéken villog erröl azt irták hogy azt jelzi hogy nincs kapcsolat ez oké de arról semmi nincs irva hogy mér világit 5 percen keresztül a szar vevöegység azt lekapcsol. Nem reagál semmire.
Kérek valakit segitsen pl linkel vagy akármivel mert eléggé aggaszt hogy 2 odik nap már nem megy valami miatt a 25 rugos fejhallgató
Elöre is kössz! -
#28 -
#27 Ja, de akkor a címbe kéne tenni, hogy mikrofonos fejhallgatók!
Amúgy én is mostanság szereztem be egyet. Manhattan és ezüst. -
ingy3nfr3g #26 szerintem teljesen jó ez a topik mivel a zene fejhalgatók nem pc-s hazsnálatra vannak szal ide szerintem a mikrofonos fejhalgatók jöhetnek és akkor a modik sem szólhatnak semmit -
#25 kösz az értelmes hszt,amugy nem tom mire vagy ien kemény és igenis megnéztem csak nem a zene topikban hanem a hardware topikban de np
de mint látod a modik nem törölték szal stfu -
ingy3nfr3g #24 én csakugy megvettem mert bejött a sok minden amit tudott meg mondom 20 k ért szart nem kapni :P de ahogy nézegetema teszteket mindenhol áradoznak róla....
amugy zalman olcsóbb,nincs rezgője,nem olyan jól szól(nagybátyámnál volt alkalmam kipróbálni),és a miki nagyon rossz hiány rajta. (amugy medusa is összecsukható a saját kis kibélelt dobozába be is fér :P
amugy googlebe a :
medusa gamer összefüggést irja be akit érdekel -
#23 Árához képest azt mondják igen. Vagy ott van még a Zalman 5.1-es fülese, picivel talán drágább, nincs hozzá miki, meg összehajtható. -
#22 ez az amelyik rezeg nem? :)
medusa télleg ilyen jó?? -
#21 dehogy kerested, nagyonszarkamu. bye. -
NiGG3R #20 lol
-
#19 azért kérdezem mert nekem ez volt, igaz nem Logitech cucc
ment szépen aztán egyszer csak kikapcsolt és a leírásban találtam, hogy fel kell tekerni a hangerőt -
NiGG3R #18 nem mert megy a hang rendesen de megnézem azért kössz -
#17 azt nem írják, hogy x hangerőnél többön kell, hogy szóljon mert különben nem érzékeli a jelet és lekapcsol? -
NiGG3R #16 Csá mindenkinek
Vettem 1 logitech wirless fejhalgatót mp3 hoz
Tök jól ment meg semmi zavar és reggel be akarom kapcsolni azt a vevöegység 1 pillanatra kéken világit és utána csak pirossan világit a fejhallgató meg kéken villog erröl azt irták hogy azt jelzi hogy nincs kapcsolat ez oké de arról semmi nincs irva hogy mér világit 5 percen keresztül a szar vevöegység azt lekapcsol. Nem reagál semmire.
Kérek valakit segitsen pl linkel vagy akármivel mert eléggé aggaszt hogy 2 odik nap már nem megy valami miatt a 25 rugos fejhallgató
Elöre is kössz! -
ingy3nfr3g #15 miért is? :D
nem egy gagyi kivitelezés, olyana csatija mint a hifiknek a digitális csatija, és aranybevonatú. leesni nemfog mert eléggé megkell húzni hogy lejöjjön :P
sok haszna sincs csak monjuk ha zavar és nemkell akkor leveheted róla -
NiGG3R #14 valaki tudja hogy a logitech wirless fejhallgatónak a vevöegysége pirosan világit és a fejhallgató meg 3* villog kis szünet azt vége mit kell csinálni mert nem megy
pls valaki segitsen
-
#13 én a leszedhető mikrofont negativumként élem meg... -
ingy3nfr3g #12 Én most vettem egy fejest:
SpeedLink MEDUSA 5.1 gamer programing vagy mi....
-5.1-es tökéletes hangzás
-bassremegtetés (de nemaza xar ami csak remeg hanem olyan málynyomó szerü hatása van.
-leszedhető mikrofon
-naggyon jól fejreillezskedik
-van hozzá lanaparty táska benne mindennek hellyel (összes létező átálakitó jár hozzá)
eggyetlen rossz pontja van:
20000 HUFBA fáj
-
#11 hopp, volt véletlen egy enter :) Na szal:
nagyon zúzosan szól, zenénél, játéknál. nagyon kényelmes, nem a fejed búbján megy át a fejhallgató, hanem hátul a tarkódnál. Tiszta Comfort. Képet gugliba találsz. Én azt ajánlom, 3500 lóvéért kapsz médijába. És akkor még 2 message és topikzárás :D -
#10 Ügyes! :D Ha már itt tartunk, én a P*nasonic RP-HG11-et ajánlom. XBS-rendszerrel működik ( -
#9 [mentegetőzik] -
#8 -
#7 nade hoppá az a zene fórumba van és nekem nem zenére kell hanem játékra .p -
#6 nabazmg jön megin a böntetőpont pedig teleg kerestem faKKom akko sry modik -
#5 nekem Philips Gaming Headphonem van
és nagyon jó! nekem tetszik -
#4 egyszerre linkeltük -.- -
#3 de van :P -
#2 ez? -
#1 na
mikrofonos fejhallgatót keresek(nem 5.1,nem vezetéknéküli) jáccásra kell
plz ajánljatok márkákat