Dél-Korea: MP3-lejátszót a ruhákba!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amelyiknek nincs másik. láttam már ilyet eleget. megveszi ezt a sz*rt, azt menõzik vele. de másik ruhára már nincs pénze. lehet, hogy otthon meg éhezika család, mert õ ebben veri a f*xát!<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#gun>#gun>
Nekem a termék célközönsége nem világos.
Tegyük fel, hogy a beépített termék jól mûködik (nem gyulladásveszélyes stb.). A cucc nem olcsó, és nem lehet más ruhákba átrakni (kompatibilitás=0). Nekem is van ilyen hõleadó kabátom, nagyon jó télen-nyáron lehet hotdani, viszont melyik burzsulykodó újgazdag szeret egy ruhában járni õsztõl tavaszig? <#gun>#gun> <#lama>#lama>
Tegyük fel, hogy a beépített termék jól mûködik (nem gyulladásveszélyes stb.). A cucc nem olcsó, és nem lehet más ruhákba átrakni (kompatibilitás=0). Nekem is van ilyen hõleadó kabátom, nagyon jó télen-nyáron lehet hotdani, viszont melyik burzsulykodó újgazdag szeret egy ruhában járni õsztõl tavaszig? <#gun>#gun> <#lama>#lama>
Tiszta ballon kabát biztos teli van a belseje akksikkal... "elszenesedés" lol<#nevetes1>#nevetes1>
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
Spontán elszenesedés<#idiota>#idiota>
"Ezek voltak az elsõ biztonsággal viselhetõ példányok..."
hmm, vajon milyen veszélyeket rejtettek az elõdök?
hmm, vajon milyen veszélyeket rejtettek az elõdök?
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Mert koreai kiscsaj elveszne a kabátban valszeg. :)
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Ez az egész ötlet valami iszonyú nagy marhaság.
Hátán a napelemet nem mutatják. :)))
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Egy lényeges dolog kimaradt! Hol az áramforrás?
dél koreai a cucc de európai csajon mutogatják :)
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.