30
  • cavalorn
    szerény véleményem szerint ez a 'hello america' mondat nem beszűkülésre/tudatlanságra utal, hanem arra, hogy amerikában sokkal nagyobb piaca van az ilyen filmeknek, mint európában, tehát főként nekik készül a film. másrészt pedig a 'hello world, want to play a game?' úgy hangzana, mint róbert gida első mondata, úgyhogy dramaturgiai okokból is előnyösebb az első változat.
  • yann
    dejó, épp emlegetem "a dolog" filmet, erre kijön a cikk, hogy lesz folytatás. jupi.
  • yann
    nekem is pont ez jutott eszembe. hello amerika. pfff
    ettől még persze megnézem, mint ahogy az előző kettőt is, de azért mégiscsak... meg kéne már értetni velük, hogy az a szép szines labda nem az egyesült államok földgömbje. bármennyire is szomorú nem ők a világ központja (vag ha mégis, akkor valamivel kisebb pofával viseljék)

ja és ha már horror: a kör(1), the thing (nemtom mi a magyar címe. a dolog? ehh) ennyi hirtelen.
  • csomi
    Ugy latom egy Furesz fannal van dolgunk. Akkor hajra szurkoljunk, hatha sikerul a 3. reszre egy nezhetobb filmet csinalni.
  • wanek
    Nagyszerű! Neked legalább nem kell megnézned. Majd a sávszélességet se foglald le mások elől azzal, hogy letöltöd. LOL!
  • wanek
    Csak az látszott, hogy nem mozdul, de az nem, hogy meghalt.
  • wanek
    Pfff
    Nem kérdés volt!!!
  • csomi
    Nagy szar mind a ket resze, annyira ostoba es lehetetlen cselekmennyel, hogy mar egy mesefilm kategoriaval vetekszik. Es termeszetesen nem horror film. Ha kategorizalni kell akkor pszicho-thriller, de nem horror.
  • N1ggA
    "Jigsaw felszívódott. Pártfogoltja, Amanda segítségével sikeresen eltűnik a nyomozók szeme elől."

Én úgy emlékszem, meghalt a végén abban az autóban...
  • bertino
    egy ujabb bőr az utóbbi évek _egyik_ legsikeresebb filmjéről!
  • bertino
    többi részére ?
    hisz semmit sem tudsz belőle, csak egyszer hallottad, hogy "hello america"...
    arról nem is beszélve, hogy nem "akarok megint játszani", hanem "akarsz/akartok játszani ?"
    pff
  • Bornirt
    Bahh egy újabb bőr.
    Amúgy erőssen kétlem ,hogy ez az utolsó rész.
  • Saccard
    Hajrá! Nagyon móka film lesz ezt is a moziban nézem meg mint a többit!
  • wanek
    Jó a trailer. A végén viszont nem tetszik, hogy: "hello amerika, akarok megint játszani".
    A készítők a világ többi részére nem gondolnak? Vagy azok is ennyire beszűkültek már?
  • wanek
    A Saw III-nál csak a Sin City II-t várom jobban :)
  • portable
    már majdnem kint a trailer 1 hete
    szerencsére ide is eljutott:D
  • bertino
    hát ebbe a filmbe közelsem ugy kell beleélnie magát az embernek, hogy ez egy horrorfilm, micsoda badarság ez :O
    sokkal mélyebb dolgokról van szó -.-
  • Viking szabi
    Hát én a Stay Alive-ot azért birtam,mert nem olyan mint a többi horrorfilm.Fel tudott mutatni valami ujat legalább.
  • NEOreg3
    a rémálom az elm utcában a 4. résztől már nagyon gyenge:\
  • 5i
    Ezt nem mondod komolyan.

Ez az a Stay alive, melyben egy videójáték irtja a skacokat? Ultragáz egy film. Csak végső esetben szabad megtekinteni!!

Jó horrort akartok?

Sziklák szeme
    Rémálom az Elm utcában sorozat
    Gonosz halott 1-2
    és még ki tudja, mennyi klasszikus.
  • kow83
    Na csak összehoztam, hogy valaki beajánljon egy igazi föcskölős horrot :D
  • Viking szabi
    Hát ha már egy igazi horror filmet akartok nézni,akkor nézzétek meg a Stay alive cimü filmet.Nagyon cool film.
  • soka
    50 ből 2 ember alszik be egy horrorfilmen, a te bajod ha nem tudod mgad beleélni. A másik 48 nak lehet hogy tetszik és izgalmas. A Saw3 ról annyit, hogy kiváncsi vagyok rá, de nem rajongok érte.
    Remélem a 3. rész nem lesz unalmasabb az előzőeknél.
    A kategóriáról meg annyit hogy sok embernek az a horror ami "ilyesztő, brutáis, kegyetlen" és ezt valahol megértem.
  • Tibmanus
    haloween-nél szarabb horrort sem láttam még bocsi...
  • akyyy
    sok horrorfilm is ne is horror hanem thiller, vagy dráma, etc...

amit horrornak tart az ember akkro az az.. mellesleg én nem szeretem a horrorokat, mindegyikbe bealszok anyira unalmas, sikizotások, felemelik a zenét, és akkor most félni kell, meg egy kis művér. :\

nekem az vhogy nem nagyon jön be.
    sőt ami pocsék azon el is nevetem magam:D

de a fűrész első két része megfogott, tetszett de nagyon!
  • kow83
    Csak ponénból írtam a Lélektani drámát :) Nem izgat, hogy a végletekig bekategorizáljam, horror és kész. =)
  • winnie
    kutass még a műfajok között:) még a készítők szerint sem horror.
  • kow83
    Hanem? Lélektani dráma?
  • Viking szabi
    Hát nekem a SAW filmek nem jöttek be,elég unalmasak szerintem.Ha már horrorfilm,akkor inkább maradok a régi klasszikusoknál,mint pl a Halloween
  • dezsiszabi
    nem horrorfilm