9
Szemet szemért - Do the Right Thing
-
Dexantreal #9 Ja és a #8-dik hsz neked is szól. -
Dexantreal #8 Utólag jegyezném meg, hogy totál nem értem az értelmetlen pötyögésben megnyilvánuló hsz-d, hiszen, ha nem nézted, hát nem nézted. Viszont, akkor ne is nyilváníts ilyen ostoba véleményt, mint ez, lévén úgyse tudod milyen volt a film. Sanyix például látta és nem azt mondta, hogy pontpontpont, hanem, hogy jó, de így film megnézése nélkül ne ítélj.
Csak ennyit akartam így utólag. -
#7 hát csak annyit:pfffffffff -
#6 ilyen sorozat van a Zone Reality-n is,éééés magyar tök zsííír -
#5 Én is néztem, yo volt, csak úgy véletlenül kapcsoltam oda. -
#4 ... -
#3 fogat fogért -
zoolee #2 -
Dexantreal #1 Tegnap láttam a viasat 3-n. Na, a vélemény a filmről, hogy nagyon jó, ugyanakkor szerintem kissé eléggé kaotikus összevisszaságú film. Bár ez lehet csak azért van, mert közepénél ültem le a tv elé. De akkoris nekem valamiért...ilyen összevissza....minenki ment a maga feje után, mindenkit megmutattak, nem egyenesen haladt a cselekmény, hanem kavargott meg minden...és...na jó, hagyjuk mer bele zavarodok. De ajánlani tudom midennkinek.
amerikai vígjáték, 120 perc, 1989
18 éven aluliak számára nem ajánlott
rendező: Spike Lee
író: Spike Lee
operatőr: Ernest R. Dickerson
zene: David Hinds
producer: Spike Lee
vágó: Barry Alexander Brown
szereplő(k):
Danny Aiello (Sal)
Ossie Davis (Da Mayor)
Spike Lee (Mookie)
Richard Edson (Vito)
John Turturro (Pino)
A brooklyn-i Bed-Stuy körzetben az év legmelegebb napján egyre nagyobb a feszültség a két helyi üzlet, a koreai élelmiszerbolt és Sal Pizzeriája között. Mookie, Sal pizzafutárja mindig a figyelem középpontjában van...