D1 Grand Prix

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
megvna kell? többi priviben

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Hol vatted ???

JGTC
mostmár biztos vagyok benne mert tegnap elött megvettem 😊
többet vártama játéktól nem tetszik a grafikája, olyan furcsa az egész... :S

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
nem vagyok benne hogy ott van eredetiben de ha az nincs akkor biztos kapsz varezt

Haat semmit nem csinál.
DE az bonyi sztem illetve én nem foglalkoztam vele.
Keresek és semmit nem csinál.

Csabesz6
?részletesebben

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Az nekem nem jó.
Mindent próbáltam de nem jó.

Csabesz6
torrent...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

A pecsa az a pesticsarnok .
Ott vetted vagy le töltötted ???

Csabesz6
nék

Csabesz6
ha érteném válaszolnák...

De monnya már meg valaki.
A pecsában lehet vanni ???

Szaszura
Na akkor röviden:irányítást szokni kell az biztos,hangok faszák fõleg a turbos autóknál,grafika közepes de élvezhetõ!De ami a legjobban teccet azok a kommentátorok nagyon lazán nyomják a szöveget attól függöen mit fakítasz a pályán dicsérnek szitkozódnak kiröhögnek stb.nagyon eredeti sztem!!1enlöre ennyi!!<#eljen><#crazya><#wave>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

???

Csabesz6
O.o

Pecsából ???

Csabesz6
megvan nekemis kb 3 napja...nemrossz de béna vok benne:|

Szaszura
Na megvan a cucc tesztfázis indul!!!!jiháááááá<#vigyor3><#hawaii><#eljen><#buck>

Nem tom lehet hogy be vonulok én is a pecsába.NAm a picsába 😊

JGTC

A f@asz ki van a sok kalóz cuccal.
Na mind1.
Eredetiben hol ???

JGTC
én azt hiszem hogy olyan fél éve jött ki vagy kicsit régebbi Petõfi csarnokban biztos lehet venni én is ott fogom beszerezni 😄

JGTC
na igen elég félresikerült fordítás volt

Ja.
De pls hol lehet meg venni ???

Max 36
Kép alapján egész kis tûrhetõ darabnak tûnik.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Max 36
Jah,nálunk a driftre ezt az elfuserált "szakkifejezést" találták ki a szövegfordítók a Fast and furious:Tokiói hajsza eredeti címében szereplõ szavacskára<#levele>

ÉS 576 ban meg lehet venni ???

Al Age
"Karcoljunk"? 😄DDD

BTW nekem is meglett, még csak épp kipróbáltam, szokni kell az irányítást az tuti, de egyébként jópofa kis játéknak tûnik, sok-sok gyönyörû drift-géppel.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Max 36
Akkor karcoljunk,ahogy a filmben mondták volt<#vigyor5>

Ára ???
Mikori game ???

Akos 001
persze,mert drift

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

UltimateGamR
nagyon csúszkál az autó irányítás közben 😞 ez az egy negatívuma van , de pár óra után meglehet szokni , karriert nem lehet kezdeni még a traininget végig nem vitted... rengeteg autó van benne , röviden ennyi 😊

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Szaszura
Oh igen õ az<#eljen><#wink>

Akos 001

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Szaszura
Hali!!Nemtom valaki játszott e már evvel a játékkal én most próbálom +szerezni.Addig is várom a hozzászólásokat,ja amúgy ez 1 autóverseny driftre kihegyezve elég kellemesnek néz ki videók alapján!!!!<#crazya><#wave>