10
Minden ami xHTML-Szerkesztés
-
#10 Nem kell ez a topik, van HTML szerkesztés. -
#9 azért engem bizerél ez a dolog, meglátom, mivé fajul, elteszem a kedvencekbe... :P Nekem a kis Nokia 3650-em adta meg a kezdőlökést, hogy effélével kezdjek foglalatoskodni, a forum.nokia-n utánaolvasgattam, aztán meglátom milyen is ez. a w3c-ről épp az jutott eszembe, hogy a múlt héten néztem a magyar weboldalt és elkeveredtem az éves tagdíjig, azért a milliós nagyságrend kicsit mellbe vágott. azért ha lesz Mo-i összejövetel, lehet bekéreszkedek... :)
-=ZR=- -
#8 "Okatató-video segítségével kezdem tanulni az xHTML-nyelvet."
Nos kezdjük ott, hogy ez egy leírónyelv. Ennek megtanulása - mint általában a programozási/leírónyelvek esetében - nem teszik szükségessé "oktatóvideók" használatát. (Nem egy folyamat, grafikus felületen való eligazodás megtanulása a cél, hanem egy mesterséges nyelvé.)
"Szerintem sokkal jobb az xHTML mint a HTML."
Az XHTML se nem jobb, se nem rosszabb a síma HTML-nél. Modernebb, letisztultabb.
Szigorúbb szabályok vannak benne.
Természetesen ez csak akkor válik "jóvá", ha a szabványt betartva használja a fejlesztő.
"Szerintem többen is próbálgatjátok már az xHTML-szabvány szerkesztését!"
Az XHTML szabványt nem mi szerkesztjük. Esetleg tehetünk néhány javaslatot a W3C-nek.
A mondat inkább így lenne helytálló: "Szerintem többen is próbálgatjátok az XHTML-szabvány betartásával elkészíteni weboldalaitokat." - de sajnos Magyarországon ez nem igaz (lásd: jelenleg egyesek már webmesternek titulálják magukat, ha valamilyen jártasságot szereztek egy WYSIWYG-webszerkesztő használatában. Hogy nem képesek valid/akadálymentes/böngészőfüggetlen oldalt kialakítani az nem lényeg - "minek is az?").
"Az xHTML belefért volna más html témába is sztem."
Egyetértek. Pláne hogy a témanyitó nem tett fel kérdést, amire válaszolhatnánk, vagy egy külön topikot igénylő megvitatandó témát. -
Borg #7 Csak a címet ja... meg az alcímet, meg a hozzászólást is...
De már javítottam. -
#6 Most + mi a bajotok.Egy helyesírási hiba sincs!!!csak a címet elgépelte.
Ügyelhetet volna, mert én se bírom a helytelen címeket.
Az xHTML belefért volna más html témába is sztem. -
#5 magyar nyelvtudás itt is meglátszik, méghozzá nem véletlenül -
#4 jah... és ez a topic minek lett létrehozva:S:S:S -
#3 jjjjjaaa...de durva volt... -.-
de ettől függetlenül igazad van -_- -
neuro #2 Az xhtml helyett szerintem a magyar nyelvet kellene tanulnod... -
Programvadász #1 Okatató-video segítségével kezdem tanulni az xHTML-nyelvet.Szerintem sokkal jobb az xHTML mint a HTML.Szerintem többen is próbálgatjátok már az xHTML-szabvány szerkesztését!