Szemet szemért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és a #8-dik hsz neked is szól.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Utólag jegyezném meg, hogy totál nem értem az értelmetlen pötyögésben megnyilvánuló hsz-d, hiszen, ha nem nézted, hát nem nézted. Viszont, akkor ne is nyilváníts ilyen ostoba véleményt, mint ez, lévén úgyse tudod milyen volt a film. Sanyix például látta és nem azt mondta, hogy pontpontpont, hanem, hogy jó, de így film megnézése nélkül ne ítélj.
Csak ennyit akartam így utólag.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

antijuve
hát csak annyit:pfffffffff

ups and downs

Tarajos Sül
ilyen sorozat van a Zone Reality-n is,éééés magyar tök zsííír
Sanyix
Én is néztem, yo volt, csak úgy véletlenül kapcsoltam oda.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Atkamon
...

Gabesz amd64
fogat fogért

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Tegnap láttam a viasat 3-n. Na, a vélemény a filmrõl, hogy nagyon jó, ugyanakkor szerintem kissé eléggé kaotikus összevisszaságú film. Bár ez lehet csak azért van, mert közepénél ültem le a tv elé. De akkoris nekem valamiért...ilyen összevissza....minenki ment a maga feje után, mindenkit megmutattak, nem egyenesen haladt a cselekmény, hanem kavargott meg minden...és...na jó, hagyjuk mer bele zavarodok. De ajánlani tudom midennkinek.

amerikai vígjáték, 120 perc, 1989
18 éven aluliak számára nem ajánlott

rendezõ: Spike Lee
író: Spike Lee
operatõr: Ernest R. Dickerson
zene: David Hinds
producer: Spike Lee
vágó: Barry Alexander Brown

szereplõ(k):
Danny Aiello (Sal)
Ossie Davis (Da Mayor)
Spike Lee (Mookie)
Richard Edson (Vito)
John Turturro (Pino)

A brooklyn-i Bed-Stuy körzetben az év legmelegebb napján egyre nagyobb a feszültség a két helyi üzlet, a koreai élelmiszerbolt és Sal Pizzeriája között. Mookie, Sal pizzafutárja mindig a figyelem középpontjában van...