Sufni tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EZ IGAZ ÉN IS KIPROBÁLTAM ÉS MÜKÖDIK!!!!!!!!!!!!!
Rise Against
:DDDD hát ez beszarás. Ez kitalált vagy valós történet?
Mondjuk ilyen humorérzéke csak az életnek van :D

awak3n
ezekszerint tuningnak számít,ha lemosom a kocsit ?

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Me0w
En meg azon, hogy ha az ember 14 eves, akkor mer' kell kitalalt sztorikkal farasztania a nepet. Kerozinnal a motort, jah.

Together we'll fly someday...

CattiBrie
én is azon elmélkedem, hogy egy autó hogy parkol be egy sütõbe <#fejvakaras>

[/spam]&#8482;

12346
motrot?<#idiota> sry, de eddig csak egy közeli sarki közértes román cigótól hallottam ezt:CCC

Palinko
valaki kis 50 köbös motrothajtotta tiszta kerozinnal :D nem hogy ment hanem...
de szét is égett neki a henger :D
Én tudok de nem adok.
AmÚgy sokkal robbanékonyabb és érzékenyabb is lesz.
Szal nem érdemes mer akár egy kis balasettõl is robbanhat.

ha valaki tudja honnan lhet beszerni irjon
OKTÁNSZÁM NÖVELÉS(MOTOR TELJESÍTMÉNY NÖVELÉSE)

A benzinbe kerozint öntünk
ezzel elérhetjük hogy a benzinünk akár 110 oktán számu legyen amit teljesitmény növelést eredményez

kerozint nem tom honnan lehet beszerezni de adalékanyagként árulnak a boltba
ColdFire
lololol:D

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

acsati
<#idiota><#idiota><#taps><#taps>
Met
HELP

lefújtam a motorháztetõt, de nem fért be a sûtõbe, flexel elvágtam hatfelé úgy már be tudtam rakni csak egy kicsit maradt nyitva a sütõajtót ezért 20 percig hagytam bent, nagyon szép lett, össze is heggesztettem

a heggesztés eltüntetésére nincs valami tipped?

HELP

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bazs1
:D xD

Zolcsi01
ez kész:D tetszett:D:D

,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

gameplusz
Alap. <#idiota>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

OrioN the S
:D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

OrioN the S
hja... énis megakartam csinálni de inkább fényezésre kõteném meg ...jo lehet hogy jo amikor kint álltok a spanokkal de sztem fasság ..én menni szeretek a motorral nem zenét hallgatni és állni mellette

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Csori
Megnézmém én, h teszed be a sütõbe 80°-ra ... akár csak 1 percre is :DDDD

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

ColdFire
simán megcsinálom, annyi lét megér hello :D

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

OrioN the S
20k szerelésel mélyomóval erõsítõvel cd playerrel hello

jó is a mythbusters

a baj csak az hogy utána nehezen fogsz te kaptárak mellett sétakocsikázni

http://www.lohere.net - a MagyarChan

mucsácsó
ahhah, Mythbustersbõl jött az ötlet mi? ;)
ColdFire
én majd ha lesz robogom, a csomagtartojába (ulés alatt) beteszek egy falapot, azon vágot egy kört, amibe belefér a hangszoro, egy kockát amibe a cd lejátszo, és akkor tok komoly lesz, amikor suli elott megállok, lekapom az ulést, inditom a mini hifim, és szól a hiphop a tanároknak :D

Gabesz amd64
annal sz@rabb nincs,mint a sufnyi :)
egyik lama haverom is a csomagtartora rakot egy olyan szarnyat amit egy csapothatulju kocsira passzolt volna

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

OrioN the S
<#wow2>

Helló

Pár tuning leírását találod itt amit egyszerûen, olcsón és gyorsan elvégezheted a járgányodon

Króm tisztitása:

Cola,aluminium folia
a colát a tisztitandó krom felületre öntjük és az aluminiumbol egy kis gombocot csinálunk azzal kezdjük el dörzsölni amig fényes nem lesz ugyanis reakcióba lép az eloxidálodott felsõ réteggel ezáltal könnye eltávolitható

Fényezés:

tojás sárgája,kis viz,vaj
a tojássárgáját kicsit felverjük majd hozzáadjuk a vajat majd egy kicsit higitjuk vizzel
pumpálus sprével felviszük a fém felületre majd beteszük a sütöbe 80 celzus fokra 15 percre

HA valaki tud még ilyen egyszerû tuningot kérem ossa meg velünk
Köszönöm