29
Sufni tuning
-
555 #29 EZ IGAZ ÉN IS KIPROBÁLTAM ÉS MÜKÖDIK!!!!!!!!!!!!! -
#28 :DDDD hát ez beszarás. Ez kitalált vagy valós történet?
Mondjuk ilyen humorérzéke csak az életnek van :D -
#27 ezekszerint tuningnak számít,ha lemosom a kocsit ? -
#26 ennek a fejlettebb változata és már mehet is a sütöbe :P -
#25 En meg azon, hogy ha az ember 14 eves, akkor mer' kell kitalalt sztorikkal farasztania a nepet. Kerozinnal a motort, jah. -
#24 én is azon elmélkedem, hogy egy autó hogy parkol be egy sütőbe -
#23 motrot? sry, de eddig csak egy közeli sarki közértes román cigótól hallottam ezt:CCC -
#22 valaki kis 50 köbös motrothajtotta tiszta kerozinnal :D nem hogy ment hanem...
de szét is égett neki a henger :D -
zoolee #21 Én tudok de nem adok.
AmÚgy sokkal robbanékonyabb és érzékenyabb is lesz.
Szal nem érdemes mer akár egy kis balasettől is robbanhat. -
555 #20 ha valaki tudja honnan lhet beszerni irjon
-
555 #19 OKTÁNSZÁM NÖVELÉS(MOTOR TELJESÍTMÉNY NÖVELÉSE)
A benzinbe kerozint öntünk
ezzel elérhetjük hogy a benzinünk akár 110 oktán számu legyen amit teljesitmény növelést eredményez
kerozint nem tom honnan lehet beszerezni de adalékanyagként árulnak a boltba -
#18 lololol:D -
#17 -
#16 HELP
lefújtam a motorháztetőt, de nem fért be a sűtőbe, flexel elvágtam hatfelé úgy már be tudtam rakni csak egy kicsit maradt nyitva a sütőajtót ezért 20 percig hagytam bent, nagyon szép lett, össze is heggesztettem
a heggesztés eltüntetésére nincs valami tipped?
HELP -
#15 :D xD -
#14 ez kész:D tetszett:D:D -
#13 Alap. -
#12 :D -
#11 gondolom ismeritek.... -
#10 hja... énis megakartam csinálni de inkább fényezésre kőteném meg ...jo lehet hogy jo amikor kint álltok a spanokkal de sztem fasság ..én menni szeretek a motorral nem zenét hallgatni és állni mellette -
#9 Megnézmém én, h teszed be a sütőbe 80°-ra ... akár csak 1 percre is :DDDD -
#8 simán megcsinálom, annyi lét megér hello :D -
#7 20k szerelésel mélyomóval erősítővel cd playerrel hello -
Shadow_THH #6 jó is a mythbusters
a baj csak az hogy utána nehezen fogsz te kaptárak mellett sétakocsikázni -
#5 ahhah, Mythbustersből jött az ötlet mi? ;) -
#4 én majd ha lesz robogom, a csomagtartojába (ulés alatt) beteszek egy falapot, azon vágot egy kört, amibe belefér a hangszoro, egy kockát amibe a cd lejátszo, és akkor tok komoly lesz, amikor suli elott megállok, lekapom az ulést, inditom a mini hifim, és szól a hiphop a tanároknak :D -
#3 annal sz@rabb nincs,mint a sufnyi :)
egyik lama haverom is a csomagtartora rakot egy olyan szarnyat amit egy csapothatulju kocsira passzolt volna -
#2 -
555 #1 Helló
Pár tuning leírását találod itt amit egyszerűen, olcsón és gyorsan elvégezheted a járgányodon
Króm tisztitása:
Cola,aluminium folia
a colát a tisztitandó krom felületre öntjük és az aluminiumbol egy kis gombocot csinálunk azzal kezdjük el dörzsölni amig fényes nem lesz ugyanis reakcióba lép az eloxidálodott felső réteggel ezáltal könnye eltávolitható
Fényezés:
tojás sárgája,kis viz,vaj
a tojássárgáját kicsit felverjük majd hozzáadjuk a vajat majd egy kicsit higitjuk vizzel
pumpálus sprével felviszük a fém felületre majd beteszük a sütöbe 80 celzus fokra 15 percre
HA valaki tud még ilyen egyszerű tuningot kérem ossa meg velünk
Köszönöm