MDF fájl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kaptál zárás után.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Jah tényleg: 😄
Close it <#falbav>#falbav><#wilting>#wilting><#guluszem1>#guluszem1>
igen én azért töröltem is ki azt a mondadom, hogy : "Deamon Tools, googleban nézz utána" 😄D
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De azért elõtted ám leírtam hogy mit csináljon vele <#buck>#buck>
te sem gondolkodsz 😄 szerencsétlennek fogalma sincs mi az a MDF fájl és a virtuális meghajtó, mégis akkor hogyan jutott volna el odaig hogy az Alcohol topicba tegye fel kérdését? 😄DD
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
nagyszerü. fél órás életü topic. érdemes volt megcsinálnod, gratula.
Esetleg megkérdezhetted volna annak a játék topicjában, amit ilyen ügyesen "megvettél".
Esetleg megkérdezhetted volna annak a játék topicjában, amit ilyen ügyesen "megvettél".
Daemon Toolsba vagy Alcohol 120%-ba mountold be. De a google a barátod..
hello
van 1problémám, letöltöttem 1játékot, amit kicsomagoltam, és 1 MDF fájl lett belõle.ezzel most mit csináljak??
na gyerünk fiuk, help me, plz
van 1problémám, letöltöttem 1játékot, amit kicsomagoltam, és 1 MDF fájl lett belõle.ezzel most mit csináljak??
na gyerünk fiuk, help me, plz