30
-
cavalorn #30 szerény véleményem szerint ez a 'hello america' mondat nem beszűkülésre/tudatlanságra utal, hanem arra, hogy amerikában sokkal nagyobb piaca van az ilyen filmeknek, mint európában, tehát főként nekik készül a film. másrészt pedig a 'hello world, want to play a game?' úgy hangzana, mint róbert gida első mondata, úgyhogy dramaturgiai okokból is előnyösebb az első változat. -
yann #29 dejó, épp emlegetem "a dolog" filmet, erre kijön a cikk, hogy lesz folytatás. jupi. -
yann #28 nekem is pont ez jutott eszembe. hello amerika. pfff
ettől még persze megnézem, mint ahogy az előző kettőt is, de azért mégiscsak... meg kéne már értetni velük, hogy az a szép szines labda nem az egyesült államok földgömbje. bármennyire is szomorú nem ők a világ központja (vag ha mégis, akkor valamivel kisebb pofával viseljék)
ja és ha már horror: a kör(1), the thing (nemtom mi a magyar címe. a dolog? ehh) ennyi hirtelen. -
csomi #27 Ugy latom egy Furesz fannal van dolgunk. Akkor hajra szurkoljunk, hatha sikerul a 3. reszre egy nezhetobb filmet csinalni. -
wanek #26 Nagyszerű! Neked legalább nem kell megnézned. Majd a sávszélességet se foglald le mások elől azzal, hogy letöltöd. LOL! -
wanek #25 Csak az látszott, hogy nem mozdul, de az nem, hogy meghalt. -
wanek #24 Pfff
Nem kérdés volt!!! -
csomi #23 Nagy szar mind a ket resze, annyira ostoba es lehetetlen cselekmennyel, hogy mar egy mesefilm kategoriaval vetekszik. Es termeszetesen nem horror film. Ha kategorizalni kell akkor pszicho-thriller, de nem horror. -
#22 "Jigsaw felszívódott. Pártfogoltja, Amanda segítségével sikeresen eltűnik a nyomozók szeme elől."
Én úgy emlékszem, meghalt a végén abban az autóban... -
#21 egy ujabb bőr az utóbbi évek _egyik_ legsikeresebb filmjéről! -
#20 többi részére ?
hisz semmit sem tudsz belőle, csak egyszer hallottad, hogy "hello america"...
arról nem is beszélve, hogy nem "akarok megint játszani", hanem "akarsz/akartok játszani ?"
pff -
Bornirt #19 Bahh egy újabb bőr.
Amúgy erőssen kétlem ,hogy ez az utolsó rész. -
#18 Hajrá! Nagyon móka film lesz ezt is a moziban nézem meg mint a többit! -
wanek #17 Jó a trailer. A végén viszont nem tetszik, hogy: "hello amerika, akarok megint játszani".
A készítők a világ többi részére nem gondolnak? Vagy azok is ennyire beszűkültek már? -
wanek #16 A Saw III-nál csak a Sin City II-t várom jobban :) -
portable #15 már majdnem kint a trailer 1 hete
szerencsére ide is eljutott:D -
#14 hát ebbe a filmbe közelsem ugy kell beleélnie magát az embernek, hogy ez egy horrorfilm, micsoda badarság ez :O
sokkal mélyebb dolgokról van szó -.- -
Viking szabi #13 Hát én a Stay Alive-ot azért birtam,mert nem olyan mint a többi horrorfilm.Fel tudott mutatni valami ujat legalább. -
#12 a rémálom az elm utcában a 4. résztől már nagyon gyenge:\ -
5i #11 Ezt nem mondod komolyan.
Ez az a Stay alive, melyben egy videójáték irtja a skacokat? Ultragáz egy film. Csak végső esetben szabad megtekinteni!!
Jó horrort akartok?
Sziklák szeme
Rémálom az Elm utcában sorozat
Gonosz halott 1-2
és még ki tudja, mennyi klasszikus. -
kow83 #10 Na csak összehoztam, hogy valaki beajánljon egy igazi föcskölős horrot :D -
Viking szabi #9 Hát ha már egy igazi horror filmet akartok nézni,akkor nézzétek meg a Stay alive cimü filmet.Nagyon cool film. -
soka #8 50 ből 2 ember alszik be egy horrorfilmen, a te bajod ha nem tudod mgad beleélni. A másik 48 nak lehet hogy tetszik és izgalmas. A Saw3 ról annyit, hogy kiváncsi vagyok rá, de nem rajongok érte.
Remélem a 3. rész nem lesz unalmasabb az előzőeknél.
A kategóriáról meg annyit hogy sok embernek az a horror ami "ilyesztő, brutáis, kegyetlen" és ezt valahol megértem. -
Tibmanus #7 haloween-nél szarabb horrort sem láttam még bocsi... -
#6 sok horrorfilm is ne is horror hanem thiller, vagy dráma, etc...
amit horrornak tart az ember akkro az az.. mellesleg én nem szeretem a horrorokat, mindegyikbe bealszok anyira unalmas, sikizotások, felemelik a zenét, és akkor most félni kell, meg egy kis művér. :\
nekem az vhogy nem nagyon jön be.
sőt ami pocsék azon el is nevetem magam:D
de a fűrész első két része megfogott, tetszett de nagyon! -
kow83 #5 Csak ponénból írtam a Lélektani drámát :) Nem izgat, hogy a végletekig bekategorizáljam, horror és kész. =) -
winnie #4 kutass még a műfajok között:) még a készítők szerint sem horror. -
kow83 #3 Hanem? Lélektani dráma? -
Viking szabi #2 Hát nekem a SAW filmek nem jöttek be,elég unalmasak szerintem.Ha már horrorfilm,akkor inkább maradok a régi klasszikusoknál,mint pl a Halloween -
dezsiszabi #1 nem horrorfilm