5
Javaslatok tippek trükkök telefonnal kapcsolatosan
 • Pheel
  #5
  Tudom, hogy nem i, de a 6230 is ilyen volt.
 • Pheaper
  #4

  Frekvenciasáv 900/1800/1900 + UMTS
  Telefonkönyv db dinamikus
  Memória MB 64
  Memória bővíthetőség MS Pro Duo
  Magyar nyelvű menü Van
  Flight mode Van
  Operációs rendszer Nincs
  Készenléti idő óra N/A
  Beszélgetési idő óra N/A
  Súly g 116
  Méret mm 98*47*21
  Akkumulátor Li-Pol
  Grafikus kijelző Van
  Kijelző pixel 240*320
  Színes kijelző TFT
  Színárnyalatok száma db 262 144
  GPRS Van
  EDGE Nincs
  Generáció 3G
  WAP xHTML
  EMS eMail
  MMS Van
  Infraport N/A
  Bluetooth v2.0
  WLAN Nincs
  Blackberry Nincs
  Vibra jelzés Van
  Kihangositás Van
  Számológép Van
  Óra Van
  Ébresztés Van
  Hanghívás Van
  Hangjegyzet Van
  Konferenciahívás Van
  Hivószám kijelzés Van
  Csengőhang letöltés N/A
  Dallamszerk. N/A
  Polifonia PLayNow
  MP3 Music DJ
  Rádió RDS
  Kamera CMOS
  Kamera felbontása 2 Mpixel
  Video Video DJ
  GPS Nincs
  Java MIDP 2.0
  Push to Talk Nincs
  Egyebek N/A
  SAR N/A
 • Pheaper
  #3
  Videó
 • Pheaper
  #2
 • Pheaper
  #1
  A Walkman® telefon minden érzékére hat!
  A W850i Walkman® készülék egy igazán előremutató mobiltelefon. A telefon három hasznos és minőségi funkciót egyesít magában: amellett, hogy a W850i mobiltelefon és Walkman® lejátszó is egyben, egy minőségi kamerát is tartalmaz. A W850i egy letisztult, sokoldalú és elegáns készülék - a amely megérinti az érzékeit

  teljes Walkman® készlet
  A W850i készlet mindent tartalmaz, amire szüksége lehet a készülék sokrétű használatához és a minőségi zenehallgatáshoz. A készletben sztereó headsetet és egy 1GB-os Memory Stick PRO Duo™ kártyát is talál, amelyen akár 300 zeneszámot is tárolhat. A készletben kapott USB kábel és fájlkezelő szoftver segítségével CD-ről másolhat zeneszámokat PC-jén keresztül a telefonjára. A Walkman® player 2.0 segítségével rendszerezheti és lejátszhatja zenei felvételeit.

  Kapcsolódás online zenegyűjteményekhez
  A Walkman® lejátszó közvetlen linket tartalmaz egy online zeneáruházhoz. Kereshet, böngészhet és belehallgathat zeneszámokba és albumokba. Ha megtalálta kedvenc zenéjét, töltse le! Ezen kívül, a PlayNow™ szolgáltatás további zenék, játékok, videók, képek és még sok más letöltését teszi elérhetővé. Arra is lehetősége van, hogy vásárlás előtt megnézze, vagy meghallgassa a megvásárolni kívánt termék előzetesét.

  Zenefelismerés
  Amikor a W850i rádióján hallgat egy számot, amely tetszik Önnek, de nem tudja a címét, használja a TrackID™ szolgáltatást. Vegyen fel néhány másodpercet a számból, majd a felvett részletet ismertesse fel a TrackID™ program segítségével. Néhány másodperc múlva megkapja telefonjára a szám címét, előadóját és az album címét.

  Kamerák
  A W850i készüléket egy minőségi kamerával szerelték fel. A 2 megapixeles fényképezőgép 4x-es digitális zoom funkcióval és könnyen áttekinthető felhasználói felülettel rendelkezik. A második kamera a videohíváokhoz a telefon képernyője fölött helyezkedik

  3G sebesség - Internet és e-mail
  A W850i 3G képességeit a gyors letöltéskor és videotelefonáláskor használhatja ki igazán. Böngészhet az Interneten, és lekérheti a legfrissebb híreket RSS szöveges üzenetként közvetlenül a telefonjára. A W850i támogatja a push e-mail* funkciót is, amely lehetővé teszi, hogy e-mailjei közvetlenül a telefonjára érkezzenek meg.