MDF fájl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akos 001
kaptál zárás után.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

szoltan
vótam zárás elött

Hala Madrid!

Jah tényleg: 😄

Close it <#falbav><#wilting><#guluszem1>

eörgs
fákit

erö

Kmarha
igen én azért töröltem is ki azt a mondadom, hogy : "Deamon Tools, googleban nézz utána" 😄D

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

De azért elõtted ám leírtam hogy mit csináljon vele <#buck>

Tertovan
http://en.wikipedia.org/wiki/.mdf <#nezze>

ngcsnet
daemon tools, google it!

Kmarha
te sem gondolkodsz 😄 szerencsétlennek fogalma sincs mi az a MDF fájl és a virtuális meghajtó, mégis akkor hogyan jutott volna el odaig hogy az Alcohol topicba tegye fel kérdését? 😄DD

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
nagyszerü. fél órás életü topic. érdemes volt megcsinálnod, gratula.

Esetleg megkérdezhetted volna annak a játék topicjában, amit ilyen ügyesen "megvettél".

Daemon Toolsba vagy Alcohol 120%-ba mountold be. De a google a barátod..

hello
van 1problémám, letöltöttem 1játékot, amit kicsomagoltam, és 1 MDF fájl lett belõle.ezzel most mit csináljak??

na gyerünk fiuk, help me, plz